- 19 Temmuz 2024
- 77
- -43
- 3
- 25
- Konu Sahibi bitmeyencilem
-
O zaman aralıklı tutun,Arkadaşlar hayırlı ramazanlar size bir sorum var. Ben acıktığım an elim ayağım boşalıyor titriyor kan verdim şeker sınırda çıktı d vitamini B12 herşey düşük ferritin 4. Rabbim affetsin ramazan geldiğinden beri orucumu bırakmadım ama bazı günler çok güzel geçerken bazı günler bayılacak gibi oluyorum. Dün Sahurda anladım zaten bugünün zor geçeceğini kendimi hiç iyi hissetmiyordum sahura. Başım dönüyor halim yoktu.. niyet edip etmemekte kararsiz kaldım en sonunda yine niyet ettim. Ama az önce öyle bı başım döndü ki gözlerim karardı birden az kalsın düşüyordum duvara tutundum sinirlerim bozuldu ağladım. Ben orumu tutmak istiyorum ama bu şekil tutmak bana eziyet gibi geliyor şuan bacaklarım bile tutmuyor hatta kulaklarımın içine kadar bı rahatsızlık hissediyorum. Benim gibi olan var mı Allah aşkına çok üzülüyorum daha 2 saat var iftara ama ayağa kalkmaya mecalim kalmadı bayılmaktan korkuyorum
Merhaba. Benim demirim 5-6 daha yukarı çıkmaz. D vitaminim 4 olmuş. Magnezyum düşük, B12 yerlerde. Ramazanın başında doktor 4-5 kutu ilaç verdi. Onları kullanıyorum doktor sahurda da içebilirsin dedi ama hepsi birden ağır geliyor. Aç içmem gereken - tok içmem gereken ilaçlar derken saatleri kendimce ayarlayamadım. Bende cok halsiz oluyorum yatağa bagımlı oruç tutuyorum bu değerlerle. Bu ramazan oruc tutmamaya karar verdim. Simdi ilaçlarımı düzenli alıyorum. İnşallah ilaçlarım bitince borcumu tutacağım. Tutmadığım günler içinde maddi olan kısmını vereceğim.Arkadaşlar hayırlı ramazanlar size bir sorum var. Ben acıktığım an elim ayağım boşalıyor titriyor kan verdim şeker sınırda çıktı d vitamini B12 herşey düşük ferritin 4. Rabbim affetsin ramazan geldiğinden beri orucumu bırakmadım ama bazı günler çok güzel geçerken bazı günler bayılacak gibi oluyorum. Dün Sahurda anladım zaten bugünün zor geçeceğini kendimi hiç iyi hissetmiyordum sahura. Başım dönüyor halim yoktu.. niyet edip etmemekte kararsiz kaldım en sonunda yine niyet ettim. Ama az önce öyle bı başım döndü ki gözlerim karardı birden az kalsın düşüyordum duvara tutundum sinirlerim bozuldu ağladım. Ben orumu tutmak istiyorum ama bu şekil tutmak bana eziyet gibi geliyor şuan bacaklarım bile tutmuyor hatta kulaklarımın içine kadar bı rahatsızlık hissediyorum. Benim gibi olan var mı Allah aşkına çok üzülüyorum daha 2 saat var iftara ama ayağa kalkmaya mecalim kalmadı bayılmaktan korkuyorum
Öyle olur mu peki. Çok ciddi bir rahatsızlık olmadığı sürece orucunuzu tutun diyorlar. Ama beni anlayan yok inanın ağladım az önce şuan yattığım yerden sallanıyorum ilgilenmem gereken iki çocuğum var iftara kadar ne yapcam bilmiyorum suanO zaman aralıklı tutun,
2 gün tutun 2 gün bırakın gibi.
Tutamadığınız günlerin fidyesini verin durumunuz müsait ise.
Ona bakarsanız namaz da farz her gün beş vakit kılıyor musunuz? Biraz makul olun lütfenÖyle olur mu peki. Çok ciddi bir rahatsızlık olmadığı sürece orucunuzu tutun diyorlar. Ama beni anlayan yok inanın ağladım az önce şuan yattığım yerden sallanıyorum ilgilenmem gereken iki çocuğum var iftara kadar ne yapcam bilmiyorum suan
Anladım Allah şifanızı versin inşallah sizindeMerhaba. Benim demirim 5-6 daha yukarı çıkmaz. D vitaminim 4 olmuş. Magnezyum düşük, B12 yerlerde. Ramazanın başında doktor 4-5 kutu ilaç verdi. Onları kullanıyorum doktor sahurda da içebilirsin dedi ama hepsi birden ağır geliyor. Aç içmem gereken - tok içmem gereken ilaçlar derken saatleri kendimce ayarlayamadım. Bende cok halsiz oluyorum yatağa bagımlı oruç tutuyorum bu değerlerle. Bu ramazan oruc tutmamaya karar verdim. Simdi ilaçlarımı düzenli alıyorum. İnşallah ilaçlarım bitince borcumu tutacağım. Tutmadığım günler içinde maddi olan kısmını vereceğim.
