Allah şifa versin inşallah. Tez vakitte saglıgına kavuşurKızlar Zehradan (jenna) haber var Safra kesesi ve kolon ameliyatı olmuş ölümden dönmüş halen hastanedeymiş.. Telefon çalışmıyormuş.. Hepinizden dua bekleriz..
İyiym kankacim sizlere bir bakayım dedimÇok şükür iyiyim kankacim sen nasılsın
İyi yaptın kankacim sınava girdim bugün az daha giremiyordumİyiym kankacim sizlere bir bakayım dedim♥
Aaa yeniden mi okuyacaksın kankacım :)İyi yaptın kankacim sınava girdim bugün az daha giremiyordum
Evet kankacim inşallah yeniden okuyacağım :)Aaa yeniden mi okuyacaksın kankacım :)
Gec mi kaldın nasıl gecti sınav :)
Ne güzel kankacim ben cesaret edemedim insallah istediğin bölümü kazanırsın ❤Evet kankacim inşallah yeniden okuyacağım :)
Kimliğimi beni bırakan arkadaşın arabada dusurmusum telefonda yok kalakaldım öyle tekrar taksiye bindim aldım geldim son bir iki dk da girdim içeri :))
Ehh fena değildi kanka bakalım yarın da gireceğim kısmet artik :))
İnşallah kankacim teşekkür ederimNe güzel kankacim ben cesaret edemedim insallah istediğin bölümü kazanırsın ❤
Cook sükür yetişebilmişssin inşallah yarın da güzel gecer sınavda basarılar kankacim♥
Evet canım akşam geldim
Tebrik ederim ciğerim inşallah güzel sonuçlar alırsınEvet kankacim inşallah yeniden okuyacağım :)
Kimliğimi beni bırakan arkadaşın arabada dusurmusum telefonda yok kalakaldım öyle tekrar taksiye bindim aldım geldim son bir iki dk da girdim içeri :))
Ehh fena değildi kanka bakalım yarın da gireceğim kısmet artik :))
Tamam canım iyi tatiller o zaman sizeEvet canım akşam geldim
Sağol kuzum amin inşallahTebrik ederim ciğerim inşallah güzel sonuçlar alırsın
Sağol canım benimTamam canım iyi tatiller o zaman size
Duydun mu Jenna yi ameliyat olmuş safra ve kolondan safra keseside yoktu ne oldu öyle anlamadım inşallah en kısa sürede iyileşirSağol canım benim
Evet canım bugün Vuslat haber verdi.Duydun mu Jenna yi ameliyat olmuş safra ve kolondan safra keseside yoktu ne oldu öyle anlamadım inşallah en kısa sürede iyileşir
Sen neler yapıyorsunAmin canımm❤Jenna16
İyi canım bende sabah gittik geldim biraz maceralı oldu ama oldu :))Sen neler yapıyorsun
İyiyim canım geldik oturuyoruz.Babam iyi bugün biz geleceğimiz için heyecan yapmış.Tansiyonu düşüp yükseliyor: )İyi canım bende sabah gittik geldim biraz maceralı oldu ama oldu :))
Eve geldim valla tembellik yaptım sıcakta insanın hiç birşey yapasi gelmiyor :))
Sen nasılsın nasıl buldun herkes iyi inşallah