- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
öylemi peki iki adam ayni tarif yaparsaşükür sen nasılsın
Çorba+anayemek+tatlı olarak 3 tane düşünülüyor ama kesin değil editor e soylemeyecegiz önceki gibi herkes kendi menüsünü belirleyip yapıp yükleyecek
Ne yapıyon gi sen :)
Siizn orda hayat ucuzdur beee bizim gibi değildir sanırım şartlar (hiç bir bilgim yok bu arada ) :))Yok be minigim kizin ogretmenine verdik o kadar
oyyy oyunuÇenem gayette yerinde kendi çenene bakkk
mesela diyelim ben bugün tarhana çorbası yaptın iki gün sonra sende yapabilirsin ama etik olmaz sanırım ama aynı gün ikimizde birbirimizden habersiz yaparsak sıkıntı yok Muşöylemi peki iki adam ayni tarif yaparsa
SürprizNe yapıyon gi sen :)
bende canim hemde beni etkilmedikler icin okuyamdim msj lari o yuzden alnlamdimİyi aksamlar canım iyiyim çok şükür senbi girmedim fransız kaldım öğrenmeye çalışıyorum bende :)
Adam bi bilse bu cabanin sebebiniMarkete gittim herif bana para yok diyordu baktım cebinde varmış kostüm marketegören beni bugünden niyetli sanmistir
Ola bilir canim
öylemi peki iki adam ayni tarif yaparsa
Yok kiz ne ucuzuSiizn orda hayat ucuzdur beee bizim gibi değildir sanırım şartlar (hiç bir bilgim yok bu arada ) :))
anladim zaten yapilan sunumu gorunce kimse anisin apmazkioyyy oyunu
mesela diyelim ben bugün tarhana çorbası yaptın iki gün sonra sende yapabilirsin ama etik olmaz sanırım ama aynı gün ikimizde birbirimizden habersiz yaparsak sıkıntı yok Muş
Sürpriz
İyide ya tarif bildirmiceksek ben yapacagımı yarın yapamamki, yarın başka bişey yapcam. Ay kafam karıştı yaa olmazki böyle başka müsait olduğumda yaptım mesela ama benimki çoktan yapılmış diyelim ne olcak boşamı gitcek ugrastığım. @Nevreste ablaaaaCanım tarif söylemeyecek mişiz herkes yapacakmış aynı gün aynılar yapılırsa kabul ama ilk yapan kapar dedi nevo
Heyecandan duramiyorduNevoyu soru bombardimanina tuttum ozelden
Yok ya nolcak sen de yaparsin o da yaparİyide ya tarif bildirmiceksek ben yapacagımı yarın yapamamki, yarın başka bişey yapcam. Ay kafam karıştı yaa olmazki böyle başka müsait olduğumda yaptım mesela ama benimki çoktan yapılmış diyelim ne olcak boşamı gitcek ugrastığım. @Nevreste ablaaaa
evet tez yapmak lazimki kafandaki tarif çalimasinİyide ya tarif bildirmiceksek ben yapacagımı yarın yapamamki, yarın başka bişey yapcam. Ay kafam karıştı yaa olmazki böyle başka müsait olduğumda yaptım mesela ama benimki çoktan yapılmış diyelim ne olcak boşamı gitcek ugrastığım. @Nevreste ablaaaa
Umarım benimkini yapmıyonduroyyy oyunu
mesela diyelim ben bugün tarhana çorbası yaptın iki gün sonra sende yapabilirsin ama etik olmaz sanırım ama aynı gün ikimizde birbirimizden habersiz yaparsak sıkıntı yok Muş
Sürpriz
Bu calisma azmini zamaninda universite icin yapmis olsaydim ulke birincisiydimHeyecandan duramiyordukızım sen mamalarda birinci olmadın mı niye katiliyorsun buna
Yarışma için mi yapıyorsun senSürpriz
İşte eğer başkası yaptıysa sen başka birşey yapacaksınİyide ya tarif bildirmiceksek ben yapacagımı yarın yapamamki, yarın başka bişey yapcam. Ay kafam karıştı yaa olmazki böyle başka müsait olduğumda yaptım mesela ama benimki çoktan yapılmış diyelim ne olcak boşamı gitcek ugrastığım. @Nevreste ablaaaa
Hımm inşallahyaa ay çorba oldu kafamYok ya nolcak sen de yaparsin o da yapar
Sonucta menu tipatip ayni olmadiktan sonra
Bu calisma azmini zamaninda universite icin yapmis olsaydim ulke birincisiydim
Neden özeldenNevoyu soru bombardimanina tuttum ozelden
rekor kirmak istiyor 4çoçuk 3menuYok ya nolcak sen de yaparsin o da yapar
Sonucta menu tipatip ayni olmadiktan sonra