Sorma canım yaa pazar gününe kadar gitcem işleri var beni cagırıyorlar hemen :)Günaydın kuzum işbaşımı bugün öğlen
Aynn öyle kız vallahabu ramazan herşeyi buzluğa atmayı düşünüyorum hep yatıcam
Bi keyif yaptırmıyolar kuzuma bee :)Sorma canım yaa pazar gününe kadar gitcem işleri var beni cagırıyorlar hemen :)
Hee valla canım neyse ramazanda cok gitmem inşallah :)))Bi keyif yaptırmıyolar kuzuma bee :)
İnşalahhh diyelim şimdiden :)))Hee valla canım neyse ramazanda cok gitmem inşallah :)))
Inşaallah canım :))İnşalahhh diyelim şimdiden :)))
Sana da günaydın canımGünaydın canım
Kahvaltı hazırlıyorum kuzum ama hala gözüm uykuda uykumu alamadım baya.Inşaallah canım :))
Sen ne yapıyorsun canım
Az daha uyusaydın canım kız uyumadı mıKahvaltı hazırlıyorum kuzum ama hala gözüm uykuda uykumu alamadım baya.
Erken kalktı yaa bi süt istedi içti yatmadı benide yatırmadı sıpa sende yataydın azıcık erken kalkıyon bu günlerin tadını çıkar tabi Sizinkiler yatırırsa dimi :)Az daha uyusaydın canım kız uyumadı mı
Bende 6 da uyandım canım bizimkiler evde değil 7 dede kardesimi okula gönderdim derken uyumadım tekrardanErken kalktı yaa bi süt istedi içti yatmadı benide yatırmadı sıpa sende yataydın azıcık erken kalkıyon bu günlerin tadını çıkar tabi Sizinkiler yatırırsa dimi :)
Gidim mi istemiyor musun beniSen napıyon burda kızsen bu ramazan yoksunever never full yemek
Gidim mi istemiyor musun beni
Kardeşin vardı doğru okulada bırakmıssın iyice açıldı uykun:)Bende 6 da uyandım canım bizimkiler evde değil 7 dede kardesimi okula gönderdim derken uyumadım tekrardan
Ben burda tarif çalacamistiyom istiyomolurmu öyle şey
Oyy yerim onun minnoş kalbini ben yaaa çok güzel duygu dimiiii
Muhteşem ya ekranda görünce bile gözlerim doldu dinlerken ağladımOyy yerim onun minnoş kalbini ben yaaa çok güzel duygu dimiiii
Oyy bende ağlamıştım yaa ,Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin kuzumMuhteşem ya ekranda görünce bile gözlerim doldu dinlerken ağladım
Amin inşallah kuzum benim Allah razı olsunOyy bende ağlamıştım yaa ,Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin kuzum