Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Havadandır canım kapalıymıs sizin orda hava az önce kardesimle konustum :)
Bende ne yapayım canım bugün evdeyim kk da geziyorum :))
Evet kuzum biz çıktığımızda güneşliydi sonradan kapandı yağmur yağcak gibi ay ay kardeşte burdaydı bi çıkın gelin artık :)) .. Kuzum yarışma neoldu kaçıncı oldunuz

Evet kuzum biz çıktığımızda güneşliydi sonradan kapandı yağmur yağcak gibi ay ay kardeşte burdaydı bi çıkın gelin artık :)) .. Kuzum yarışma neoldu kaçıncı oldunuz
Bakalım canım inşallah bir gün kısmet olursa gelirim 3 yıl daha orda okuyacak kardesim
Yarısmayı hiç sorma canım yaa döküldük bu hafta 6. Olduk ama tüm takımların Ortalaması düşüktü bu hafta

İnşallah kuzum. Bayramdan çıkınca bi oturmadı düzen yerine ozaman bide tatil vs derken park piktik belkide kuzu etkili oldu

Valla hepsıne basarılar artık kımın kosmetıyse. Cok iyi ya neresındesın hatayın ben kırıkhanlıyım ama 8 ay önce adanalı bırıyle evlenıp ankaraya yerlestık esım ankarada calsyo ama nerdeyse her 2 haftada bır her fırsatta hataydayım

Ama buyuduklerinde kalabalık olucaksiniz çekirdek aile olarak bu güzel bişey bence bizim şartlar şuan pek musait değil oyüzden istemiyorum ben hoş istemiyorum desemde acaba kız olurmu diye aklımdan geçirmeye başlamıştım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…