A
angel_34
Ziyaretçi
hadi bakalım angelcım doğru yoldayız inşallah geri almayız kiloları ya da gramları ben de vermişim bi kilo ama........iyi iftarlar.......
inşallah canım benim inşallah:Saruboceq:alacaksak da hayırlı sebeplerle alalımyerimsenibenanladın sen onuopuyorumnanaktanher gün gram gram bile olsa eksildiğini görmek süper bir duygu valla bakalım yarın kaç çıkıcam hergün eğlence haline getirdim ben bu işi vallazemuszemus
ohcanımadeysin benim iftar acaip haff geçti..sadece su istiyordum gözüm başka şey görmüyordu
kocaman bardakla su içerek başladım 2 yemek kaşığı yemeği zor yedim..hep sulu tüketmek istiyordum..2 kase cacık içtim.2 erik yedim..aradan 1.5 saat geçti şimdi yine meyve yiyorum..aç hissetmiyorum gözüm hep sulu şeylerde...
aynen canım ya bende suya doymuyorum iftardan beri su wc ilişkisi içierisindeyimsırnaşık şey
bende ramazanda kilo vermek istiyorum, buradaki herkez gibi.
brose Bende bu ramazan ozelikle Ekmege ve tatliya dikkat etmeye calisicagim. umarim bu sekildede verebilirim biraz. davetlerde cok zor oluyo , dun mesela davetliydim ben tatli yemem demek olmuyor. yemekten sonra yemesek cayla geliyor mecbur ucundan kulandigindan yedim. Ama yemekleri az yedim umarim dengelemistir
evet tatlım davetlerde zor oluyor ama ben kibarca reddediyorum valla hem zaten yiyemiyorum ki su içmektensırnaşık şey
lakito Offf ben 2 gündür öküz gibi yiyorum
Sizin yediklerinizi okuyunca kendimden utandım :) Bu sahurdan itibaren benide aranıza alın :)
hoşgeldin hayatım gel gelll kaydirigubbakcemile5geç kalmış sayılmassın daha yolun başındayız hepimiz kocaman 1 ay var önümüzde bayrama hep birlikte fitt girelim şekercimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan