- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.736
çok da uzak değilim ama her istediğinde gorusemiyorsun tabiHayırdır kız ne oldu ailenden uzaksan belki ondandır duygusallık
Yok kuzum bizim burda pek kafa dengi yaşlı bi teyze var bi o kafa dengim ama oruç tutuyormu bilmiyorum bide oğlu falan var başı boş kalmaz onunda yani tekim her türlü
biz düşünsek ne olacak bakalımKızlar düşündünüz mü taşındınız mı neler yapıcaksnız
Doğrudur kuzum bende çok uzak değilim annemlere ama kasabada oturunca ha diyip gidilip gelinmiyor işteçok da uzak değilim ama her istediğinde gorusemiyorsun tabibenim ye yan komşum yaşlı ama ben bir cogu ile merhaba merhaba gidip geliyoruz ama çok şık değil
biz düşünsek ne olacak bakalımNevreste verecek mi
Benim 1.5 saat uzaklıktaDoğrudur kuzum bende çok uzak değilim annemlere ama kasabada oturunca ha diyip gidilip gelinmiyor işte
Ah evet hep güzel şeyler yasak oluyor zaten
hadi yaaa çok değil mibir ana yemek yeterdi oruçlu oruçlu yazıktır
Benim 1.5 saat uzaklıkta
Hadi yaa senin bayaa uzakmış kuzum benim 20 dk ama dolmuş saat başı akşam 6 dan sonra yokBenim 1.5 saat uzaklıkta
İyiymiş yine benim kaynana öyle yakın yakın olmayasicaHadi yaa senin bayaa uzakmış kuzum benim 20 dk ama dolmuş saat başı akşam 6 dan sonra yok
Ben o kadar yakın olmak istemem canım ya bir mahalle ötede olsunlar gene :))bnm ailem alt katımda oturuyor :)
İyiymiş yine benim kaynana öyle yakın yakın olmayasica
Ben o kadar yakın olmak istemem canım ya bir mahalle ötede olsunlar gene :))
Yok yiaaaa ben yine istemezdim :))evet ama çat kapı gelmezler ben çağırmadıkça kapımı çalmazlar uzakta gibiyiz :)
ama ben sürekli inerim yarım saatte olsa onlarla oturup eve çıkarım :)
Allah seni napmasınİyiymiş yine benim kaynana öyle yakın yakın olmayasica
Ben o kadar yakın olmak istemem canım ya bir mahalle ötede olsunlar gene :))
Kafaları dayanmıyor annemlerin sürekli dipdipe olsak kavga ederizhjahah alemsin
Kafaları dayanmıyor annemlerin sürekli dipdipe olsak kavga ederiz
Evet 3 tane ikisi oğlan gümbür gümbür çok hareketliler gidiyorum annemeçocuklardan dolayımı
Evet 3 tane ikisi oğlan gümbür gümbür çok hareketliler gidiyorum anneme
İlk iki saat annem ahhh yavrularım siz burda olsanız gezdirim ben sizi
3-5 saat sonra yapmq oğlum koşma oğlum
Gece yatarken ohhh iyi oldu evde ses kesildi
Sabah olunca ne zaman gideceksiniz modu
Görüntülü konusuyoruz her gün aslında iki tarafta çok seviyor benim çocuklar benim ailemin daha çok seviyor çünkü çocuklarla sürekli ilgileniyorlar oynuyorlar :))ahahah kıyamam yaa :) nasılda özlüyor ama o kadar enerjiside yok
yoruluyordur :)
Yok minnosum ya öylesine katilcam
Bak bende sevmiyorum iki kez birinci olan kıymalı makarna ile bile birinci olmadımYok minnosum ya öylesine katilcamhiç sevmem birinci olmayı ne gerek var dhshsgsgs