Eşim nişanlı iken çok dinlemişTürküsü de var zeynebim zeynebim
Sude olabilirYanına s ile başlayan bir isim olabilir diğer ikisinin ikinci isimleri s ile başlıyor
Al fadimem gül fadimem dinletiyorim ben ona şaka bir yana o türküyü hala dinliyor dinledikçe kapatıyorumTürküsü de var zeynebim zeynebim
Güzel türkü çocukluk kız nolacak ☺Al fadimem gül fadimem dinletiyorim ben ona şaka bir yana o türküyü hala dinliyor dinledikçe kapatıyorum
Bende nedense şeyi çok seviyorum isminin ne dedi soyleyiverdim Feride FerideTürküsü de var zeynebim zeynebim
Hala aynı havayı soluyoruz yalnız ben bir daha görsem tanımam eşim nefde oturudugnu bile biliyorGüzel türkü çocukluk kız nolacak ☺
Cemile nin gezdigi dağları ......Bende nedense şeyi çok seviyorum isminin ne dedi soyleyiverdim Feride Feride
Ama lisedeki Feride den sonra soğudum
Hımmm sen ona oy Asiye aç haketmisHala aynı havayı soluyoruz yalnız ben bir daha görsem tanımam eşim nefde oturudugnu bile biliyor
Tepside tepsi fındıklar Ayşe de gül agayi gidiklarCemile nin gezdigi dağları ......
Fatma lar çok zeki oluyorlar Fatıma lar güzel oluyorlarKız olursa Sude koyun çok akıllı oluyorlar
Zeynep
Napti size Zeynep lerKız olursa Sude koyun çok akıllı oluyorlar
Zeynep
Şu ver Leylam yanıyorum dsinliyor bazenTepside tepsi fındıklar Ayşe de gül agayi gidiklar
Bende Sude dedim zeynep out Sude inKız olursa Sude koyun çok akıllı oluyorlar
Zeynep
Neriman dolan gel NerimanŞu ver Leylam yanıyorum dsinliyor bazen
Bir tane tanıdığım var dediğin gibi olanFatma lar çok zeki oluyorlar Fatıma lar güzel oluyorlar
Koray avci da dinler hala sokak aralarındaki videolarını izliyor yeni şarkılarını pek dinlemiyor :))Neriman dolan gel Neriman
Kayınvalidemin adıNapti size Zeynep ler