- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.227
Seni köftehor seniii biyonnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni köftehor seniii biyonnnnn
Çoğunluk cagirilmis kukrim deynep i unutmuş onu da ben etiketledim kaldı mı başka kimse gerçi pazartesi ya kadar toplanır millet
Ben de aynen öyle dediğini anladım zatenBeni seviyor musun dedin seviyorum dedim . Jenna16 dan daha çok seviyorum demedim ki
Tamam kuzumAllah kolaylık versin sanaYok kuzu eve geldigimi bile anlamadan yatiyorum ylgun isim
Hayırlı olsun yeni kategoriEki Görüntüle 2264249
- Yarışma kategorisi : İftar Sofraları
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kesinlikle yasaktır ! Kendine bunu yakıştıran oy isteyebilir, yakalarsam deşifre ederim !
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Yoğurt, Sütaş Süt ...)
- Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : "sponsor ürün" şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır.
Yapılacak tarifler: ?
Tüm tarifler için aşamalar tek tek anlatılmalıdır.
Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Katılım başlama tarihi : 06 Mayıs 2019
En son başvuru tarihi : ?
Oylama başlama tarihi : ?
Oylama bitiş tarihi : ?
Tüm katılanlara başarılar dileriz...
* Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.
Oylamada kriterler ;
- Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
- Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
- Doğru ölçü kullanılmalı.
- Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
- Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
- Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
- Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
- Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
Önemli yeni kural ;
?
- Sofra Sunum son fotoğrafının hemen yanında yapıldığı tarihi bir kağıda yazıp iliştirmenizi rica edeceğim.... Fotoğrafta yapıldığı tarih mutlaka görülmelidir.
- Yarışmaya daha önceki yarışmalarda 3 kez kazanan üyemiz 4. kez birinci olduğunda o yarışmada oylarda 2. sırada ki üye kazanmış kabul edilir.
Formu takip edince bildirim geliyor canımNerden goruosunuz konu acildigini, bildirim flnda yok
Geçmiş olsun ozaman :)) ben ilk haftalar çişe kalkmaktan uyuyamıyordum en güzel zaman 4.5. Ay bu dönemde uyu işde sonrası uyuyamıyorsun her yerin batıyorRahat uyuma derken bacım mide yanması dönerken göğüs ağrısı uyutmuyor ki yarım saatte bir gözlerim açılıyor sanırım
Sizde epey kötü döneme gelmişsiniz son aylar sıcağa geliyor
Günaydın ❤Günaydın forumun hamarat hanımları
Eyvah eyvah bende şimdi öte tarafa baktım seni görünce unuttuk dedim geldigimde ettiket yapmışsın affet sabr baba
Olsun kuzucuk bende tek olacağım erken yap iki tabak yapsan birer tabak komşulara verirsin ramazan in en güzel yanı paylaşmak yazarken gözlerim dolduKız eşim 15:00 23:00 çalışıyor iftarda tek olacam
Günaydın canım ❤Hepinize günaydın :)
Nasılsın :))Günaydın canım ❤
Ben yeni sayılırım canım onceki ebiharihemdi buralara yeni geldimdebriyajgazfren önceki nick neydi
Iyiyim canım sen nasılsın ❤Nasılsın :))
Bende sohbete gelmistim basta iki kategoridir katılıyorumBen yeni sayılırım canım onceki ebiharihemdi buralara yeni geldim
Yarışmacı değilim sadece kaynatmaya geldim