ayy 10 degılde 5 kılo versem ben süper olur :lepi:
şimdi kızlar bi sorum olcak ben 16-24 saatlerı arasında calısıyorum gecede gec yatıyorum halıyle..diyorum ki gece işten gelince spor yapsam mesela twıst&shape le fln bı faydasını gorurmuyum? yedıklerımede dıkkat etçem tabi opuyorumnanaktan
ayy 10 degılde 5 kılo versem ben süper olur :lepi:
şimdi kızlar bi sorum olcak ben 16-24 saatlerı arasında calısıyorum gecede gec yatıyorum halıyle..diyorum ki gece işten gelince spor yapsam mesela twıst&shape le fln bı faydasını gorurmuyum? yedıklerımede dıkkat etçem tabi opuyorumnanaktan
kuzenim için diyetisyene gitmiştik de uzun uzun anlatmıştı yaşam tarzı değişikliklerini filan, ölçülü yiyeceksin 3 ana ve ara öğünler şeklinde.. akşam yemeğini geç yersen de en az yarım saat en fazla 1 saat spor yap dedi.. en iyisi yürüyüş filan demişti yerimsenibenyerimseniben
gece gece yuruyemem kı ben gunduzde cıkamıyorum :çok üzgünüm:
kuzum sadece 5 kilo fazlan varmş gece gece işten gelince spor yapma bence belki yararı vardr bilmiyorm ama zaten işte yoruluyosndr bide spor cıkarsa gece yorgun düşebilirsn bide ramazan olcak zaten susuzluk aclık iyice takatsiz kalırsın bence yediklerine dikkat et yeterli senin için
yahu benım bacaklarım tombiş bıde oturuyorum butun gun calısırken gobek yapmaya başladım :çok üzgünüm: eritmem lazım bunları... aslında 5 deılde 8 kılo kadar fazlam var şeker
ben de ramazanda kilo vermeyi hayal edenlerdenim, 2,5 aydır diyetteyim ama sadece 8 kilo verebildim(
aslında o 8 kiloyu da ilk iki ay verdim, 15 gündür 1 gr bile veremiyorum ..... inşallah ramazanda devam edecem vermeye .... terleme eşofmanımı giyip twist&shape ile yürümeye devam etmeyi düşünüyorum , yediklerime de dikkat edecem inş......tabii eşim sahurda hamur işleri isteyecek ben ne kadar yemeden durabilecem bilemiyorum ama(((((
çok güldüm yaaa:roflol:[/QU
ben burada kilo vermek isteyen arkadaşlarla birlikte fikir alışverişinde bulunmak için varım gidip aynaya bakın bence daha çok güleceksiniz
sizler bu moral bu gevşeklikle yerinde saymaya mecbursunuz
dalga geçilecek hiçbirşey yazdığımı düşünmüyorum ben okuduğum yazılardan sonra burda bu konuyu açıp fikirlerinizi sormak istedim tamam mı
ama siz çok aşağılık bi şekilde dalga geçtiniz allaha havale ediyorumm başka birşey demiyorum
pardon...anlayamadım sen şaka mısın arkadaşım..
ne dalgası ne allaha havale etmesi..görende bişey yaptık sanıcak
sen fikir sormak istedinse bizde fikir söyledik...
acı çehreciler,yeşil elmacılar bile bir ayda 10 kilo vaad etmiyor:lepi:
hiç duymadın mi biranda okadar kilo vermenin hem de ramazan ayında
sağlık acısınından zararlı olduğunu...insanları yanlış yönlendirme..
fikrimizi de söyleyince böyle saçma sapan yorumlar yapma..
ayrıc aşağılık olanda sensin...klava: