MuhtesemsinnnnHarikayim mikemmelim
Herseyin hayırlısı kankacım herseyde bir hayır vardır belki o zaman daha kötü olurdu baban içinde Allah rahmet eylesinBugün bende çok sorguladim kankacim
Birde babamı düşündüm babam olsaydı yaşasaydı acaba başka bir hayatım olur muydu falan işte
Doğru soyluyorsun kankacim.amim inşallah.Herseyin hayırlısı kankacım herseyde bir hayır vardır belki o zaman daha kötü olurdu baban içinde Allah rahmet eylesin
Ama buyuduklerinde kalabalık olucaksiniz çekirdek aile olarak bu güzel bişey bencebizim şartlar şuan pek musait değil oyüzden istemiyorum ben hoş istemiyorum desemde acaba kız olurmu diye aklımdan geçirmeye başlamıştım bile
BuldumkPeki ya bennnnnnnnnn>m<nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn>m<nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn>m<nnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aradaki 3 m yi bul hadi
Bnde hep aynı şeyi düşünüyorumAllahimmmm yemek yemek neden bu kadar zevkli
Yani özene bezene hazırlayıp suyuna kadar yemeye bayılıyorum hayır daha yiyeceğim de 2 ay sonra sünnet aklıma geldi bıraktımBnde hep aynı şeyi düşünüyorum
Yani özene bezene hazırlayıp suyuna kadar yemeye bayılıyorum hayır daha yiyeceğim de 2 ay sonra sünnet aklıma geldi bıraktım
Gercekten yerken güzelde sonrası güzel değilAllahimmmm yemek yemek neden bu kadar zevkli
Aynen öyle şöyle istediğimiz kadar uesekde kalori li kısmını vücut ayristirsa da kilo yapmasa falan çok mi şey istedimGercekten yerken güzelde sonrası güzel değil
Ne güzel olurdu hayali bile güzel ama bence sen artık sünnet düğününü düşün tam 2 ay kaldı canımAynen öyle şöyle istediğimiz kadar uesekde kalori li kısmını vücut ayristirsa da kilo yapmasa falan çok mi şey istedim
Noldu kız olmuş mu bebekAma buyuduklerinde kalabalık olucaksiniz çekirdek aile olarak bu güzel bişey bencebizim şartlar şuan pek musait değil oyüzden istemiyorum ben hoş istemiyorum desemde acaba kız olurmu diye aklımdan geçirmeye başlamıştım bile
Eşim bugün 77.9 a düştüNe güzel olurdu hayali bile güzel ama bence sen artık sünnet düğününü düşün tam 2 ay kaldı canım
Üstüne gormuyosam ya da yerleşme olmuyorsa yok canımNoldu kız olmuş mu bebek
Öyle olsa anlardın heralde ya tecrübelisin artıkÜstüne gormuyosam ya da yerleşme olmuyorsa yok canım
Ne güzel eşin veriyormus senle ugrasmak hosuna gidecektir ondan sevinir :))Eşim bugün 77.9 a düştübenim yok halimden 600 gram fazla acayip seviniyor beni geçecek diye
Zayiflayinca gozujme pek bir güzel gelmeye başladı kerata
Ben çok tuhaf im ya o kadar söyleniyorum kendime önünde ekme as oldu mu gözüm dönüyor
Bilmiyorum ki 1 damla bişey geldi ama oğluma hamileyken adet gecikmesinden başka belirtim olmadıÖyle olsa anlardın heralde ya tecrübelisin artık
Bakıyorum sadece son bir ay önce almış olurum herhalde bakalım durumlar böyleNe güzel eşin veriyormus senle ugrasmak hosuna gidecektir ondan sevinir :))
Sende zayıflayınca eşine daha güzel gelirsin simdide güzel buluyordur ama zayıfladıgında daha iyi olur :)
Ekmek olunca benimde gözüm dönüyor bu bir gercek ama verene kadar iradeli olmak lazım
Sunnet için kıyafet aldın mı kendine canım belki bunun için hırs yapıp verebilirsin
Benim iki çocuktan sonra 3 ay uğraştık hemen bir damla ile bişey olmaz kiziBilmiyorum ki 1 damla bişey geldi ama oğluma hamileyken adet gecikmesinden başka belirtim olmadı