Tamm anladım beni yansıtmiyoanime manime bilmemde pek hoşnut durmuyor cok ciddi
Çocuktan önce siz kendinize bakınBenimki yer silmeye başladı bi de ne bulsa cekmecelere sokusturuyo mutfak cekmecesine kendi corabini tv kumandasini araba anahtarını falan koyuyor sürekli
ilk seni görünce bu kim dedim sora baktim bizim cankepmişTamm anladım beni yansıtmiyo
Yavrum sürekli arkamizi topluyor napsin anası kk da geziyorÇocuktan önce siz kendinize bakıngaribim napsın dağınık ebeveynlerini anca topluyor
Ya ne güzel aslında biz hep beraberdik ondan sanırım o evlendi ayrıldı geldi hamileliği benim kayıplarım falan herşeyi beraber aştık ama atışmalarımız hiç bitmezbiz 3 kız kardesiz en buyuk ablam ıgdırda yasıyo simdi babam rahatsiz diye geldi ayin 8inde gdicek burdaki ablamla simdiden aglama krizlerindeyiz hergün cook bagliyiz biz
ben birazdan kacarim iy geceler cigg koftem bana küsmedin umarimİyi geceler kızlar sabahlıyacaksınız anlaşılan öpüyorum sizi tükürüklüce muckkksss
Kız kokulu öpeydin ya gece geceİyi geceler kızlar sabahlıyacaksınız anlaşılan öpüyorum sizi tükürüklüce muckkksss
bizde hep beraberdik arada tartisirdik ama surekli atismazdikYa ne güzel aslında biz hep beraberdik ondan sanırım o evlendi ayrıldı geldi hamileliği benim kayıplarım falan herşeyi beraber aştık ama atışmalarımız hiç bitmez
Çiğköftem diyince kızmadım bayıldımmmben birazdan kacarim iy geceler cigg koftem bana küsmedin umarim
Helal olsun valla henüz öyle kız kardeşler görmedimbizde hep beraberdik arada tartisirdik ama surekli atismazdik
İyi geceler canım gelirim tabi muhabbetin harikaydı iyi geceler tatlı rüyalarIyi geceler kızlar size doyum olmaz benim sabah erken kalkmam lazım öpüyorum sizi U Ufukta_bebek gel arada gene
Ben böyle öperim şap diye vıcık vıcık ayy kendim iğrendim bak simdi neysem kokulu öptüm seda sayan gibinKız kokulu öpeydin ya gece gece
İyi geceler tatlı rüyalar sana
Kızçeler bende uyuyorum artık sabaha güzel haberlerle buluşmak üzere hepinizi öptüm iyi geceler
gönlünü almayi bilrimÇiğköftem diyince kızmadım bayıldımmm
iy geceler cnm tatli ruyalarIyi geceler kızlar size doyum olmaz benim sabah erken kalkmam lazım öpüyorum sizi U Ufukta_bebek gel arada gene
insallah cnm iy gecelerKızçeler bende uyuyorum artık sabaha güzel haberlerle buluşmak üzere hepinizi öptüm iyi geceler