Menü mu bulsam kendime surdanMenülerinizi bekliyorum:)
Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)
11 Ayın Sultanı Ramazan ayı 6 Mayıs Pazartesi günü başlıyor.5 Mayıs Pazar gecesi ilk sahurumuzu yapacağız. Ramazan ayında iftar ve sahurlarımızı paylaşıp,bu güzel ayı birlikte geçirelim inşaallah. Konumuz geleneksel hale geldi yıllardır birlikte geçiriyoruz.Bu yıl yine birlikte geçiririz...www.kadinlarkulubu.com
Sana bulaşmadan duramıyorumYap ozaman napalım
Takipte kalırsan bulursun:)Konu genelde güncel oluyor:)5.yılımız her yıl açarım konuyu:)Menü mu bulsam kendime surdan
Farkettim çekim kuvvetime dayanamiyosunSana bulaşmadan duramıyorum
Hımm zaten bana bişey kalmayacak gibi hissediyorum takip ederim ☺Takipte kalırsan bulursun:)Konu genelde güncel oluyor:)5.yılımız her yıl açarım konuyu:)
Makarna yaparız kız üzülmeHımm zaten bana bişey kalmayacak gibi hissediyorum takip ederim ☺
Aynen cazibene dayanamıyorumFarkettim çekim kuvvetime dayanamiyosun
Ben sana menü bulurumHımm zaten bana bişey kalmayacak gibi hissediyorum takip ederim ☺
Aynen ya:)Makarna yaparız kız üzülme
Geldim de abla
Bana bul banaBen sana menü bulurum
Bende veriyorum yikayacak yer yok benimde :/Aynn kuzum o yüzden çok iyi bir yer olmalıen iyisi elde yıkamak ona da yer lazım
Güzel olmuş cnm güle güle kullanEki Görüntüle 2265391 sonundq bin şükür
Çok sağol Allah razı olsun sonunda kurtuldum şimdi daha zor kısma geldik temizlikGüzel olmuş cnm güle güle kullan
Allah kolaylık versin canım.Benimde sinirlerim bozuldu akşam akşamÇok sağol Allah razı olsun sonunda kurtuldum şimdi daha zor kısma geldik temizlik