- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Peki ya bennnnnnnnnnmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aradaki 3 m yi bul hadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki ya bennnnnnnnnnmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hasretlik böylece sona mi erdi yaniKV aramızda soğuk rüzgarlar esiyor bayramdan beri aramiyo beni bende aramiyorum KP i ariyim dedim babalar günü için kV açtı
Aradaki 3 m yi bul hadi
Görmemişim 3 tane var dediğini bir yandan yemek yiyorum hemen bulayım hiç dayanamam böyle sorularaKankacım birini bulmussun üç tane varmıs
Bende buldum hemen de sen işaretlemissin söyleyim dedimGörmemişim 3 tane var dediğini bir yandan yemek yiyorum hemen bulayım hiç dayanamam böyle sorulara
Dolaylı yoldan ben oldum ilk arayanHasretlik böylece sona mi erdi yani
Hadi bul bekliyorumGörmemişim 3 tane var dediğini bir yandan yemek yiyorum hemen bulayım hiç dayanamam böyle sorulara
Buldum bacımHadi bul bekliyorum
Sağol kankacimBende buldum hemen de sen işaretlemissin söyleyim dedim
Afiyet olsun kankacim ♥
Olsun nasip öyleymiş boşverDolaylı yoldan ben oldum ilk arayan
Aynen canım aramızda bişey olmadı zaten eşim bi konuda bayramda laf soktu kV ye öyle bi soğuk rüzgarlar estiOlsun nasip öyleymiş boşver
Seni bravoBuldum bacım ☺
Harikayim mikemmelimSeni bravo
Kankacım ben bitirelide 13 yıl oldu zaman cabuk geciyorO değilde bugün sınava girince tabi hepsini cozmedigim için bol bol boş vaktim oldu
Sırada otururken düşündüm de ben liseyi bitireli 15 sene olmuş
Nasıl geçmiş kanka hiç anlamiyor insan dimi koskoca 15 yıl buKankacım ben bitirelide 13 yıl oldu zaman cabuk geciyor
Valla öyle kankacim hiç anlamıyor insan birde dönüp bakıyorum hiç bişi yapmamısımNasıl geçmiş kanka hiç anlamiyor insan dimi koskoca 15 yıl bu
Bugün bende çok sorguladim kankacimValla öyle kankacim hiç anlamıyor insan birde dönüp bakıyorum hiç bişi yapmamısım