bizlerde ayniyiz efenim:)İyi diyelim,iyi olsun :)Sen nasılsın ?
Saol canım inşallahCook iyi o zaman canım onuda yaparsan ramazanda rahat olursun eline sağlık canım
Seninki ayrı bu dünya zatenBenimki bir dilimine bile değmezeline sağlık
Seninki ayrı bu dünya zaten
Hiç canım 1 saate halledersin sen bizi yormaFazla bı iş yok yardıma gelin salon yerleşecek koltuklar yıkanacakhalilari vereceğim birde dolaplar Aralanacak canım bunlarda iş mi
1 saat çok söyledin canısı yarım saatlik iş bunlar hele benim gibi bir tembel içinHiç canım 1 saate halledersin sen bizi yorma
Di mi cook kolay işler geleyim benFazla bı iş yok yardıma gelin salon yerleşecek koltuklar yıkanacakhalilari vereceğim birde dolaplar Aralanacak canım bunlarda iş mi
Evet canım çocuk oyuncağıDi mi cook kolay işler geleyim ben
Eltime söyle deBöyle kaynana ne yapılır söyleyin bana burda 3 ev akrabayiz dayılar gelecekmis mecburi birilerine uğramaları lazım kaynana bana Digor illa sen kabul et
Evim durumunu biliyorsun dedim nasıl kabul edeyim ben diyor komşuya yufka yapıyorum sana gelsinlerböyle kadın nasıl sevilir söyleyin bana
Eltimij arayan yok şu durumda
Çok geçmiş olsun canımİyi degilim, dün gece hastanede yattım. Kanamam oldu, şimdi evdeyim. İlaçlar mahvetti, başım yerinden çıkıyor. Kendimi çok yordum ondan oldu. Bebek iyi şükür, dinleniyorum
Tünaydın kankacimTünaydın herkese
Sagol canım, Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım