- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
ya bizde çorba çeşidi az sizde cokGöreceğiz
İnşallah degisitirri hepsini yapmaya kalkmazSen yapana kadar kırk kere degistirirsin
Kim kiminle neden görüşüyorÇok iyi olmuş görüşebilmeniz
Canim ülkemde herşeyin çeşidi çokya bizde çorba çeşidi az sizde cok
Yapar mı yapar maksat sofra dolu gozuksunİnşallah degisitirri hepsini yapmaya kalkmaz
Bakalım hangi türler olacak inşallah kuzu kavurma yapıp yanına otlanan bir kuzu koymazYapar mı yapar maksat sofra dolu gozuksun
Bakalım hangi türler olacak inşallah kuzu kavurma yapıp yanına otlanan bir kuzu koymaz
Azerij yapar valla ama önce kuzuyu banyoya sokar iyice bir citiler tüyleri bembeyaz gozuksun diyeAllah seni iyi etsin
kizz beni izlemeyemi başladinmı ,bilyorim ama bizde çorba az olsada başkalari cok bizde her bölgenin oz mutfagı varCanim ülkemde herşeyin çeşidi çok
Azerij yapar valla ama önce kuzuyu banyoya sokar iyice bir citiler tüyleri bembeyaz gozuksun diye
Sonra tarar onları nizami bir şekildeAzerij yapar valla ama önce kuzuyu banyoya sokar iyice bir citiler tüyleri bembeyaz gozuksun diye
Evet izlemeye başladım gözüm üzerindekizz beni izlemeyemi başladinmı ,bilyorim ama bizde çorba az olsada başkalari cok bizde her bölgenin oz mutfagı var
Belki jöle ile diker havayaSonra tarar onları nizami bir şekilde
Sizden yapsan biz de öğrenirdik
AynenHadi sizin bizim lafı olmaz kardeşiz neticede
İpucu verirsem hemen anlarsinhangi çorba acba düşünü düüü kaldım
bilyom canim sen beni izlmeeyinde olEvet izlemeye başladım gözüm üzerinde
Yok canım izleme şunun için izlediğin kişilerin mesela arkadaş aktivitelerinde nerde ne yazıyor görüyorsun hangi arkadaşın hangi konuda gibi gibi :))
Ona gerek yok o zaman masa çok dolar ama yemekler az ise olur masa dolması için:)Kizlar meyve cerez falan hepsini koyacak miyiz masaya?
Yani normalde bizim burda yemek icin sofra kurulur ardindan onlar toplanir meyve cerez tatli cay falan gelir
Canım bana sormayacaksınız.
Re re rara galatasaray çok yasa....
Önceden söyledin ya daha bahsetmeCanım bana sormayacaksınız.
Ne yapacaksınız net değil ama yüksek ihtimal
Çorba+ana yemek+ tatlı tarifini mutlaka paylaşacaksınız
Sonra sofra kurulacak ve yaptığınız bu 3 tarif mutlaka sofrada olacak.Başka ne koymak istiyorsanız koyabilirsiniz
Azerin kuzu koyacakmisCanım bana sormayacaksınız.
Ne yapacaksınız net değil ama yüksek ihtimal
Çorba+ana yemek+ tatlı tarifini mutlaka paylaşacaksınız
Sonra sofra kurulacak ve yaptığınız bu 3 tarif mutlaka sofrada olacak.Başka ne koymak istiyorsanız koyabilirsiniz