Evet haklısınızOna bakarsanız namaz da farz her gün beş vakit kılıyor musunuz? Biraz makul olun lütfen
Hmm anladım hayır evdeydim gün boyu yavaş yavaş ev işlerimi yaptım ama halsizdim çok az önce de başımın dönmesiyle gözlerim karardı çok korktum düşüp bayılcam diye duvara tuttum sonra yavaş yavaş gittim uzandım çekyataSivi ve su alimini duzenleyebilirsiniz. Soda ekleyebilirsiniz. Bugun normal aslinda cogu bolgede sicaklik artti disarida cok kaldinizmi?
Bir noktaya kdr normal halsizlik
Bu arada fidye iyilesebilen hastaliklar icin gecerli degil o konuyu iyi arastirin.
aa gerçekten mi? hiç bilmiyordum. Bu sene bende ilaç kullanıyorum diye 3 gün tutabildim oruç. Bayılacak gibi oluyorum vitaminlerim düştüğü için.Sivi ve su alimini duzenleyebilirsiniz. Soda ekleyebilirsiniz. Bugun normal aslinda cogu bolgede sicaklik artti disarida cok kaldinizmi?
Bir noktaya kdr normal halsizlik
Bu arada fidye iyilesebilen hastaliklar icin gecerli degil o konuyu iyi arastirin.
Evet kılıyoruzOna bakarsanız namaz da farz her gün beş vakit kılıyor musunuz? Biraz makul olun lütfen
aa gerçekten mi? hiç bilmiyordum. Bu sene bende ilaç kullanıyorum diye 3 gün tutabildim oruç. Bayılacak gibi oluyorum vitaminlerim düştüğü için.
Buraya neden soruyorsunuz burdaki insanların fetva yetkisi yok. Diyanete sorunÖyle olur mu peki. Çok ciddi bir rahatsızlık olmadığı sürece orucunuzu tutun diyorlar. Ama beni anlayan yok inanın ağladım az önce şuan yattığım yerden sallanıyorum ilgilenmem gereken iki çocuğum var iftara kadar ne yapcam bilmiyorum suan
Ben bunu araştırayım. İyileşince tutamadığım günleri tutacaktım zaten ama işte insanız vicdanım bir tuhaf oluyor..Evet anliyorum bende kronik hastayim benzer seyler yasiyoruz ama fidye konusunu iyi arastirin benim yazmam dogru olmaz.
Ben bunu araştırayım. İyileşince tutamadığım günleri tutacaktım zaten ama işte insanız vicdanım bir tuhaf oluyor..
Namazda kilinmali zaten. Hatta oructan once namaz gelir ilk sorguya cekilinecek konudur. Siz kilmiyorsaniz ve oruc tutuyorsaniz kendinizi sorgulayin.Ona bakarsanız namaz da farz her gün beş vakit kılıyor musunuz? Biraz makul olun lütfen
Hanımefendi ben inançlı bir insan değilimNamazda kilinmali zaten. Hatta oructan once namaz gelir ilk sorguya cekilinecek konudur. Siz kilmiyorsaniz ve oruc tutuyorsaniz kendinizi sorgulayin.
Ilac vermedi mi peki doktor? Olmadi tekrar doktora gidip degerlerinizi gosterip ilac isteyin.Arkadaşlar hayırlı ramazanlar size bir sorum var. Ben acıktığım an elim ayağım boşalıyor titriyor kan verdim şeker sınırda çıktı d vitamini B12 herşey düşük ferritin 4. Rabbim affetsin ramazan geldiğinden beri orucumu bırakmadım ama bazı günler çok güzel geçerken bazı günler bayılacak gibi oluyorum. Dün Sahurda anladım zaten bugünün zor geçeceğini kendimi hiç iyi hissetmiyordum sahurda. Başım dönüyor halim yoktu.. niyet edip etmemekte kararsiz kaldım en sonunda yine niyet ettim. Ama az önce öyle bı başım döndü ki gözlerim karardı birden az kalsın düşüyordum duvara tutundum sinirlerim bozuldu ağladım. Ben orumu tutmak istiyorum ama bu şekil tutmak bana eziyet gibi geliyor şuan bacaklarım bile tutmuyor hatta kulaklarımın içine kadar bı rahatsızlık hissediyorum. Benim gibi olan var mı Allah aşkına çok üzülüyorum daha 2 saat var iftara ama ayağa kalkmaya mecalim kalmadı bayılmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?