Tamam canım hadi hayırlı geceler iyi yolculuklar Allah a emanet olİnşaallah canım :)Artık dinlenmek istiyoruz.Benim zamanım olmadı:)Ben çıkıyorum çok yoruldum dinleneyim.Görüşürüz inşaallah
Sağol canım hayırlı gecelerTamam canım hadi hayırlı geceler iyi yolculuklar Allah a emanet oliyi tatiller ♥
Hayırlı yolculuklar abla yolculuk nereyeHayırlı aksamlar
Yarın yola çıkacağız hazırlık yapıyorum
Günaydın canım nasılsıngünaydınnn❤
Iyiyim canım sen nasılsın ❤Günaydın canım nasılsın
Bende iyiyim canım çook sıcak hiç çekilmiyor buralarIyiyim canım sen nasılsın ❤
Bizim burasıda gündüz yanıyor aksam 5 den sonra yagmurla serinliyor 1 haftadır tam yaz gelmedi :))Bende iyiyim canım çook sıcak hiç çekilmiyor buralar
Sağol canım:)Malatya'ya canım:)Ailemin yanına gidiyorum:)Hayırlı yolculuklar abla yolculuk nereye
Ooo gözün aydın ablaSağol canım:)Malatya'ya canım:)Ailemin yanına gidiyorum:)
Hayırlı yolculuklar ablacım ❤Sağol canım:)Malatya'ya canım:)Ailemin yanına gidiyorum:)
Aklıma geldi safra kesesi hay Allah çok bekledi gitmek için neyse en azından geç kalmamış hamd olsun .Kızlar Zehradan (jenna) haber var Safra kesesi ve kolon ameliyatı olmuş ölümden dönmüş halen hastanedeymiş.. Telefon çalışmıyormuş.. Hepinizden dua bekleriz..
Allah şifa versin inşallah yaa belliydi birşeyler olduğu çok üzüldümKızlar Zehradan (jenna) haber var Safra kesesi ve kolon ameliyatı olmuş ölümden dönmüş halen hastanedeymiş.. Telefon çalışmıyormuş.. Hepinizden dua bekleriz..
Kızlar Zehradan (jenna) haber var Safra kesesi ve kolon ameliyatı olmuş ölümden dönmüş halen hastanedeymiş.. Telefon çalışmıyormuş.. Hepinizden dua bekleriz..
Hadiyaa vardı bişey girmeyişindenKızlar Zehradan (jenna) haber var Safra kesesi ve kolon ameliyatı olmuş ölümden dönmüş halen hastanedeymiş.. Telefon çalışmıyormuş.. Hepinizden dua bekleriz..
Cook gecmis olsun Allah sifasını versin inşallah cabucak iyileşirKızlar Zehradan (jenna) haber var Safra kesesi ve kolon ameliyatı olmuş ölümden dönmüş halen hastanedeymiş.. Telefon çalışmıyormuş.. Hepinizden dua bekleriz..
Çok şükür iyiyim kankacim sen nasılsınKukrim kankacım nasılsın ❤