Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Canım geçmiş olsun bnde var sinüzit soğukta rüzgarda çok uzulunce gözlerimi açamıyorum iki kasımın arası çok ağrıyor senin ki nasıl oluyor
Biraz iğrenç bir anlatım olacak ama baş ağrısı kas göz etrafı ağrıyor ve o dolulugu hissediyorum

Hapşırma esnasında yerinden çıkıyor iltihap gibi bişey geniz temizleyeuim derken bogazima yapisiyor bogulacak gibi oluyorum oksurup çıkartıyorum et gibi bir iltihap çıkıyor :KK43:

Bunu bu şekilde tüm doktorlara anlattım ilk zamanlar kanlı çıkıyordu sonra sonra temiLedikxe rahatladigimi farkettim mümkün oldugunca temizlemeye çalışıyorum ama çok zor çıkıyor o iltihap oradan :KK43:

😔Kuzum erken yapacam yemeği zaten eşim götürsün iftarda yesin diye verebileceğim komşum yok maalesef uzak kalıyor evler bitişiğimdeki komşum da biraz tuhaf muhattap olmuyoruz eşimle pek onlarla yoksa vermek sıkıntın değil 🙆
Anladım kaça dengi insan olmayınca zor

Benim her gün kendi yaptığından en az bir çeşit fazlası gelir sofraya Ramazan'da tabaklar evden eve dolaşır çok seviyorum

Çok rast geldim iki çeşit yapip keşke bir çeşit daha olsaydı dediğimde çok tabak gelmiştir bana

Nedense bu ara duygu patlaamasi yaşıyorum şuan bile gözlerim doldu :'(

Anladım kaça dengi insan olmayınca zor

Benim her gün kendi yaptığından en az bir çeşit fazlası gelir sofraya Ramazan'da tabaklar evden eve dolaşır çok seviyorum

Çok rast geldim iki çeşit yapip keşke bir çeşit daha olsaydı dediğimde çok tabak gelmiştir bana

Nedense bu ara duygu patlaamasi yaşıyorum şuan bile gözlerim doldu :'(
Hayırdır kız ne oldu ailenden uzaksan belki ondandır duygusallık😔
Yok kuzum bizim burda pek kafa dengi yaşlı bi teyze var bi o kafa dengim ama oruç tutuyormu bilmiyorum bide oğlu falan var başı boş kalmaz onunda yani tekim her türlü

O kadar tatlı olur mu ki 😁 senin kızı eşime gösterdim bizimde böyle kızımız olsun diyor adam kız çocuğu diyor başka demiyor 😁😁
Olur tabii her bebiş tatlı olur :KK66:.en tatlıları tabiki usluları :KK48: sizin olsun fıstığım. Kızıda oğlu da bir ama nebilim bende kız istedim hep giydireyim daha bıcır bıcır oluyolaryaa :KK36: eşinde kız babası olmak istiyorha bakseen :KK66:

Merhabalar kurallarla ilgili gelişme var mı
Ana yemek çorba tatlı kuzum şimdilik bildiğimiz bunların tarifi fotosu ,yanına koyulan ikramlıklar salata dolma vs onların tarife gerek yok sunumda onlarıda sofrada bulundurup foto çekebiliyoruz sadece, pazartesi acıklancak bilgi verilcek

X