Gayet güzel besleniyor gecen gün tv de diyetisyen ekmek yerine ceviz yiyin kahvaltıda diyorduBakıyorum sadece son bir ay önce almış olurum herhalde bakalım durumlar böyle
Eşim ekmeği tamamen kesip ekmek yerine ceviz tüketiyor
Ceviz yoğurt salatalık ve sınırsız yemek aşırıya kaçmadan
Kız 1 damla leke geldi bugünBenim iki çocuktan sonra 3 ay uğraştık hemen bir damla ile bişey olmaz kizi
Kesin banlanacam bugünKız 1 damla leke geldi bugün
1 damla mı hem tehlikeli bir test alsan mı acabaBilmiyorum ki 1 damla bişey geldi ama oğluma hamileyken adet gecikmesinden başka belirtim olmadı
ALicaktim aslında bugün 3. Gün dü adet gecikmesi gelince vazgeçtim bakalım yarinda gelmezse yaparım artık1 damla mı hem tehlikeli bir test alsan mı acaba
Evet o da onu duymuş birde vücut yapacağım diyor o biraz zor dedimGayet güzel besleniyor gecen gün tv de diyetisyen ekmek yerine ceviz yiyin kahvaltıda diyordu
Ya bide ben bugun bahçeyi Kazdim yoruldum ondan sonra geldi aslında hiç regl ağrım da yok1 damla mı hem tehlikeli bir test alsan mı acaba
Vücut güzel olurdu tabide izin vermezsen yapamazEvet o da onu duymuş birde vücut yapacağım diyor o biraz zor dedim
Kız ben de fazla var göndereyim sanaALicaktim aslında bugün 3. Gün dü adet gecikmesi gelince vazgeçtim bakalım yarinda gelmezse yaparım artık
Bazen benimde ağrısız geliyor normalde doğum sancinisin daha hafifi olur adet zamanı ama bazen de olmuyorYa bide ben bugun bahçeyi Kazdim yoruldum ondan sonra geldi aslında hiç regl ağrım da yok
Olabilir canım benim de hep ağrım vardı hala da var sanki regl olacak mışım da hamile değil mişim gibihiasediyoeumYa bide ben bugun bahçeyi Kazdim yoruldum ondan sonra geldi aslında hiç regl ağrım da yok
Beraber gideriz diyorum öyle olmaz diyorVücut güzel olurdu tabide izin vermezsen yapamaz
Sende yüzmeye gidebilirsin canım hemde spora cook güzel olur gercektenBeraber gideriz diyorum öyle olmaz diyor
aslında çocukları yüzmeye yazdirsam belki o zaman benim de spor a yazılmak kolay olur dur ben sorayım benimkine yarın
Kızlarda genelde öyle oluyorOlabilir canım benim de hep ağrım vardı hala da var sanki regl olacak mışım da hamile değil mişim gibihiasediyoeum
Anam gerçek mi kızKızlarda genelde öyle oluyor
Valla ben iki kız bir erkek doğurdum kızlarda öyle oldu sanki her an regl olucakmisim gibi ağrılar oluyorduAnam gerçek mi kız
Bende makatta çok ağrı oldu son 3 ayda doktor normal değil diyorduValla ben iki kız bir erkek doğurdun kızlarda öyle oldu sanki her an regl olucakmisim gibi ağrılar oluyordu
yok ya ben eşime bile güvenemiyorum suda hiç gidemem bilmiyorim yüzmeyiSende yüzmeye gidebilirsin canım hemde spora cook güzel olur gercekten
Ben bugun test yapıp kocise babalar günü hediyesi olarak paketleyip verecektim aslında kısmet olmadıKız ben de fazla var göndereyim sanatestler bozuk diye Kocişe 3-5 tane aldırmıştım boşuna teste bk atmışım