Olsun yine güzel oy almıssınBen ettim de noldu bilmem kaçıncı sıradayım
İyiyim kuzum parktan geldik bişeyde yapmadım bi yorgunluk çöktü uzandım göz atıyom kkya ,sen nasılsın balım benim napıyonBlue_Peri nasılsın canım ❤
Havadandır canım kapalıymıs sizin orda hava az önce kardesimle konustum :)İyiyim kuzum parktan geldik bişeyde yapmadım bi yorgunluk çöktü uzandım göz atıyom kkya ,sen nasılsın balım benim napıyon
Evet kuzum biz çıktığımızda güneşliydi sonradan kapandı yağmur yağcak gibi ay ay kardeşte burdaydı bi çıkın gelin artık :)) .. Kuzum yarışma neoldu kaçıncı oldunuzHavadandır canım kapalıymıs sizin orda hava az önce kardesimle konustum :)
Bende ne yapayım canım bugün evdeyim kk da geziyorum :))
Bakalım canım inşallah bir gün kısmet olursa gelirim 3 yıl daha orda okuyacak kardesimEvet kuzum biz çıktığımızda güneşliydi sonradan kapandı yağmur yağcak gibi ay ay kardeşte burdaydı bi çıkın gelin artık :)) .. Kuzum yarışma neoldu kaçıncı oldunuz
İnşallah kuzum. Bayramdan çıkınca bi oturmadı düzen yerine ozaman bide tatil vs derken park piktik belkide kuzu etkili olduBakalım canım inşallah bir gün kısmet olursa gelirim 3 yıl daha orda okuyacak kardesim
Yarısmayı hiç sorma canım yaa döküldük bu hafta 6. Olduk ama tüm takımların Ortalaması düşüktü bu hafta
Aynen canım tatil bayram herkes ailesi ile olunca biraz dikkat edemedi artılar geldi bu hafta daha iyi olacak inşallah :))İnşallah kuzum. Bayramdan çıkınca bi oturmadı düzen yerine ozaman bide tatil vs derken park piktik belkide kuzu etkili oldu
Hadi inşallah bakalım güzel 1. Likler bekliyoruzAynen canım tatil bayram herkes ailesi ile olunca biraz dikkat edemedi artılar geldi bu hafta daha iyi olacak inşallah :))
Inşallah tatlım bu hafta ilk üç olalım yeter :)))Hadi inşallah bakalım güzel 1. Likler bekliyoruz
Aynen öyleEvet gördüm tek çeşit ben harbiden zordan başlamışım ama olsun buda bi cesaret göstergesi
Hadi bakalım inşallah:))Inşallah tatlım bu hafta ilk üç olalım yeter :)))
Haha delisin yaaBugüntontriko ile dolaştık kk yi gezdirdi bana mune gelip profili mi tiklarsa şimdiden Allah a emanetsinis öptüm
Yarsima bitmedi ki sen daha oy vermedin miHaha delisin yaabu topic kapanmadi mi daha
Verdim verdim:) zaafima yenik dustum lahmacun gonlumu aldi yineYarsima bitmedi ki sen daha oy vermedin mi
Gitmeden ver bari
teşekkür ederimOlsun yine güzel oy almıssın
Evet gerçekten sofraların maşallahı varAynen öyleşansı olan kazanıyor yoksa herkes çok başarılı kendim de varım diye demiyorum
Valla hepsıne basarılar artık kımın kosmetıyse. Cok iyi ya neresındesın hatayın ben kırıkhanlıyım ama 8 ay önce adanalı bırıyle evlenıp ankaraya yerlestık esım ankarada calsyo ama nerdeyse her 2 haftada bır her fırsatta hataydayımŞöyle söyliyim evet bende kaç kere kesin birinci olur dediğim yemekler az oyda kalıyor.. tamamen kısmet olduğunu düşünüyorum. Çünkü gerçekten bütün sofralar ve yemekler birbirinden güzel.. zaten öyle açık ara bi oylamada yok.. oylar yakın..
Bu arada bende hatayda yaşıyorum :)
KV aramızda soğuk rüzgarlar esiyor bayramdan beri aramiyo beni bende aramiyorum KP i ariyim dedim babalar günü için kV açtıHayırdır kız niye
Ama buyuduklerinde kalabalık olucaksiniz çekirdek aile olarak bu güzel bişey benceİstemiyorsan hayırlısı olsun o zaman
İnan o kadar zor geliyor ki şuan eskiden geziyor diye bekarlara ozenirdim şimdi tek cocuk olanlara bakıyorum ne kadar rahatlar diye
Hani istemediğim den değil ama bazen çok zorluyor hayat