- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Oglen dedigim 3-4Öğlene nasıl yetişecek: )
Oglanlari yollar yollamaz baslarim artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oglen dedigim 3-4Öğlene nasıl yetişecek: )
İlk yapanlar tarifi kapar:)Tamam canım iyiymiş
Yok canım birbirinizi takip edip menüyü şekillendirinPeki yine sana mesajla menü bildirecek miyiz
İlk yapanlar tarifi kapar:)
İyi fikir:)Oglen dedigim 3-4
Oglanlari yollar yollamaz baslarim artik
Herkes elini cabiiikk tutsun diyor :Yok canım birbirinizi takip edip menüyü şekillendirin
Ben son günlere kalırım
O zaman benim katılım yine hayal olduYok canım birbirinizi takip edip menüyü şekillendirin
Yani siz bilirsiniz:)Herkes elini cabiiikk tutsun diyor :
Benim öğretmen hediyesi ile ilgili attığım yazismayi gördün müBen son günlere kalırım
Neden 3 tarif olduğu için miO zaman benim katılım yine hayal oldu
Benim salon temizligim duruyo dahaBari ayın 15 inden sonra olsaydı zalım
Bu olayda bile ayniyiz kankiBende öyle yapacağım balkonda gören de çok çık eder ramazan mübarek gün diye
Yok telefondayim ancak yetisiyorum:)Benim öğretmen hediyesi ile ilgili attığım yazismayi gördün mü
Öğretmene yarım altın almak istiyormuş sınıf annesiYok telefondayim ancak yetisiyorum:)
Ben 5 tl topluyorumÖğretmene yarım altın almak istiyormuş sınıf annesi
Ogretmenin siparisi olmasin oÖğretmene yarım altın almak istiyormuş sınıf annesi
ya bişey yazarım şimdi d hepsi öğretmenin kankasiBen 5 tl topluyorum
Yok artık
Bencede öyle birde kurdele taksinlar takı merasimi olsun yuhhh diiorum yaniOgretmenin siparisi olmasin o
Hayır zaten tatlı dışında çorbasından salatasına herşeyi yapıyorum da ben yapana kadar benim istediklerimin hepsi yapılırNeden 3 tarif olduğu için mi
Bende kankasiyim cidden:)ya bişey yazarım şimdi d hepsi öğretmenin kankasi
Bencede öyle birde kurdele taksinlar takı merasimi olsun yuhhh diiorum yani