Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Ben yeni sayılırım canım onceki ebiharihemdi buralara yeni geldim
Yarışmacı değilim sadece kaynatmaya geldim
hoşgeldin o zaman bende nick degistiyse tanırım diye düşünmüştüm yaş kaç? :))
Iyiyim canım sen nasılsın ❤
İyi diyelim iyi olsun çok hastayım aslında yarına randevu buldum o yüzden bekliyorum

Cook gecmis olsun canım
Kulaklarımda sürekli sıvı oluyor hasta olsamdw olmasam da doktora çok kez gittim sakız xigne diyor cignesemde olmuyor

Yine hastayım kulak burun boğaz hepsi tıkalı açıyor bu sefer başka doktora gideceğim bıktım yani kesin bir sonuç vermiyor doktor

Inşallah bu sefer iyi bir doktorla karsılasırsın canım da kesin çözüm bulunur

hoşgeldin o zaman bende nick degistiyse tanırım diye düşünmüştüm yaş kaç? :))

İyi diyelim iyi olsun çok hastayım aslında yarına randevu buldum o yüzden bekliyorum
Hosbuldum canım 32 yaa iyiki kk yı kesfetmisim burdaki herkes çok içten ve tatlı

Çok geçmiş olsun canım eğer çörekotuna alerjin yoksa onun yağını alıp burnuna damlatmani tavsiye ederim kulaga bogaza kadar etkili biraz yakiyo ama benim sinuzitten kurtulmami sağladı arada yine olunca kullanıyorum

Çokgeçmiş olsun sen gene başka bir doktora git belki başka bir tedavi yapar.

Hosbuldum canım 32 yaa iyiki kk yı kesfetmisim burdaki herkes çok içten ve tatlı
evet ben de çok geç kaldigimi düşünüyordum geldiğimde geleli 2 sene olmuş :))
Sağol canım bende de sinüzit var ama kimi sinit dedi kimi rinit dedi kimi sinüzit dedi bilmiyorim hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…