Ahahahhah ay KıyamamBak bende sevmiyorum iki kez birinci olan kıymalı makarna ile bile birinci olmadım
Görüntülü konusuyoruz her gün aslında iki tarafta çok seviyor benim çocuklar benim ailemin daha çok seviyor çünkü çocuklarla sürekli ilgileniyorlar oynuyorlar :))
Nörüyoonn
piknik hazırligıNörüyoonn
Bizim burda hava kapalıpiknik hazırligı
Yaaaa canın benim mm keşke imkan olsa da yesenKeşke imkanım olsa patlayana kadar yerdim
burdada kapali hatta sabah yagdida görümceler davet etti bugun evin tam karsısi pek gidesim yok cocukta hasta ama bakalimBizim burda hava kapalıiyi eglenecelr sana :))
benim kızımda tavukcu he hicbisey yemez tavuga hayir demezTavukları hazırla
nasilsin cnm:)
İyiyiz çok şükür sizleri sormalınasilsin cnm:)
Evet giydirmek falan çok güzel ama nedense benim içimden erkek geçiyor çoğu zaman bide iddiamız var eşimle erkek olursa herşeyi benim istediğim gibi olacak kız olursa da onun istediği gibiOlur tabii her bebiş tatlı olur.en tatlıları tabiki usluları sizin olsun fıstığım. Kızıda oğlu da bir ama nebilim bende kız istedim hep giydireyim daha bıcır bıcır oluyolaryaa eşinde kız babası olmak istiyorha bakseen
Yeşillikte iyi yıkanmış olacak falan fistan o bile gönül rahatlığıyla yenmelik değilaynen canım hayat iştebi yeşillik yasak değil et bile yasak oluyor gut hastalığından
ne yücüüüük biz açta yaşayamayızYeşillikte iyi yıkanmış olacak falan fistan o bile gönül rahatlığıyla yenmelik değil
O zaman gerek yokburdada kapali hatta sabah yagdida görümceler davet etti bugun evin tam karsısi pek gidesim yok cocukta hasta ama bakalim