- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
hoşgeldin o zaman bende nick degistiyse tanırım diye düşünmüştüm yaş kaç? :))Ben yeni sayılırım canım onceki ebiharihemdi buralara yeni geldim
Yarışmacı değilim sadece kaynatmaya geldim
İyi diyelim iyi olsun çok hastayım aslında yarına randevu buldum o yüzden bekliyorumIyiyim canım sen nasılsın ❤
Giren çıkamıyorBende sohbete gelmistim basta iki kategoridir katılıyorum
Cook gecmis olsun canımhoşgeldin o zaman bende nick degistiyse tanırım diye düşünmüştüm yaş kaç? :))
İyi diyelim iyi olsun çok hastayım aslında yarına randevu buldum o yüzden bekliyorum
Aynen öyle :)))Giren çıkamıyor
Kulaklarımda sürekli sıvı oluyor hasta olsamdw olmasam da doktora çok kez gittim sakız xigne diyor cignesemde olmuyorCook gecmis olsun canım
Inşallah bu sefer iyi bir doktorla karsılasırsın canım da kesin çözüm bulunurKulaklarımda sürekli sıvı oluyor hasta olsamdw olmasam da doktora çok kez gittim sakız xigne diyor cignesemde olmuyor
Yine hastayım kulak burun boğaz hepsi tıkalı açıyor bu sefer başka doktora gideceğim bıktım yani kesin bir sonuç vermiyor doktor
MaşaAllah canım benim cadı bir minnagim var sanırım o büyüyünce katilabilirim ancak :)Bende sohbete gelmistim basta iki kategoridir katılıyorum
Allah bagıslasın canım cocukla zor olur ama dene derim yada simdilik sohbetle devam et ilerleyen kategori katılırsın :))))MaşaAllah canım benim cadı bir minnagim var sanırım o büyüyünce katilabilirim ancak :)
Hosbuldum canım 32 yaa iyiki kk yı kesfetmisim burdaki herkes çok içten ve tatlıhoşgeldin o zaman bende nick degistiyse tanırım diye düşünmüştüm yaş kaç? :))
İyi diyelim iyi olsun çok hastayım aslında yarına randevu buldum o yüzden bekliyorum
Amin canım ben sohbette kaliyim olurda şöyle yapılması pratik kolay bişi olursa katılcamAllah bagıslasın canım cocukla zor olur ama dene derim yada simdilik sohbetle devam et ilerleyen kategori katılırsın :))))
Çok geçmiş olsun canım eğer çörekotuna alerjin yoksa onun yağını alıp burnuna damlatmani tavsiye ederim kulaga bogaza kadar etkili biraz yakiyo ama benim sinuzitten kurtulmami sağladı arada yine olunca kullanıyorumKulaklarımda sürekli sıvı oluyor hasta olsamdw olmasam da doktora çok kez gittim sakız xigne diyor cignesemde olmuyor
Yine hastayım kulak burun boğaz hepsi tıkalı açıyor bu sefer başka doktora gideceğim bıktım yani kesin bir sonuç vermiyor doktor
Kulaklarımda sürekli sıvı oluyor hasta olsamdw olmasam da doktora çok kez gittim sakız xigne diyor cignesemde olmuyor
Allah kolaylığını versin canımGeçmiş olsun ozaman :)) ben ilk haftalar çişe kalkmaktan uyuyamıyordum en güzel zaman 4.5. Ay bu dönemde uyu işde sonrası uyuyamıyorsun her yerin batıyor
günaydın canım daha yeni gördüm kafamda bir kaç bir şey var ama eğer toparlarsam katılırım neden olmasın.Neysesakinim Katilcakmisin canım
Hayırlı sabahlar ❤Hayırlı sabahlar❤
Hayırlı sabahlar ❤
evet ben de çok geç kaldigimi düşünüyordum geldiğimde geleli 2 sene olmuş :))Hosbuldum canım 32 yaa iyiki kk yı kesfetmisim burdaki herkes çok içten ve tatlı
Sağol canım bende de sinüzit var ama kimi sinit dedi kimi rinit dedi kimi sinüzit dedi bilmiyorim hangisiÇok geçmiş olsun canım eğer çörekotuna alerjin yoksa onun yağını alıp burnuna damlatmani tavsiye ederim kulaga bogaza kadar etkili biraz yakiyo ama benim sinuzitten kurtulmami sağladı arada yine olunca kullanıyorum