Ramazan Menüsüyle Kilo Verme Yöntemi

hadi bakalım angelcım doğru yoldayız inşallah geri almayız kiloları ya da gramları ben de vermişim bi kilo ama........iyi iftarlar.......

inşallah canım benim inşallah:Saruboceq:alacaksak da hayırlı sebeplerle alalımyerimsenibenanladın sen onuopuyorumnanaktanher gün gram gram bile olsa eksildiğini görmek süper bir duygu valla bakalım yarın kaç çıkıcam hergün eğlence haline getirdim ben bu işi vallazemuszemus

ohcanımadeysin benim iftar acaip haff geçti..sadece su istiyordum gözüm başka şey görmüyordu
kocaman bardakla su içerek başladım 2 yemek kaşığı yemeği zor yedim..hep sulu tüketmek istiyordum..2 kase cacık içtim.2 erik yedim..aradan 1.5 saat geçti şimdi yine meyve yiyorum..aç hissetmiyorum gözüm hep sulu şeylerde...

aynen canım ya bende suya doymuyorum iftardan beri su wc ilişkisi içierisindeyimsırnaşık şey

bende ramazanda kilo vermek istiyorum, buradaki herkez gibi.

brose Bende bu ramazan ozelikle Ekmege ve tatliya dikkat etmeye calisicagim. umarim bu sekildede verebilirim biraz. davetlerde cok zor oluyo , dun mesela davetliydim ben tatli yemem demek olmuyor. yemekten sonra yemesek cayla geliyor mecbur ucundan kulandigindan yedim. Ama yemekleri az yedim umarim dengelemistir

evet tatlım davetlerde zor oluyor ama ben kibarca reddediyorum valla hem zaten yiyemiyorum ki su içmektensırnaşık şey

lakito Offf ben 2 gündür öküz gibi yiyorum :KK43:
Sizin yediklerinizi okuyunca kendimden utandım :) Bu sahurdan itibaren benide aranıza alın :)

hoşgeldin hayatım gel gelll kaydirigubbakcemile5geç kalmış sayılmassın daha yolun başındayız hepimiz kocaman 1 ay var önümüzde bayrama hep birlikte fitt girelim şekercimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

sanki hep öyle yiyebiliyoz canım ya...ben de yedim bu akşam .az daha çatlıycam sandım..1 kase çorba,4 tane dolma,yoğurt,2-3 parça karpuz veyarım kase tatlı yedim .boşanıpta semerimi de yeseydim bari.ekmek yok ama ne fayda.....
Güya bende ekmek yemiyorum ama herşeyi yiyorum canım.Bende senden az yemedim merak etme :) Ama bugün nefsime hakim oldum pilav yemedim mesela :) Nedir bu? Yiyoruz yiyoruz sonunda vicdan azabı :)

hoşgeldin hayatım gel gelll kaydirigubbakcemile5geç kalmış sayılmassın daha yolun başındayız hepimiz kocaman 1 ay var önümüzde bayrama hep birlikte fitt girelim şekercimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
Hoşbulduk canım.Geç kalmadığıma sevindim :) Ama buraya girmenin hatrına yarını bekleyemedim 200 mekik çektim az önce. Çok mu yükleniyorum birden bilmem ki.

benim bugunde biraz kacti sanirm. Ramazanda ister istemez gidiyor.

1kepce corba, biraz pilav, musakka, ve bir parca tavuk yedim
bir bardakta sekerli cay ictim :KK43:
bugun tatli ve ekmek yoktu.

ve benim su dikkatimi cekti arkadaslarim cok zayif olmalarina ragmen benden az yiyorlar .. zaten onlarin yaninda cok yemekten cekiniorum

Son düzenleme:
kızlar ben söylemeyi unuttum..iftardan sonra 21-22 gibi tartıya çıktım ölesine.ama yemekte ve sonrasında acaip su içmiştim..iftardada hep sulu tüketmiştim..meyve karpuz kavun yemiştim ve sonuç şok etti beni yaa..sadece 300 gr fazlam vardı...Allahım inşallah böle devam ederimde şu 5 kilo fazlamı vererek bayrama girerim..

slm kızlarr benim sorunumda u aslında ben sanırım zayıfım ama ramazanda kilo alcam diyee ayyy ödüm kopuoooo........ cok dikkatli yiyorumm ... boyum1,69 50 kiloyumm ama bu kiloya gelene kadar neler cektimm kaybedememm :eek:lmaz:

kizlar ne zaman tartiliyorsunuz iftardan önce mi ?
tabii ki ifatardan önce ya da güniçinde yani mutlaka açken.......

