Evet ben de yiyebilirim gercekten.Keşke imkanım olsa patlayana kadar yerdim
Hepinize guveniyorum da yine de bir gozum uzerinizdeBana bana
Ah evet hep güzel şeyler yasak oluyor zatenahhh evet canım haklısın :) ama şeker yasaaakno şeker
Bu güvenmemek ama aşk olsunHepinize guveniyorum da yine de bir gozum uzerinizde
Burayı iş gibi düşün canım yarışma için sonuçtaEvet ben de yiyebilirim gercekten.
Siz burada diyete nasil motive oluyorsunuzBen buraya takilirsam hergun kacamak
Yok yaaa, ben muhabbete geliyorum tamamen. Hem aksam yemegi icin de fikir alirim isteBu güvenmemek ama aşk olsun
Yok yaaa, ben muhabbete geliyorum tamamen. Hem aksam yemegi icin de fikir alirim iste
Biraz iğrenç bir anlatım olacak ama baş ağrısı kas göz etrafı ağrıyor ve o dolulugu hissediyorumCanım geçmiş olsun bnde var sinüzit soğukta rüzgarda çok uzulunce gözlerimi açamıyorum iki kasımın arası çok ağrıyor senin ki nasıl oluyor
Anladım kaça dengi insan olmayınca zorKuzum erken yapacam yemeği zaten eşim götürsün iftarda yesin diye verebileceğim komşum yok maalesef uzak kalıyor evler bitişiğimdeki komşum da biraz tuhaf muhattap olmuyoruz eşimle pek onlarla yoksa vermek sıkıntın değil
Hayırdır kız ne oldu ailenden uzaksan belki ondandır duygusallıkAnladım kaça dengi insan olmayınca zor
Benim her gün kendi yaptığından en az bir çeşit fazlası gelir sofraya Ramazan'da tabaklar evden eve dolaşır çok seviyorum
Çok rast geldim iki çeşit yapip keşke bir çeşit daha olsaydı dediğimde çok tabak gelmiştir bana
Nedense bu ara duygu patlaamasi yaşıyorum şuan bile gözlerim doldu :'(
aynısını sordum inşaallah öyledir yanimerhaba , tek bir yemeğin tarifini verip sofrayı çekeceğiz değil mi ? sofradaki tüm yemeklerin tarifini değil.
mantıken öyle olması lazımda emin olamadım yine deaynısını sordum inşaallah öyledir yani
Çorba ana yemek ve tatlınin tarifi ve yapılışları olacak ucunundemerhaba , tek bir yemeğin tarifini verip sofrayı çekeceğiz değil mi ? sofradaki tüm yemeklerin tarifini değil.Nevreste
hadi yaaa çok değil miÇorba ana yemek ve tatlınin tarifi ve yapılışları olacak ucununde
o vakit ödül de kk yı temsil eden altın madalya olsunÇorba ana yemek ve tatlınin tarifi ve yapılışları olacak ucununde
Olur tabii her bebiş tatlı olurO kadar tatlı olur mu kisenin kızı eşime gösterdim bizimde böyle kızımız olsun diyor adam kız çocuğu diyor başka demiyor
Ana yemek çorba tatlı kuzum şimdilik bildiğimiz bunların tarifi fotosu ,yanına koyulan ikramlıklar salata dolma vs onların tarife gerek yok sunumda onlarıda sofrada bulundurup foto çekebiliyoruz sadece, pazartesi acıklancak bilgi verilcekMerhabalar kurallarla ilgili gelişme var mı