Ramazan Menüsüyle Kilo Verme Yöntemi

selam kizlar,

benim sorunum kilo verebilmek degil, istedigim bölgelerden kilo verebilmek.
Özelliklede olsa kendiligindende olsa nezaman bir kac kilo versem gögüslerim yok oluyor.
Yani göbek ve kalca oldugu gibi dururken gögüsler tahtaya dönüyor, gerisi ayni kaliyor.
Anlamiyorum yaaa neden sadece gögüslerimden kilo veriyorum? Ama gerisin geriye kilo alincada sadece gögüslerim büyüse yine keske. Yok ozamanda yine göbege biniyo kilolar:1no2:

arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar ben de ramazan boyunca bu topicte olcamopuyorumnanaktanpalaşırsak herşey daha da kolaylaşacak hepinize güzel bir ay geçirmenizi diliyorumkaydirigubbakcemile5ben de bi 5 kilo versem süper olacakkkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

selam şekerler nasıl giidio bakalım ilk gününzz...

bende ramazan boyunca sizlei takip edicem sahhurda 2 kaşık yulaf ezmesi içinede 2 kayısı doğradım light sütle onu yedim önce bi 10 dak. sonrada şekersiz çay 2 dilim ekmek 3 zeytin we kahwaltılık yedim şuana kadar iyiim açlık yok ama başım ağrıo nedense azcıkk sanırım oda sigaradann:nazar:

selam şekerler nasıl giidio bakalım ilk gününzz...

bende ramazan boyunca sizlei takip edicem sahhurda 2 kaşık yulaf ezmesi içinede 2 kayısı doğradım light sütle onu yedim önce bi 10 dak. sonrada şekersiz çay 2 dilim ekmek 3 zeytin we kahwaltılık yedim şuana kadar iyiim açlık yok ama başım ağrıo nedense azcıkk sanırım oda sigaradann:nazar:

tatım benim de başım ağrıyo benim de sigara ve susuzluktan olsa gerekneyse ilk günü atlatalım gerisi kolay inşallahkaydirigubbakcemile5bugün akşam iftardan önce tartılıcam ve her gün bakalım 1 ayda neleri değiştirebilicemopuyorumnanaktanakşama çorba salata gibi hafif bişeyler düşünüyorum akşam yine yazarım zatena.s.

ben bugün sahurda önce sandaloz sakızı ve elma sirkemi içtim.arkasından kepek ekmekli kahvaltımı ettim..herkes gibi ben de iyi uyuyamadığım için bira uykusuz ve halsizim.mecburiyetten de olsa bugün epey yürüdüm..akşama da söylemesi ayıp menümde ezogelin çorba ,taze fasülye,pilav,cacık olcak..ha maalesef bi de sütlaç var...ya bunları yazmasamıydımşimdi herkes oruçlu ama neyse madem zayıflama planlarımızı yazıcaz.yemekleri mecbur telaffuz edicez di mi.ha bi de eşim gazete okumuş iftarda önce az bişey kahvaltılık tarzı bişeyler yiyip sonra bi yarım saat filan sonra ana yemeğe başlama lazım mış.hani eskiler iftarı açıp sonra namaz kılarlarmış ya..biz de Allah kısmet ederse,iftarı çorbayla açıp sonra namaz kılıp yemeğe geçicez..ve elbette sonrasında da az yiycez..
bu arada angel34 cüm seni burda gördüğüme sevindim...herkese iyi ramazanlar...

arkadaşlar bende hep kilo almışımdır ramazanda..iftarda deli gibi yediğim zamnalar olmuştur..hele tatlıya doymuyorum tadına bakınca..
bu ramazan vermek istiyorum
sahurda 1 dilim ekmek,peynir,domates,2 kaşık bulgur pilavı ve karpuz yedim..karnımı onlarla doldurdum..saat 15 ten sonra çok zorlandım.
yemekte zaten kocamaaaan bardakla 2 bardak su içtim doydum diyebilirim..1 kepçe çorba yedim..
2 yemek kaşığı fırında sebze ve yoğurt yedim
saat 22 gibide abartmadan meyve yedim..
offf inşallah veririz yaa

