Sen ara eltiniBöyle kaynana ne yapılır söyleyin bana burda 3 ev akrabayiz dayılar gelecekmis mecburi birilerine uğramaları lazım kaynana bana Digor illa sen kabul et
Evim durumunu biliyorsun dedim nasıl kabul edeyim ben diyor komşuya yufka yapıyorum sana gelsinlerböyle kadın nasıl sevilir söyleyin bana
Eltimij arayan yok şu durumda
Finaller var canım hiç uğraşamam bundan sonra burdan bekarlara sesleniyorum okulu bitirin öyle evlenin eskiden kardeşim notları yırtıyordu şimdi çocuklarım ah zalim zaman
Evet canım bugün geç kalktım iyi olduTünaydın canımNasilsin dinlendin mi iyice :)
Arasın tabi kolay degil yetisemiyorsun
Allah yardımcın olsun nevroşum, acaba o kadar kosusturmada mı yoruldun, vitaminsiz mi kaldınBende korkuyorumÇabuk yoruluyorum.Halsizleşiyorum.Umarım kazasız belasız tutabilirim:)
Kolay gelsin abla tatile az kaldı dinlenirsin yazın bayramdan sonra inşallahHayırlısı canım
Evet canım az çok görüyorsun yoğun geciyor:)
halicilarmi.
Bnde yıkaya vereceğim gecen sene iki kere gönderdim bide biz güzel yıkadım diyo kb dedim bunu temiz istiyorum diye geri verdim bu yıl da yeni bir yer önerdi komşum oraya vereceğim
Ama bu küfretmiyor
Allah iyilik versin efendimbizlerde ayniyiz efenim:)
En son geçen ramazan öncesi eltimi bir güzel msj yazdım gelmiyor daha eşimde istemiyor gelemez bundan sonraSen ara eltini
Bazısı ıslatıp kurutup geri getiriyor sanki temizkenmiyor kimiside mahvediyor ovelroklariBnde yıkaya vereceğim gecen sene iki kere gönderdim bide biz güzel yıkadım diyo kb dedim bunu temiz istiyorum diye geri verdim bu yıl da yeni bir yer önerdi komşum oraya vereceğim
Aynn kuzum o yüzden çok iyi bir yer olmalıBazısı ıslatıp kurutup geri getiriyor sanki temizkenmiyor kimiside mahvediyor ovelroklari
Allah iyilik versin efendim
O da hem çok emekli hem çok su gidiyorAynn kuzum o yüzden çok iyi bir yer olmalıen iyisi elde yıkamak ona da yer lazım
Evet kuzum orası öyle bide yer yok bnim bura çok dar TOS toprak ana yol gibi arabaların haddi hesabı yok rahat rahat yikayamam kv evi dama getir yikayalim diyo getir götür erindim ona daO da hem çok emekli hem çok su gidiyor ☹☹
İnşallah Ramazan güzellik lerle gelsinKızlar yarın ilk sahuru yapiyoz insallah♥
İnşallah kuzum amiiin amiiin rabbim şimdiden niyetlerini kabul kılsınİnşallah Ramazan güzellik lerle gelsin