Cok fırsat bulamıyorum ki canım yine elimden geldikce ugruyorum seninle denk gelemedikZipzip- nerdesin kız hiç gelmiyosun
Ondan niye dertlisinValla ben eşimin erkek kardeşinden dertliyim diğerlerinden pek değil şükür, zaten onada veriyorum lafı
Evet gorusemedik nasılsınCok fırsat bulamıyorum ki canım yine elimden geldikce ugruyorum seninle denk gelemedik
Iyiyim canım sen nasılsın ❤Evet gorusemedik nasılsın
Amaaan şimdi anlatsam roman olur boşver var accık vukuat ama büyük sorunu cözdüm 2 yıl önce çok şükürOndan niye dertlisin
Bende iyiyim bitti sayılır mutfağım kaldı bugün yapıcam inşallahIyiyim canım sen nasılsın ❤
Temizlik nasıl gidiyor :)
Senin çenene güveniyorum ben sen halledersinAmaaan şimdi anlatsam roman olur boşver var accık vukuat ama büyük sorunu cözdüm 2 yıl önce çok şükür
Cook iyi o zaman canım onuda yaparsan ramazanda rahat olursun eline sağlık canımBende iyiyim bitti sayılır mutfağım kaldı bugün yapıcam inşallah
Görümcelere alışkınız da,kayinlarda mı delirmiş artık ?Valla ben eşimin erkek kardeşinden dertliyim diğerlerinden pek değil şükür, zaten onada veriyorum lafı
Hem çene hem bilek evelAllahSenin çenene güveniyorum ben sen halledersin
Vın vınnnVer coşkuyu
Cumlemizden canımSagol canım, Allah razı olsun
Aman delirme ne delirme kuzu bide benle yaşıt hanzo neysem sonra anlatırım biara :))Görümcelere alışkınız da,kayinlarda mı delirmiş artık ?
Günaydın :)Gunaydinnnnn
Yok sormam sorun ne diye,özeldir belki de,görümce ve kv disinda geneli iyi oluyor ya,ona şaşırdım :)Aman delirme ne delirme kuzu bide benle yaşıt hanzo neysem sonra anlatırım biara :))
Bende sadece ondan çektim işte benimkide tersi diğerleri iyi :)Yok sormam sorun ne diye,özeldir belki de,görümce ve kv disinda geneli iyi oluyor ya,ona şaşırdım :)
Aman Allah bozmasın,en azından onlar iyi kalsın :))Bende sadece ondan çektim işte benimkide tersi diğerleri iyi :)
AminnnAman Allah bozmasın,en azından onlar iyi kalsın :))
Benimki bir dilimine bile değmezIveeett gelinim de bana yapar inşallahEki Görüntüle 2265147 23 nisandı doğum günü koydeydi şimdi kutladim bende