ben bugün sahurda önce sandaloz sakızı ve elma sirkemi içtim.arkasından kepek ekmekli kahvaltımı ettim..herkes gibi ben de iyi uyuyamadığım için bira uykusuz ve halsizim.mecburiyetten de olsa bugün epey yürüdüm..akşama da söylemesi ayıp menümde ezogelin çorba ,taze fasülye,pilav,cacık olcak..ha maalesef bi de sütlaç var...ya bunları yazmasamıydımşimdi herkes oruçlu ama neyse madem zayıflama planlarımızı yazıcaz.yemekleri mecbur telaffuz edicez di mi.ha bi de eşim gazete okumuş iftarda önce az bişey kahvaltılık tarzı bişeyler yiyip sonra bi yarım saat filan sonra ana yemeğe başlama lazım mış.hani eskiler iftarı açıp sonra namaz kılarlarmış ya..biz de Allah kısmet ederse,iftarı çorbayla açıp sonra namaz kılıp yemeğe geçicez..ve elbette sonrasında da az yiycez..
bu arada angel34 cüm seni burda gördüğüme sevindim...herkese iyi ramazanlar...

hayatım sen nerde ben orda dermişimkaydirigubbakcemile5ben buraya senin yazını okuduktan sonra geldim zaten tatlım iyi ki de okumuşum görmemiştim çünkü daha önce bu sayfayı bu arada ben de tv de iftardan önce eğer zorlanmassanız yarım saatlik bir yürüyüş yapın direk yağdan gidiyor diye duydum yarın bi denicem bakalım bugün hafif bir baş ağrısı ve halsizlik dışında sıkıntı yaşamadım kısaca yazayım yediğimi içtiğimi kıslarr sizlerde fikir verin yanlışım varsa olurmuopuyorumnanaktan

iftar:bir kase çorba
bol salata
yoğurtlu semizotu salatası
1 köfte

ara:yarım muz,küçük bir salkım üzüm,7,8 tane fıstık yedim

sahur:1 haşlanmış yumurta,domates salatalık,peynir zeytin ve grissini yemeyi planlıyorum 2 litre de su içtim yarın ve yarından sonraki günlerde de 2.5 litre içicem bugün iftardan önce tartıldım 60.5 çıktım bakalım yarın kaç çıkacak her gün tartılıcam çok zevkli oluyo bu arada son 2 ayda tam 5.5 kilo almışım kötükedihüsoneyse bu ay güzel geçecek inşallah sizler neler yaptınız bakalım şekerlerra.s.

1.gün=60.5kafamçokkarıştı

arkadaşlar bende hep kilo almışımdır ramazanda..iftarda deli gibi yediğim zamnalar olmuştur..hele tatlıya doymuyorum tadına bakınca..
bu ramazan vermek istiyorum
sahurda 1 dilim ekmek,peynir,domates,2 kaşık bulgur pilavı ve karpuz yedim..karnımı onlarla doldurdum..saat 15 ten sonra çok zorlandım.
yemekte zaten kocamaaaan bardakla 2 bardak su içtim doydum diyebilirim..1 kepçe çorba yedim..
2 yemek kaşığı fırında sebze ve yoğurt yedim
saat 22 gibide abartmadan meyve yedim..
offf inşallah veririz yaa

menün çok güzel tatlım böyle devam edersen kesin verirsin bence bu ramazanı çok güzel geçircez inşallah ben eminim hep burdayım artık valla destek olunca çok güzel motive oluyor insankaydirigubbakcemile5

yaaaaa ben yarım kase sütlaç kaçırdım.şuanda da kocaaaaaaaaa bi tabak meyve yiyorum yani yemek zorundayım..çünkü normalde hiçmeyve yemiyorum,bundan sonra kocamla her akşam meyve saati yapmaya karar verdik ve şimdi yemezsem kızıcak bana..neyse meyveden çok bişey çıkmaz da ,sütlaç da ziyan olmasın diye maalesef yedim yaniiiiiii...

