- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
Valla kahvaltılık en güvenilir olanı
katılıyorum en çokda sevdiğim hazırlamayıda severim yemeyide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla kahvaltılık en güvenilir olanı
Yok yok sen takıma da git klbk sopalayacak totomu
harbiden oyle ya kendimi bildim bileli tavuk delisiyimBizim damarlarda kan yerine tavuk dolaşıyor
vala sürünyom napim olan odeme kız öyle :)) bnmde aklıam süründüğüm geliyor
Önce ikiz olabilir dediler ya bacım kabuslar görmeye başladımKeşke ikiz olsaydı ikinizinde istediği olurdu bi kız bi erkek onunda zorluğu sana olurdu busefer ama
Zaten bugün tartildim sonuç hiç parlak değil
Benim kaynimla gorumce ikiz keşke benimde olsaydı dedimÖnce ikiz olabilir dediler ya bacım kabuslar görmeye başladım
Önce ikiz olabilir dediler ya bacım kabuslar görmeye başladım
Zaten bugün tartildim sonuç hiç parlak değil
Al benden de o kadar millet burda dolma baklava döktürür bizim hayale bak kahvaltıkatılıyorum en çokda sevdiğim hazırlamayıda severim yemeyide
vala sürünyom napim olan o
Al benden de o kadar millet burda dolma baklava döktürür bizim hayale bak kahvaltı
Yemedi valla yalan yok sen çok istiyorsan sana versin RabbimDeli manyak deme kız öyle
günahmi alyonarada alışveriş yapıyon geziyon tozuyon ben biliyom
Yok kız deme burda bir kadının ikiz kızı var yazık tek başına bir yere gittiğini görmedim düşünsene gece biri uyuyor diğeri uyanıyorBenim kaynimla gorumce ikiz keşke benimde olsaydı dedim
Allahımyaaa deme öyle kuzum kız benim teyzeminde ikizdi onun kayınvalidesi vardı yardımcı :) sanada Allah yardım ederdi yakının yoksa yanında :))Önce ikiz olabilir dediler ya bacım kabuslar görmeye başladım
Iste bunu kelebek gormesinZaten bugün tartildim sonuç hiç parlak değil
Allah eksikliğini vermesin annem var canım evimin karşısında oturuyor ama o da bi korktu ikiz olursa nasıl bakarız diyordu hatta ilk gördük dediğimde kesin bir tane mi dediAllahımyaaa deme öyle kuzum kız benim teyzeminde ikizdi onun kayınvalidesi vardı yardımcı :) sanada Allah yardım ederdi yakının yoksa yanında :))