- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Kuzuuummmmm evet uzun sürdü
Kürkçü dükkanı misali döndük işte kuzenle beraber .
Pazartesi ameliyatım var, onu atlatayım bomba gibi gelicem inşallah
Geçmiş olsun canımBen seni burada hep bekliyor olacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzuuummmmm evet uzun sürdü
Kürkçü dükkanı misali döndük işte kuzenle beraber .
Pazartesi ameliyatım var, onu atlatayım bomba gibi gelicem inşallah
Geçmiş olsun canımBen seni burada hep bekliyor olacağım
Finaller var canım hiç uğraşamam bundan sonra burdan bekarlara sesleniyorum okulu bitirin öyle evlenin eskiden kardeşim notları yırtıyordu şimdi çocuklarım ah zalim zamanYok bişey sakin gel yeni kategori açıldı dicektim
Teşekkürler iyi eğlencelerYeni kategori hayırlı olsun
Ara ara geliyorum
Hava mis gibi bugün
Pikniğe gideğiz
İyiyim canım sağol sen nasılsınGünaydın canım benim Nasılsın ❤
Çok geçmiş olsun canımAllah'a emanet olunİyi degilim, dün gece hastanede yattım. Kanamam oldu, şimdi evdeyim. İlaçlar mahvetti, başım yerinden çıkıyor. Kendimi çok yordum ondan oldu. Bebek iyi şükür, dinleniyorum
Hayırlısı canımYok abla bitmedi de tasarruf ediyorum Bi bakıyorum sayfalar çok ilerlemiş okuyamıyorum. Sünnet düğünü vardı bu akşam oraya gittik geldik anca yarın da köye gideceğiz. Koşturmacalı geçiyor günler şu sıra. Bir işe girişeyim dedim ama oda sonradan çok saçma geldi bıraktım daha başında adını vermeyeyim üye olunuyor filan ya o şey hiç benlik değilmiş zaten internet kıt kanaat yettirmeye çalışıyorum o iş olamazdı öyle işte abla siz nasılsınız☺ Senin de günler yoğun şu sıralar sanki ☺
Sürekli arıyor, çocuk yordu beni o gün. Akşamına bu oldu. Sagol canımÇok geçmiş olsun canımAllah'a emanet olun
Eşin biraz durumu farketmistir dinlenmene daha çok dikkat eder
Arasın tabi kolay degil yetisemiyorsunSürekli arıyor, çocuk yordu beni o gün. Akşamına bu oldu. Sagol canım
Severim tabii kızz niye sevmeyimm ❤can09e sen bizi artık sevmiyorsun
Nasılsın kankacimTünaydın kankacim
Tünaydın ❤Tünaydın
Iyiyim kankacım sen nasılsın ❤Nasılsın kankacim
Tünaydın canım Nasilsin dinlendin mi iyice :)Tünaydın
İyiyim bende gene ustalari bekliyorum Dolapların kasaları takilacak bugün .Iyiyim kankacım sen nasılsın ❤
Inşallah erken gelirler bugün :)İyiyim bende gene ustalari bekliyorum Dolapların kasaları takilacak bugün .
İnşallah kankacim bakalım :)Inşallah erken gelirler bugün :)
oda biliyor söylemesi gerektiğini eltimij eşi evde değilmiş kendi kardeşini kendi kabul etmiyorsa ben ne edeyim ben hem hastayım hem ev dağınık hem de 3 tane çocuğa bakıyorum kimsenin faydası yokEltime söyle de
Gelmiyorsun amaSeverim tabii kızz niye sevmeyimm ❤
Kabul etme canım ne derse desin boşver evin halı zaten ortada nerde agirlayacaksinoda biliyor söylemesi gerektiğini eltimij eşi evde değilmiş kendi kardeşini kendi kabul etmiyorsa ben ne edeyim ben hem hastayım hem ev dağınık hem de 3 tane çocuğa bakıyorum kimsenin faydası yok
Kendi copsus üzüm
He pardon tatlım1 saat çok söyledin canısı yarım saatlik iş bunlar hele benim gibi bir tembel için