• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Bak bende sevmiyorum iki kez birinci olan kıymalı makarna ile bile birinci olmadım :D
Ahahahhah ay Kıyamam
Bak kaç oldu katildigim tarif hatirlamiyorum 10 u rahat gecmistirde bende de o taktik işe yaramadi yoksa çok denedim 😅😅😅 Canfeb Canfeb le diyoruz ki en iyisi öylesine katilmak ama genede böylesine katılıyoz shshssh

Görüntülü konusuyoruz her gün aslında iki tarafta çok seviyor benim çocuklar benim ailemin daha çok seviyor çünkü çocuklarla sürekli ilgileniyorlar oynuyorlar :))

oyun eğlence nerde çocukların gönlü hemen oraya kayıyor :)

Olur tabii her bebiş tatlı olur :KK66:.en tatlıları tabiki usluları :KK48: sizin olsun fıstığım. Kızıda oğlu da bir ama nebilim bende kız istedim hep giydireyim daha bıcır bıcır oluyolaryaa :KK36: eşinde kız babası olmak istiyorha bakseen :KK66:
Evet giydirmek falan çok güzel ama nedense benim içimden erkek geçiyor çoğu zaman bide iddiamız var eşimle erkek olursa herşeyi benim istediğim gibi olacak kız olursa da onun istediği gibi 😁

burdada kapali hatta sabah yagdida görümceler davet etti bugun evin tam karsısi pek gidesim yok cocukta hasta ama bakalim😏
O zaman gerek yok :KK45: bizim Burdada yağdı :))

Back