- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
La iyice merak ettim erken yap da güzel birşeye biz de deneriz evdeBizim icin sorun yok da dedi ama
Aslinda soylemezdim de bizim menulerimizle sizinkiler ayni olmuyo ya o yuzden sunu sunun yanina yapayim mi ya da su ana yemek sayilir mi diye soruyorum
Orayı bende anladimÇorba yapacağız orası kesin
İnşallahdüşünme artik iy olacak
Ekstra konacak bişey :))He iyi o zaman
Acaba ben mi yanlış anladım yapılıyorsa aynısı rahat takılıyımGene kafalarimiz çorba oldu
Hadi bakalım ellerine sağlık şimdidenEkstra konacak bişey :))
Nevos gelince anlarız iyice canımAcaba ben mi yanlış anladım yapılıyorsa aynısı rahat takılıyım
Corba bizim buradan digerleri sizdenLa iyice merak ettim erken yap da güzel birşeye biz de deneriz evde
yani tarif ayin gunde yapilirsa kim once yapidi kimnsonra bunun bi önemi varmiAcaba ben mi yanlış anladım yapılıyorsa aynısı rahat takılıyım
Çorbayı da bizden yapsanaCorba bizim buradan digerleri sizden
Aslinda dusundigum ana yemegi yapmicam vazgectim baska bi sey geldi aklima gene
Ne bileyim o corbayi cok seviyorum aslinda sizde de ona benzer corba varÇorbayı da bizden yapsana
Sizden yapsan biz de öğrenirdikCorba bizim buradan digerleri sizden
Hadi sizin bizim lafı olmaz kardeşiz neticedeNe bileyim o corbayi cok seviyorum aslinda sizde de ona benzer corba var
teşekkür edrim canim
hangi çorba acba düşüne düşüne kaldımNe bileyim o corbayi cok seviyorum aslinda sizde de ona benzer corba var
Göreceğizhangi çorba acba düşünü düüü kaldım
Sen yapana kadar kırk kere degistirirsinAslinda dusundigum ana yemegi yapmicam vazgectim baska bi sey geldi aklima gene
Çok iyi olmuş görüşebilmenizEvet, ayaküstü görüşebildik