- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
Tövbe tövbetübeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tövbe tövbetübeeeee
Allah kolaylığını versin canım öyle böyle dolduracaz bu günleri mecbur
Ikiside olabiliyo canım bendede hem sinuzit hem alerjik rinit var dokuz ay burnumun aktigini bilirim kulaklarimda cocukluktan beri ağrırdi bi aktarın bunu dene demesiyle başladımevet ben de çok geç kaldigimi düşünüyordum geldiğimde geleli 2 sene olmuş :))
Sağol canım bende de sinüzit var ama kimi sinit dedi kimi rinit dedi kimi sinüzit dedi bilmiyorim hangisi
Sen araya kaynamışsın ,neden alıntıda çıktın anlamadım ama merhaba diyeyim sanaDiyetteyken makarna bildirimi gelmesi...
Madem cevabını biliyorsun neden soruyorsun?
Olsun sen yaparsın sen ne anasının gözüsun dekız ben bunu hayatta yapamam 1 çeşit yemek zor yapıyom
Günaydın canımGünaydın
Olsun sen yaparsın sen ne anasının gözüsun de
evet ben de çok geç kaldigimi düşünüyordum geldiğimde geleli 2 sene olmuş :))
Sağol canım bende de sinüzit var ama kimi sinit dedi kimi rinit dedi kimi sinüzit dedi bilmiyorim hangisi
Ahaha oh senin işin baya güzel seni hazirci senialemsin kız ramazanda işten çıktığım gibi kv giderim orda açarım orucumu
Ahaha oh senin işin baya güzel seni hazirci seni
Aynn öyle kız vallaha bu ramazan herşeyi buzluğa atmayı düşünüyorum hep yatıcambişi olmaz arada yapmak lazım öle
Yok kız Adana usulü olur ancakMalatya usulu ama baskasini kabul etmem
Günaydın canım ❤Günaydın canısılar
Of ya onlar da çok güzel içli küfte yapıyorYok kız Adana usulü olur ancak
Evet canım içli köftemiz meşhurdur,,,, gel misafirim ol yapayım sanaOf ya onlar da çok güzel içli küfte yapıyor
Günaydın kuzum işbaşımı bugün öğlenGünaydın canım ❤
Bana çiğköfte yap hemen gelirimEvet canım içli köftemiz meşhurdur,,,, gel misafirim ol yapayım sana