Ay Allah emii epey korkutmuş bencedeAllah eksikliğini vermesin annem var canım evimin karşısında oturuyor ama o da bi korktu ikiz olursa nasıl bakarız diyorduhatta ilk gördük dediğimde kesin bir tane mi dedi
Sanırım yiğenim gözümüzü korkuttu tek başına ordu zilli
[
Kuzum çok geçmiş olsun bnde hiç öyle olmadı şükürneden böyle bişey oluyo ki acaba çok üzüldüm kuzum
Kız garibim de napsın yiğenime bakıyor benim işte düşüktü dış gebelikti bana baktı anneannem düştü gitti ona baktı bide ikiz olsaydı bayılırdı valla kadınAy Allah emii epey korkutmuş bencedeannenede güldüm yaa kesin bitane mi diye bitane bitane deyip ne rahatlamışsindir :))
Kuzum bnim ya doktorlar tam olarak ne diyorSürekli olmuyor dışarda zaman gecirifigmde rüzgarlı hava sonrası bir kaç gün ağrı falan oluyor sonra bu şekilde oluyor
Bunlar da kalmıyor kulağa sıçrıyor problem ya duymuyorum yada sıvı birikiyor
Ayy ozaman yazık kadınayaaKız garibim de napsın yiğenime bakıyor benim işte düşüktü dış gebelikti bana baktı anneannem düştü gitti ona baktı bide ikiz olsaydı bayılırdı valla kadın
Sen seni sevdiğimizi anlamıyorsun bir türlü
Geçmiş olsun minik:/Sürekli olmuyor dışarda zaman gecirifigmde rüzgarlı hava sonrası bir kaç gün ağrı falan oluyor sonra bu şekilde oluyor
Bunlar da kalmıyor kulağa sıçrıyor problem ya duymuyorum yada sıvı birikiyor
Yemedi valla yalan yoksen çok istiyorsan sana versin Rabbim
günahmi alyon
Yemedi valla yalan yoksen çok istiyorsan sana versin Rabbim
hicde unutma zatenversin çok isterimmmmm allahım lütfen ba
hiçteeeeekırmızı çanta aldın ya en son
hicde unutma zaten
Hadi inşallah 3üzOlurmuş bideamin ilk önce sağlıklı sıhatl, bir evlat snrada ikiz olmasını isterim ahah
bana dua edin
Allah gölgelerini eksik etmesin kv lere de analık duygusu versinAyy ozaman yazık kadınayaa,ama nevarsa annelerden varya valla iyiki başımızdalar Rabbim eksikliklerini göstermesin sanada annen bakmış ,banada düşük riskinde 1 ay annem baktı ,doğum yaptım yine 40 imiz çıkana kadar yanlarındaydım baktı sagolsunlar
O zaman çokça Amin kuzum inşallah gönlündeki olurversin çok isterimmmmm allahım lütfen ba
hiçteeeeekırmızı çanta aldın ya en son
Sonra bizimki iki güne bir kk de konu açarHadi inşallah 3üzOlurmuş bide
İnşallah hamile inin duası kabul oluyordur bolca ederim sana kuzumamin ilk önce sağlıklı sıhatl, bir evlat snrada ikiz olmasını isterim ahah
bana dua edin
Hadi inşallah 3üzOlurmuş bide
İnşallah hamile inin duası kabul oluyordur bolca ederim sana kuzum
Bak sonra gelip burda isyan etme hatırlatırım sana