Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Ay Allah emii epey korkutmuş bencede annenede güldüm yaa kesin bitane mi diye bitane bitane deyip ne rahatlamışsindir :))

[

Kuzum çok geçmiş olsun bnde hiç öyle olmadı şükür neden böyle bişey oluyo ki acaba çok üzüldüm kuzum

Sürekli olmuyor dışarda zaman gecirifigmde rüzgarlı hava sonrası bir kaç gün ağrı falan oluyor sonra bu şekilde oluyor

Bunlar da kalmıyor kulağa sıçrıyor problem ya duymuyorum yada sıvı birikiyor

Ay Allah emii epey korkutmuş bencede annenede güldüm yaa kesin bitane mi diye bitane bitane deyip ne rahatlamışsindir :))
Kız garibim de napsın yiğenime bakıyor benim işte düşüktü dış gebelikti bana baktı anneannem düştü gitti ona baktı bide ikiz olsaydı bayılırdı valla kadın

Kuzum bnim ya doktorlar tam olarak ne diyor

Kız garibim de napsın yiğenime bakıyor benim işte düşüktü dış gebelikti bana baktı anneannem düştü gitti ona baktı bide ikiz olsaydı bayılırdı valla kadın
Ayy ozaman yazık kadınayaa ,ama nevarsa annelerden varya valla iyiki başımızdalar Rabbim eksikliklerini göstermesin sanada annen bakmış ,banada düşük riskinde 1 ay annem baktı ,doğum yaptım yine 40 imiz çıkana kadar yanlarındaydım baktı sagolsunlar

Allah gölgelerini eksik etmesin kv lere de analık duygusu versin teyzem en az senin kadar korkmuştur yazık belli de etmemeye çalışmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…