menün çok güzel tatlım böyle devam edersen kesin verirsin bence bu ramazanı çok güzel geçircez inşallah ben eminim hep burdayım artık valla destek olunca çok güzel motive oluyor insankaydirigubbakcemile5

inşallah canım yaaa..off nefret ediyorum kilodan
ne var her zaman manken gibi olabilsem hiç almasambenneyaptımki

slm kızlar.hayırlı ramazanlar...benimde 5 kilo fazlam var inşallah veririm bende 1 kase çorba içtim salata 2 kaşık pilav ve 2 mantar yedim...21 gibi karpuz yedim.......allahım çok acıktım napcazzzz.yine karpuz yiyim barii.canım tatlı istiyooo kilom:55

sahurda 2 dilim ekmek 1 kase çorba içtim..çayla birliktede domates peynir azcıkta bal yedim..2 dilim ekmeğin biri çorbayla biri kahvaltılıklarla..eşim çok az yedşn sen gün boyu çok acıkırsın dedi ama bakıciizz..şimdilik bişey yok

kızlar ben bu sandaloz sakızı ve elma sirkesi olayına ramazandan 3-4 gün önce başlamıştım.1 kilo vermişim,63 olmuşum,şimdi daha iyi motive oldum.bu arada sahurda ayvalık tostu yaptık.domates salatalık ve yumurta sarısı yedim..bu sefer biraz çok oldu.kepek ekmeği yemediğim için vicdan azabı çektim ama,tost ekmeklerini almış bulunduk,mecburen yiycem..ne geliceksa başıma zati hep bu ziyan olmasıncılıktan gelicek ama neyse...akşama da ezogelin çorba,biber dolma ve yoğurt olucak..ve ne yazık ki yine bitmeyen sütlaçlarım..sırf bitsin diye komşuya 2 tabak götürdüm.ama abartmışım biraz..napiiim.bu gidişle verdiğim 1 kiloyu 2 kilo olarak almasam bari...

uff var yaa 10 kilo verirsem çok fena olur ama ben daha şimdiden 2 kilo aldım 1 günde mafoldumben

1.gün=60.5
2.gün=60.1 -400gramcıkkaydirigubbakcemile5

kıslarr herkese selamm ben geldim az önce tartıldım 400 gram eksik çıktım dünden bu bile motive etmeye yetti valla beni şimdiden yarın ki tartılma saatimi iple çekiyorum yerimsenibenbugün iftarda çorba ,salata,ve yoğurt var benim için opuyorumnanaktanpatlıcan musakka yaptım pilavla ayıptır söylemesi ama yemicemm zaten o kadar susadım ki kana kana su içmek istiyorum sadece arada da meyve yerim sanırım birde 2,2.5 litre su içmeyi sakın ihmal etmeyin şekerler vücudun acayip ihtiyacı var suyaa.s.
distance
uff var yaa 10 kilo verirsem çok fena olur ama ben daha şimdiden 2 kilo aldım 1 günde

tatlım bir günde 2 kilo alınmaz mümkün değil :eek:lmaz:eek:lsa olsa vücudun susuz kaldığı için su tutmuştur bol bol su iç ki atsın suyu üzme boş yere kendini 3,4 gün dikkat edersen normale dönersinkaydirigubbakcemile5

ezine kızlar ben bu sandaloz sakızı ve elma sirkesi olayına ramazandan 3-4 gün önce başlamıştım.1 kilo vermişim,63 olmuşum,şimdi daha iyi motive oldum.bu arada sahurda ayvalık tostu yaptık.domates salatalık ve yumurta sarısı yedim..bu sefer biraz çok oldu.kepek ekmeği yemediğim için vicdan azabı çektim ama,tost ekmeklerini almış bulunduk,mecburen yiycem..ne geliceksa başıma zati hep bu ziyan olmasıncılıktan gelicek ama neyse...akşama da ezogelin çorba,biber dolma ve yoğurt olucak..ve ne yazık ki yine bitmeyen sütlaçlarım..sırf bitsin diye komşuya 2 tabak götürdüm.ama abartmışım biraz..napiiim.bu gidişle verdiğim 1 kiloyu 2 kilo olarak almasam bari

hayatım afiyet olsun götürmüşsün ayvalık tostlarınıyerimsenibenben de çok severim valla hele de sütlaç benim ölüp bittiğim hatta en sevdiğim tatlı valla opuyorumnanaktanzaten en çok onu yaparım bende kaydirigubbakcemile5ama senin de dediğin gibi yazık olmasın ziyan olmasın diye alıyo insan kiloyu hem de hiç fark etmeden eşine onlardan yapıp sen kepekli ekmeklerine takıl bebişim bence:lepi:

ohcanımadeysin
inşallah canım yaaa..off nefret ediyorum kilodan
ne var her zaman manken gibi olabilsem hiç almasam

