- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Niyeki ne onceden o ka hazirlik yapayim sonra cop mu olsun yaparim ki benİşte eğer başkası yaptıysa sen başka birşey yapacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niyeki ne onceden o ka hazirlik yapayim sonra cop mu olsun yaparim ki benİşte eğer başkası yaptıysa sen başka birşey yapacaksın
anladım canımAdam bi bilse bu cabanin sebebini
Yok kiz ne ucuzu
Mesela kiyafetleri sizin oranin 2-3 kati fiyatina aliyoruz
Diger seyler hemen hemen ayni
bende soru sormak için girdimdi şimdiNevoyu soru bombardimanina tuttum ozelden
inşallah :))Umarım benimkini yapmıyondur
Yooo :)))Yarışma için mi yapıyorsun sen
Burdan yazayim da ne yapacagimi ogrenin dimiNeden özelden
Hımm inşallahyaa ay çorba oldu kafam
Banada mi lo lo minik doğruyu söyleanladım canım
bende soru sormak için girdimdi şimdi
inşallah :))
Yooo :)))
Ben öyle anladım çünkü nevo önce yapan tarifi kapar dediNiyeki ne onceden o ka hazirlik yapayim sonra cop mu olsun yaparim ki ben
Sen tariflerini yarısını yap ben diğer yarısını ya sen birinci olur ya benNiyeki ne onceden o ka hazirlik yapayim sonra cop mu olsun yaparim ki ben
ne yapacağını neden söylüyorsun ki valla senin stratejilerini hiç anlayamadımBurdan yazayim da ne yapacagimi ogrenin dimi
Anam valla temizlik disinda ruh ikizimsinanladım canım
bende soru sormak için girdimdi şimdi
inşallah :))
Yooo :)))
Aynısı oluyor diye anladım bndeBen öyle anladım çünkü nevo önce yapan tarifi kapar dedi
Vallahi şuan malzemem yok yaa çalınma umarım :)evet tez yapmak lazimki kafandaki tarif çalimasin
Nasıl yani ne demek istedin anlamadımBanada mi lo lo minik doğruyu söyle
Hımm inşallahyaa ay çorba oldu kafam
Yani benide mi kandırıyorsun beni beni kukriminiNasıl yani ne demek istedin anlamadım
Aynı gün yapınca oluyor aslında nevo gelip tam bir açıklasa iyi olurduAynısı oluyor diye anladım bnde
düşünme artik iy olacakVallahi şuan malzemem yok yaa çalınma umarım :)
Gene kafalarimiz çorba olduAynı gün yapınca oluyor aslında nevo gelip tam bir açıklasa iyi olurdu
aynenAnam valla temizlik disinda ruh ikizimsin
yo kız niye kandirayim eşime yapıyorum kalırsa yarın sofraya da koyarım yada buzluğa atar yapacağım zaman koyarımYani benide mi kandırıyorsun beni beni kukrimini
Bizim icin sorun yok da dedi amaBen öyle anladım çünkü nevo önce yapan tarifi kapar dedi
Aslinda soylemezdim de bizim menulerimizle sizinkiler ayni olmuyo ya o yuzden sunu sunun yanina yapayim mi ya da su ana yemek sayilir mi diye soruyorumne yapacağını neden söylüyorsun ki valla senin stratejilerini hiç anlayamadım
Çorba yapacağız orası kesinGene kafalarimiz çorba oldu
He iyi o zamanaynen
yo kız niye kandirayim eşime yapıyorum kalırsa yarın sofraya da koyarım yada buzluğa atar yapacağım zaman koyarım