hadi bakalım angelcım doğru yoldayız inşallah geri almayız kiloları ya da gramları ben de vermişim bi kilo ama........iyi iftarlar.......
ohcanımadeysin benim iftar acaip haff geçti..sadece su istiyordum gözüm başka şey görmüyordu
kocaman bardakla su içerek başladım 2 yemek kaşığı yemeği zor yedim..hep sulu tüketmek istiyordum..2 kase cacık içtim.2 erik yedim..aradan 1.5 saat geçti şimdi yine meyve yiyorum..aç hissetmiyorum gözüm hep sulu şeylerde...
brose Bende bu ramazan ozelikle Ekmege ve tatliya dikkat etmeye calisicagim. umarim bu sekildede verebilirim biraz. davetlerde cok zor oluyo , dun mesela davetliydim ben tatli yemem demek olmuyor. yemekten sonra yemesek cayla geliyor mecbur ucundan kulandigindan yedim. Ama yemekleri az yedim umarim dengelemistir
lakito Offf ben 2 gündür öküz gibi yiyorum
Sizin yediklerinizi okuyunca kendimden utandım :) Bu sahurdan itibaren benide aranıza alın :)
Güya bende ekmek yemiyorum ama herşeyi yiyorum canım.Bende senden az yemedim merak etme :) Ama bugün nefsime hakim oldum pilav yemedim mesela :) Nedir bu? Yiyoruz yiyoruz sonunda vicdan azabı :)sanki hep öyle yiyebiliyoz canım ya...ben de yedim bu akşam .az daha çatlıycam sandım..1 kase çorba,4 tane dolma,yoğurt,2-3 parça karpuz veyarım kase tatlı yedim .boşanıpta semerimi de yeseydim bari.ekmek yok ama ne fayda.....
Hoşbulduk canım.Geç kalmadığıma sevindim :) Ama buraya girmenin hatrına yarını bekleyemedim 200 mekik çektim az önce. Çok mu yükleniyorum birden bilmem ki.hoşgeldin hayatım gel gelll kaydirigubbakcemile5geç kalmış sayılmassın daha yolun başındayız hepimiz kocaman 1 ay var önümüzde bayrama hep birlikte fitt girelim şekercimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
ezine boşanıpta semerimi de yeseydim bari.ekmek yok ama ne fayda...
tabii ki ifatardan önce ya da güniçinde yani mutlaka açken.......kizlar ne zaman tartiliyorsunuz iftardan önce mi ?
kızlar ben söylemeyi unuttum..iftardan sonra 21-22 gibi tartıya çıktım ölesine.ama yemekte ve sonrasında acaip su içmiştim..iftardada hep sulu tüketmiştim..meyve karpuz kavun yemiştim ve sonuç şok etti beni yaa..sadece 300 gr fazlam vardı...Allahım inşallah böle devam ederimde şu 5 kilo fazlamı vererek bayrama girerim..
kızlar herkese merhaba nasıl gidiyor bakalım 3.gününüzopuyorumnanaktanben hergün iftardan önce tartılıyorum şekerler az önce yine tartıldım 400 gramcık daha gitmiş çok mutlu oldum aslında gece de baya bi yemiştim ama kahvaltılıklardan bi de iftarda dün 2 tane baklava yedim dayanamadım:kedi:neyse yerimsenibenbugün iftarda çorba ve ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum ara da da yine meyve inşallahh suyumu da ihmal etmicem tabiki aslında iftardan sonra en azından yarım saatlik bi yürüyüş yapsam süper olacak ama bakalıma artık yapabilirsem yazarım şekerleropuyorumnanaktansiz neler yaptınız ne yiceksiniz iftarda bakalım ???
1.gün=60.5kafamçokkarıştı
2.gün=60.1yerimseniben
3.gün=59.7alkisalkisalkis
artık 58leri görme zamanı geldiiii:Saruboceq:
tebrik ederim canım darısı başıma bende görsem şu 50 li kiloları ya
kızlar herkese merhaba nasıl gidiyor bakalım 3.gününüzopuyorumnanaktanben hergün iftardan önce tartılıyorum şekerler az önce yine tartıldım 400 gramcık daha gitmiş çok mutlu oldum aslında gece de baya bi yemiştim ama kahvaltılıklardan bi de iftarda dün 2 tane baklava yedim dayanamadım:kedi:neyse yerimsenibenbugün iftarda çorba ve ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum ara da da yine meyve inşallahh suyumu da ihmal etmicem tabiki aslında iftardan sonra en azından yarım saatlik bi yürüyüş yapsam süper olacak ama bakalıma artık yapabilirsem yazarım şekerleropuyorumnanaktansiz neler yaptınız ne yiceksiniz iftarda bakalım ???
1.gün=60.5kafamçokkarıştı
2.gün=60.1yerimseniben
3.gün=59.7alkisalkisalkis
artık 58leri görme zamanı geldiiii:Saruboceq:
masallah nazar degmesin gercekten hayran kaldim bende öyle deli gibi yemiyorum ama hatta ekmek yok tatli yok filan ama yinede veremedim :) inatci kilolari sanirim spor önemli önceden hergün leslie ile evde yürüyüs yapiyordum ama simdi ramazan geleli yapmiyorum yaparsam veririm insallah verir miyim acaba :uhm::uhm:
1.gün=60.5kafamçokkarıştı:Saruboceq:
2.gün=60.1yerimseniben-400
3.gün=59.7alkisalkisalki-400
4.gün=60.0kötükedihüso+300
kızlar nerdesiniz kimsecikler uğramıyor buralara:1no2:bugün malesef 300 gramcık eklenmiş haneme mafoldumbenama ben hatamı biliyorum regl dönemi yaklaştığından mıdır nedir dün gece sahurda tatlılara saldırdım resmen eee fındık ezmesiyle başlayıp kayısı reçeliyle yemeği bitirirsem böyle olur işteemafoldumbenneyse bugün iftarda çorba+ salata azıcık ekmek yedim bir de üstüne halka tatlı yedim dayanamadım o kadar sahurda sütlü nesfit yicem bir kase inşallah yarına birazda olsa farklılık olur:Saruboceq:siz neler yaptınızz???
şekerim olur o kadar gram değil 1 kilo bile farkedebiliyo bazen aç tok ya da tuvalete çıkabilmiş,çıkamamış olma durumuna göre...nesfit denilen o deli şeylerle oruç mu tutulurmuş öyle..düşer bayılırsın maazallah...günler uzun bak..çok takıntı yapma kilonu sen..ben o kadar sirke ve sandaloza göre yerimde sayıyomda ondan sesim çıkmıyo...hala 63 üm yani