:Saruboceq::Saruboceq:eek:puyorumnanaktan amin hayatım aminnn:Saruboceq: ben de nefret ediyorum kilodan aynen :umursamaz:

yağmur simla slm kızlar.hayırlı ramazanlar...benimde 5 kilo fazlam var inşallah veririm bende 1 kase çorba içtim salata 2 kaşık pilav ve 2 mantar yedim...21 gibi karpuz yedim.......allahım çok acıktım napcazzzz.yine karpuz yiyim barii.canım tatlı istiyooo kilom:55

sana da hayırlı ramazanlar tatlım inşallah verirsin istediğin kiloyuopuyorumnanaktan

hadi bakalım angelcım doğru yoldayız inşallah geri almayız kiloları ya da gramları ben de vermişim bi kilo ama........iyi iftarlar.......

bende ramazanda kilo vermek istiyorum, buradaki herkez gibi.

Bende bu ramazan ozelikle Ekmege ve tatliya dikkat etmeye calisicagim. umarim bu sekildede verebilirim biraz. davetlerde cok zor oluyo , dun mesela davetliydim ben tatli yemem demek olmuyor. yemekten sonra yemesek cayla geliyor mecbur ucundan kulandigindan yedim. Ama yemekleri az yedim umarim dengelemistir

benim iftar acaip haff geçti..sadece su istiyordum gözüm başka şey görmüyordu
kocaman bardakla su içerek başladım 2 yemek kaşığı yemeği zor yedim..hep sulu tüketmek istiyordum..2 kase cacık içtim.2 erik yedim..aradan 1.5 saat geçti şimdi yine meyve yiyorum..aç hissetmiyorum gözüm hep sulu şeylerde...

Offf ben 2 gündür öküz gibi yiyorum :KK43:
Sizin yediklerinizi okuyunca kendimden utandım :) Bu sahurdan itibaren benide aranıza alın :)

bende ramazanda kilo vermek istiyorum, buradaki herkez gibi.

Bende bu ramazan ozelikle Ekmege ve tatliya dikkat etmeye calisicagim. umarim bu sekildede verebilirim biraz. davetlerde cok zor oluyo , dun mesela davetliydim ben tatli yemem demek olmuyor. yemekten sonra yemesek cayla geliyor mecbur ucundan kulandigindan yedim. Ama yemekleri az yedim umarim dengelemistir
biz henüz davetlere başlamadık ama başlayınca nolcak durumu meçhul valla?
benim iftar acaip haff geçti..sadece su istiyordum gözüm başka şey görmüyordu
kocaman bardakla su içerek başladım 2 yemek kaşığı yemeği zor yedim..hep sulu tüketmek istiyordum..2 kase cacık içtim.2 erik yedim..aradan 1.5 saat geçti şimdi yine meyve yiyorum..aç hissetmiyorum gözüm hep sulu şeylerde...
ayyy ne güsel arkadaşım .biz iki kişiyiz zati evde ben su içsem yemek yemesem yemekler hep atılır,bi kişinin yiceğinden ne olcak?sana imrendim valla..
Offf ben 2 gündür öküz gibi yiyorum :KK43:
Sizin yediklerinizi okuyunca kendimden utandım :) Bu sahurdan itibaren benide aranıza alın :)

sanki hep öyle yiyebiliyoz canım ya...ben de yedim bu akşam .az daha çatlıycam sandım..1 kase çorba,4 tane dolma,yoğurt,2-3 parça karpuz veyarım kase tatlı yedim .boşanıpta semerimi de yeseydim bari.ekmek yok ama ne fayda.....

X