kızlar ben söylemeyi unuttum..iftardan sonra 21-22 gibi tartıya çıktım ölesine.ama yemekte ve sonrasında acaip su içmiştim..iftardada hep sulu tüketmiştim..meyve karpuz kavun yemiştim ve sonuç şok etti beni yaa..sadece 300 gr fazlam vardı...Allahım inşallah böle devam ederimde şu 5 kilo fazlamı vererek bayrama girerim..

kavun karpuz tatlılar kadar kötü değil,onların şekeri kendinden ya.....hadi tebrikler o zaman........sengözlerimebaksanab

kızlar herkese merhaba nasıl gidiyor bakalım 3.gününüzopuyorumnanaktanben hergün iftardan önce tartılıyorum şekerler az önce yine tartıldım 400 gramcık daha gitmiş çok mutlu oldum aslında gece de baya bi yemiştim ama kahvaltılıklardan bi de iftarda dün 2 tane baklava yedim dayanamadım:kedi:neyse yerimsenibenbugün iftarda çorba ve ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum ara da da yine meyve inşallahh suyumu da ihmal etmicem tabiki aslında iftardan sonra en azından yarım saatlik bi yürüyüş yapsam süper olacak ama bakalıma artık yapabilirsem yazarım şekerleropuyorumnanaktansiz neler yaptınız ne yiceksiniz iftarda bakalım ???

1.gün=60.5kafamçokkarıştı
2.gün=60.1yerimseniben
3.gün=59.7alkisalkisalkis

artık 58leri görme zamanı geldiiii:Saruboceq:

kızlar herkese merhaba nasıl gidiyor bakalım 3.gününüzopuyorumnanaktanben hergün iftardan önce tartılıyorum şekerler az önce yine tartıldım 400 gramcık daha gitmiş çok mutlu oldum aslında gece de baya bi yemiştim ama kahvaltılıklardan bi de iftarda dün 2 tane baklava yedim dayanamadım:kedi:neyse yerimsenibenbugün iftarda çorba ve ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum ara da da yine meyve inşallahh suyumu da ihmal etmicem tabiki aslında iftardan sonra en azından yarım saatlik bi yürüyüş yapsam süper olacak ama bakalıma artık yapabilirsem yazarım şekerleropuyorumnanaktansiz neler yaptınız ne yiceksiniz iftarda bakalım ???

2.gün=60.1yerimseniben

tebrik ederim canım darısı başıma bende görsem şu 50 li kiloları ya

Ben hiç tartılmıyorum kızlar. Sadece kilo almadan önce giydiğim bi pantolonum vardı. Şimdi aynı kiloya düşmek istediğim için o pantolonumdan anlıyorum ayıflayıp zayıflamadığımı:) Ne yapayım tartılmak moralimi çok bozuyor. Biraz zayıflayım inceleyim öyle tartılırım :p Bende sahurda az yedim.Fakat buna rağmen çok acıkmadım. Demek ki öyle midemi tıka basa doldurmaya gerek yokmuş.ıftarda da çorba,salata ve biraz tavuk yiyeceğim.Ekmek belki bi dilim.Tatlı da belki bi lokma :p

tebrik ederim canım darısı başıma bende görsem şu 50 li kiloları ya

görürsün hayatım merak etmeopuyorumnanaktandaha önümüzde 1 ay var kocaman biz istedikten sonra herşey olur dimi canımcımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

2.gün=60.1yerimseniben

masallah nazar degmesin gercekten hayran kaldim bende öyle deli gibi yemiyorum ama hatta ekmek yok tatli yok filan ama yinede veremedim :) inatci kilolari sanirim spor önemli önceden hergün leslie ile evde yürüyüs yapiyordum ama simdi ramazan geleli yapmiyorum yaparsam veririm insallah verir miyim acaba :uhm::uhm:

masallah nazar degmesin gercekten hayran kaldim bende öyle deli gibi yemiyorum ama hatta ekmek yok tatli yok filan ama yinede veremedim :) inatci kilolari sanirim spor önemli önceden hergün leslie ile evde yürüyüs yapiyordum ama simdi ramazan geleli yapmiyorum yaparsam veririm insallah verir miyim acaba :uhm::uhm:

teşekkür ederim canımcımopuyorumnanaktanben de önceden yürüyüş mutlaka yapıyodum tatlım ama son zamanlarda hiç yapamadım :sm_confused:ama yarından itibaren yarım saat bile olsa yürücem inşallah bir de 2 gündür yemekten sonra tatlı yemeye başladım aslında çok canım falan istemiyor ama evde olduğu için mi nedir atıyorum ağzıma 1,2 tane baklava:eek:lmaz:bir an önce bitmesi lazım o tatlının yarın yemicem inşallah:Saruboceq:

nasılsınız kıslarrr kimsecikler uğramamışş bugünnn:1no2:eek:ruç rehaveti mi çöktü üstünüze bakayımmmmkaydirigubbakcemile3akşama gelirim ben de yine kilo bildiriminekaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

