- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
ZeynepBen de düşünüyorum kız olsa ne koyarım acaba diye bulamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ZeynepBen de düşünüyorum kız olsa ne koyarım acaba diye bulamıyorum
Benimkiler de hep ters dururdu ama yavrularım koyamamış bana öyle haşin davranmadılarTers olunca daha zor.kis o tekmeler ağlıyordum bazen inan
Kardeşim Zeynep ya o olmazZeynep
Öyledir canım benimki dönmeden önce öyleydi o zaman bile acitiyordu daha kuvvetli olunca daha zordurTers olunca daha zor.kis o tekmeler ağlıyordum bazen inan
Oğlan Elif koyalım diyor kız olursaZeynep
O da güzelOğlan Elif koyalım diyor kız olursa
Bakalım olabilir ama daha anlamlı başka ne olabilir diye araştırmak lazımO da güzel
Oğlan Elif koyalım diyor kız olursa
Ay şimdi bak konuşunca içim bir tuhaf oldu.Öyledir canım benimki dönmeden önce öyleydi o zaman bile acitiyordu daha kuvvetli olunca daha zordur
Zeynep ismini çok severdim kızım olsa koyardim derdim eltimi taniyana kadarZeynep
Yanına s ile başlayan bir isim olabilir diğer ikisinin ikinci isimleri s ile başlıyorBende elif diyecektim yanına belki başka bi isimle
Benim çocuklar zamanında döndü anacim bilmiyorim o acı nasıldır sadece kaşığa zorladığı da kötü olmuştumAy şimdi bak konuşunca içim bir tuhaf oldu.
Sanki böyle.oyar gibi tekmeliyordu bazen sanada öyle oluyor.muydu
Aa aslında zeynepler iyi olur kızZeynep ismini çok severdim kızım olsa koyardim derdim eltimi taniyana kadar
Ben eylül istiyodum oğlum olmasaydı ☺Bakalım olabilir ama daha anlamlı başka ne olabilir diye araştırmak lazım
Elif suYanına s ile başlayan bir isim olabilir diğer ikisinin ikinci isimleri s ile başlıyor
Eşimin çocukluk aşkı zeynepZeynep ismini çok severdim kızım olsa koyardim derdim eltimi taniyana kadar
Uniden çok sevdiğim arkadaşım var aslında zeynep ama soguttu beniAa aslında zeynepler iyi olur kız
Eşimin çocukluk aşkı zeynep
Türküsü de var zeynebim zeynebimEşimin çocukluk aşkı zeynep
En samimi komşum da zeyneo oğlum Zeynep olsun diyordu da olmaz olmaz dedim