• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
İnşaallah canım :)Artık dinlenmek istiyoruz.Benim zamanım olmadı:)Ben çıkıyorum çok yoruldum dinleneyim.Görüşürüz inşaallah:KK200:
Tamam canım hadi hayırlı geceler iyi yolculuklar Allah a emanet ol 😘💕iyi tatiller ♥️

Kızlar Zehradan (jenna) haber var Safra kesesi ve kolon ameliyatı olmuş ölümden dönmüş halen hastanedeymiş.. Telefon çalışmıyormuş.. Hepinizden dua bekleriz..
Aklıma geldi safra kesesi hay Allah çok bekledi gitmek için neyse en azından geç kalmamış hamd olsun .
Bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah dualarım onunla Allah tez şifasını versin inşallah.

Kızlar Zehradan (jenna) haber var Safra kesesi ve kolon ameliyatı olmuş ölümden dönmüş halen hastanedeymiş.. Telefon çalışmıyormuş.. Hepinizden dua bekleriz..
Allah şifa versin inşallah yaa belliydi birşeyler olduğu çok üzüldüm 🥺

:KK42: çok geçmiş olsun Jenna16 Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. mmmm inşallah bekliyoruz aramıza :(

Bu kadar uzak kalmazdin sen zaten bizden birşeyler sezmistim

İnşallah iyi olacaksın rabbim şifa versin özledim :KK68:

Back