Allah iyilik versin daim olsun inşallahİyiyim canım geldik oturuyoruz.Babam iyi bugün biz geleceğimiz için heyecan yapmış.Tansiyonu düşüp yükseliyor: )
İyiler çok şükür: )
Havada serin:)
Sağol canım aynen öyle:)Allah iyilik versin daim olsun inşallahsevinmiştir tabi :))
Ay valla ne güzel püfür püfürdur az da burda esse
Iyi geceler canım❤İyi geceler kizlar
HoşgeldinSelam arkadaşlar nasilsiniz...benim cocuklar okul tatilinde..1 hafta sonra inşallah düzenli olarak araniza katilacağim...biryerden başlamam lazim artik...kk programinda sorunlu oluyordu ordan oraya yönlendirme oluyordu....googledende cerez kapali vs sorunu vardi neyseki az önce düzelttim.ve giriş yapavildim..bundan sonra direk googleden gircem kk ya...kk uygulamasi sorunlu....
Nasılsın kaptan :))Iyi geceler canım❤
Iyiyim canım sen nasılsınNasılsın kaptan :))
Aynen bende öyle çocuklar uyudu yatmadan bir bakayım dedim çok yorgunum kaçıyorumIyiyim canım sen nasılsın
Yatmadan bir bakayim dedim :))
Tamam canim Allah rahatlık versin iyi geceler❤Aynen bende öyle çocuklar uyudu yatmadan bir bakayım dedim çok yorgunum kaçıyorum
Allah rahatlık versin hepimize :))
Merhaba iyiyim siz nasılsıniz:))Selam arkadaşlar nasilsiniz...benim cocuklar okul tatilinde..1 hafta sonra inşallah düzenli olarak araniza katilacağim...biryerden başlamam lazim artik...kk programinda sorunlu oluyordu ordan oraya yönlendirme oluyordu....googledende cerez kapali vs sorunu vardi neyseki az önce düzelttim.ve giriş yapabildim..bundan sonra direk googleden gircem kk ya...kk uygulamasi sorunlu....
Ay yanliş yere yazdim..bu yeni kk ya alişamadim bir türlü...diyet gurubuna yazacaktimMerhaba iyiyim siz nasılsıniz:))
Kk uygulamasi sıkıntılı resimde yuklenmiyor bende google den giriyorum :)
Hadi yaaaAy yanliş yere yazdim..bu yeni kk ya alişamadim bir türlü...diyet gurubuna yazacaktim
8.ci takima ..:)Hadi yaaa
Hangi takıma yazacaktiniz:))))
Oyleymis bol keyifli kilo vermeler diliyorum8.ci takima ..:)
Teşekkür ederimOyleymis bol keyifli kilo vermeler diliyorum
Oluyordum kızlar, hâlâ da sonuç çıkacak.cok yoruldumDuydun mu Jenna yi ameliyat olmuş safra ve kolondan safra keseside yoktu ne oldu öyle anlamadım inşallah en kısa sürede iyileşir