Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
İyiyim canım geldik oturuyoruz.Babam iyi bugün biz geleceğimiz için heyecan yapmış.Tansiyonu düşüp yükseliyor: )
İyiler çok şükür: )
Havada serin:)
Allah iyilik versin daim olsun inşallah :KK60:sevinmiştir tabi :))
Ay valla ne güzel püfür püfürdur az da burda esse 🤪

Selam arkadaşlar nasilsiniz...benim cocuklar okul tatilinde..1 hafta sonra inşallah düzenli olarak araniza katilacağim...biryerden başlamam lazim artik...kk programinda sorunlu oluyordu ordan oraya yönlendirme oluyordu....googledende cerez kapali vs sorunu vardi neyseki az önce düzelttim.ve giriş yapabildim..bundan sonra direk googleden gircem kk ya...kk uygulamasi sorunlu....

Selam arkadaşlar nasilsiniz...benim cocuklar okul tatilinde..1 hafta sonra inşallah düzenli olarak araniza katilacağim...biryerden başlamam lazim artik...kk programinda sorunlu oluyordu ordan oraya yönlendirme oluyordu....googledende cerez kapali vs sorunu vardi neyseki az önce düzelttim.ve giriş yapavildim..bundan sonra direk googleden gircem kk ya...kk uygulamasi sorunlu....
Hoşgeldin :KK52::süslü:

Selam arkadaşlar nasilsiniz...benim cocuklar okul tatilinde..1 hafta sonra inşallah düzenli olarak araniza katilacağim...biryerden başlamam lazim artik...kk programinda sorunlu oluyordu ordan oraya yönlendirme oluyordu....googledende cerez kapali vs sorunu vardi neyseki az önce düzelttim.ve giriş yapabildim..bundan sonra direk googleden gircem kk ya...kk uygulamasi sorunlu....
Merhaba iyiyim siz nasılsıniz:))
Kk uygulamasi sıkıntılı resimde yuklenmiyor bende google den giriyorum :)

X