Tarih yazılı kağıdı unutmayalım:)Önceden söyledin ya daha bahsetme @Canfeb gelir birazdan duymasın
evet bende bunu bilmek istiyordum canim baska isteyimz bibseyeriler koya blirzCanım bana sormayacaksınız.
Ne yapacaksınız net değil ama yüksek ihtimal
Çorba+ana yemek+ tatlı tarifini mutlaka paylaşacaksınız
Sonra sofra kurulacak ve yaptığınız bu 3 tarif mutlaka sofrada olacak.Başka ne koymak istiyorsanız koyabilirsiniz
Evet kuzu çevirecekmiş masanın ortasına koyacakmış özelden yazdıAzerin kuzu koyacakmis
Evet kuzu çevirecekmiş masanın ortasına koyacakmış özelden yazdıAzerin kuzu koyacakmis
Tabi ki ne isterseniz:)Ama bu 3 tarif mutlaka sofrada olacak olmazsa kabul etmeyiz.evet bende bunu bilmek istiyordum canim baska isteyimz bibseyeriler koya blirz
Tamam bebeğimTarif yazılı kağıdı unutmayalım:)
Ben ne koysam ki dur azerine sorayım onda fikir çokAzerin kuzu koyacakmis
Sunumuda ormanda yapacakmış diyolarEvet kuzu çevirecekmiş masanın ortasına koyacakmış özelden yazdı
Bizim altta kalmamanız lazım bende dana cevireyimEvet kuzu çevirecekmiş masanın ortasına koyacakmış özelden yazdı
Bilemedim ki kuzu dan sonra ne konurTamam bebeğim
Ben ne koysam ki dur azerine sorayım onda fikir çok
Vay vay vay saraylara layık diyor yaniYok sarayda dedi
kuzumuAzerin kuzu koyacakmis
Gardasim nasilsinÇok iyi olmuş görüşebilmeniz
Mutfagimiza haksizlik yapma kuzu iyi dusunya bizde çorba çeşidi az sizde cok
Yapar mı yapar maksat sofra dolu gozuksun
Yeminlen aklima bi sey getirdinBakalım hangi türler olacak inşallah kuzu kavurma yapıp yanına otlanan bir kuzu koymaz
Nevo ana yemen salata corva tatli disinda ekstra bi sey yapmayi dusunmuyorum zaten yetistiremem deOna gerek yok o zaman masa çok dolar ama yemekler az ise olur masa dolması için:)
Hadi hadi yeme bizi şimdiNevo ana yemen salata corva tatli disinda ekstra bi sey yapmayi dusunmuyorum zaten yetistiremem de
Onuda düşünmüştürkuzumukuzu buladim yeşillik falanda yapar ozaman kuzu ac kalmsin
Farketmeden sana fikir mı veriyorumGardasim nasilsin
Mutfagimiza haksizlik yapma kuzu iyi dusun
Yeminlen aklima bi sey getirdinbakalim kafamda oturursa yaparim
Nevo ana yemen salata corva tatli disinda ekstra bi sey yapmayi dusunmuyorum zaten yetistiremem de
İnanmış gibi yaptık tamamGardasim nasilsin
Mutfagimiza haksizlik yapma kuzu iyi dusun
Yeminlen aklima bi sey getirdinbakalim kafamda oturursa yaparim
Nevo ana yemen salata corva tatli disinda ekstra bi sey yapmayi dusunmuyorum zaten yetistiremem de
DüşünmüşOnuda düşünmüştür