Rica ederim canım gel katil yarışalim ☺günaydın canım daha yeni gördüm kafamda bir kaç bir şey var ama eğer toparlarsam katılırım neden olmasın.
bu arada çağırdığın için teşekkür ederim.
sükür idare edyoz isteİyiyiz çok şükür sizleri sormalı
Valla kahvaltılık en güvenilir olanıne yücüüüük biz açta yaşayamayız
bugun cogu yerde yagmıs anlasmali gibiO zaman gerek yokbizim Burdada yağdı :))
aynen minigim konusamadik. napim hayata devam sürünüp gidyozz sen napiyonnapıyorsun kız bayadır konuşamadık
yenilen pehlivan yarışa doymazmışRica ederim canım gel katil yarışalim ☺
Sen hiç paylaşımcı değilsinBENİM gibi
Bizim damarlarda kan yerine tavuk dolaşıyorbenim kızımda tavukcu he hicbisey yemez tavuga hayir demez
Yok minnosum ya öylesine katilcamhiç sevmem birinci olmayı ne gerek var dhshsgsgs
BEnim oooooyenilen pehlivan yarışa doymazmış
Kuzum çok geçmiş olsun bnde hiç öyle olmadı şükürBiraz iğrenç bir anlatım olacak ama baş ağrısı kas göz etrafı ağrıyor ve o dolulugu hissediyorum
Hapşırma esnasında yerinden çıkıyor iltihap gibi bişey geniz temizleyeuim derken bogazima yapisiyor bogulacak gibi oluyorum oksurup çıkartıyorum et gibi bir iltihap çıkıyor
Bunu bu şekilde tüm doktorlara anlattım ilk zamanlar kanlı çıkıyordu sonra sonra temiLedikxe rahatladigimi farkettim mümkün oldugunca temizlemeye çalışıyorum ama çok zor çıkıyor o iltihap oradan
Yok yok sen takıma da git klbk sopalayacak totomuIste geldim burdayim
aynen minigim konusamadik. napim hayata devam sürünüp gidyozz sen napiyon
Keşke ikiz olsaydı ikinizinde istediği olurdu bi kız bi erkekEvet giydirmek falan çok güzel ama nedense benim içimden erkek geçiyor çoğu zaman bide iddiamız var eşimle erkek olursa herşeyi benim istediğim gibi olacak kız olursa da onun istediği gibi