1.gün=60.5kafamçokkarıştı:Saruboceq:
2.gün=60.1yerimseniben-400
3.gün=59.7alkisalkisalki-400
4.gün=60.0kötükedihüso+300

kızlar nerdesiniz kimsecikler uğramıyor buralara:1no2:bugün malesef 300 gramcık eklenmiş haneme mafoldumbenama ben hatamı biliyorum regl dönemi yaklaştığından mıdır nedir dün gece sahurda tatlılara saldırdım resmen eee fındık ezmesiyle başlayıp kayısı reçeliyle yemeği bitirirsem böyle olur işteemafoldumbenneyse bugün iftarda çorba+ salata azıcık ekmek yedim bir de üstüne halka tatlı yedim dayanamadım o kadar sahurda sütlü nesfit yicem bir kase inşallah yarına birazda olsa farklılık olur:Saruboceq:siz neler yaptınızz???

angel_34 olur arada artar iner insallah fazlasi olmaz verirsin merak etme iftardan önce hafif yürüyüs yap doktor öyle diyor ilk sayfada yazmistim okursan eger fazla geliyorsa iftar öncesi yürüyüsle dengelersiniz diyor evde yürü oldugun yerde bile olsa yap

1.gün=60.5kafamçokkarıştı:Saruboceq:
2.gün=60.1yerimseniben-400
3.gün=59.7alkisalkisalki-400
4.gün=60.0kötükedihüso+300

kızlar nerdesiniz kimsecikler uğramıyor buralara:1no2:bugün malesef 300 gramcık eklenmiş haneme mafoldumbenama ben hatamı biliyorum regl dönemi yaklaştığından mıdır nedir dün gece sahurda tatlılara saldırdım resmen eee fındık ezmesiyle başlayıp kayısı reçeliyle yemeği bitirirsem böyle olur işteemafoldumbenneyse bugün iftarda çorba+ salata azıcık ekmek yedim bir de üstüne halka tatlı yedim dayanamadım o kadar sahurda sütlü nesfit yicem bir kase inşallah yarına birazda olsa farklılık olur:Saruboceq:siz neler yaptınızz???

şekerim olur o kadar gram değil 1 kilo bile farkedebiliyo bazen aç tok ya da tuvalete çıkabilmiş,çıkamamış olma durumuna göre...nesfit denilen o deli şeylerle oruç mu tutulurmuş öyle..düşer bayılırsın maazallah...günler uzun bak..çok takıntı yapma kilonu sen..ben o kadar sirke ve sandaloza göre yerimde sayıyomda ondan sesim çıkmıyo...hala 63 üm yani

valla ramazanda kilo vereni takdir ederim 1 kilo bile olsa çünkü ben kendimi sürekli almaya programlamıs gibiyim ve kendime küseceğim hee artıkbenneyaptımki

şekerim olur o kadar gram değil 1 kilo bile farkedebiliyo bazen aç tok ya da tuvalete çıkabilmiş,çıkamamış olma durumuna göre...nesfit denilen o deli şeylerle oruç mu tutulurmuş öyle..düşer bayılırsın maazallah...günler uzun bak..çok takıntı yapma kilonu sen..ben o kadar sirke ve sandaloza göre yerimde sayıyomda ondan sesim çıkmıyo...hala 63 üm yani

tatlım günaydın opuyorumnanaktanzaten yemedim nesfit kahvaltı yaptım yine bugünden itibaren de elma diyetine başladım sayfası var ya burda zaten benim yediklerime benziyo iftarda çorba salata 1 dilim ekmek sahura kadar 3 litre su yeşilçay yeşil elma sahurda kahvaltılık bakalım tatlım bu elma diyetiyle neler olacak yerimsenibenregl dönemi yaklaştı ondan gliba iyice dengem bozuldu ya dün yine tatlılara saldırdım yaaa yedikten sonra da keşke yemeseydim diyorum pişman oluyorum çok abarttım çok neyse artık bugünden itibaren dikkat edicem inşallahyerimseniben

X