Ramazan Menüsüyle Kilo Verme Yöntemi

ayy 10 degılde 5 kılo versem ben süper olur :lepi:

şimdi kızlar bi sorum olcak ben 16-24 saatlerı arasında calısıyorum gecede gec yatıyorum halıyle..diyorum ki gece işten gelince spor yapsam mesela twıst&shape le fln bı faydasını gorurmuyum? yedıklerımede dıkkat etçem tabi opuyorumnanaktan

şimdi kızlar bi sorum olcak ben 16-24 saatlerı arasında calısıyorum gecede gec yatıyorum halıyle..diyorum ki gece işten gelince spor yapsam mesela twıst&shape le fln bı faydasını gorurmuyum? yedıklerımede dıkkat etçem tabi opuyorumnanaktan

kuzenim için diyetisyene gitmiştik de uzun uzun anlatmıştı yaşam tarzı değişikliklerini filan, ölçülü yiyeceksin 3 ana ve ara öğünler şeklinde.. akşam yemeğini geç yersen de en az yarım saat en fazla 1 saat spor yap dedi.. en iyisi yürüyüş filan demişti yerimsenibenyerimseniben

kuzum sadece 5 kilo fazlan varmş gece gece işten gelince spor yapma bence belki yararı vardr bilmiyorm ama zaten işte yoruluyosndr bide spor cıkarsa gece yorgun düşebilirsn bide ramazan olcak zaten susuzluk aclık iyice takatsiz kalırsın bence yediklerine dikkat et yeterli senin için

kuzenim için diyetisyene gitmiştik de uzun uzun anlatmıştı yaşam tarzı değişikliklerini filan, ölçülü yiyeceksin 3 ana ve ara öğünler şeklinde.. akşam yemeğini geç yersen de en az yarım saat en fazla 1 saat spor yap dedi.. en iyisi yürüyüş filan demişti yerimsenibenyerimseniben

gece gece yuruyemem kı ben gunduzde cıkamıyorum :çok üzgünüm:

kuzum sadece 5 kilo fazlan varmş gece gece işten gelince spor yapma bence belki yararı vardr bilmiyorm ama zaten işte yoruluyosndr bide spor cıkarsa gece yorgun düşebilirsn bide ramazan olcak zaten susuzluk aclık iyice takatsiz kalırsın bence yediklerine dikkat et yeterli senin için

yahu benım bacaklarım tombiş bıde oturuyorum butun gun calısırken gobek yapmaya başladım :çok üzgünüm: eritmem lazım bunları... aslında 5 deılde 8 kılo kadar fazlam var şeker

yahu benım bacaklarım tombiş bıde oturuyorum butun gun calısırken gobek yapmaya başladım :çok üzgünüm: eritmem lazım bunları... aslında 5 deılde 8 kılo kadar fazlam var şeker

benm de 5_6 kilo vermem lazım ama spor yapmak hiç içimden gelmiyo yaa biliyorum yapmak gerekiyo ama yapamıyorum malesef sporda hemen pes edenlerdenim o yüsden iftar sahur arası da 5 i bir arada caylar fln içerim

merhaba arkadaşlar nasılsınız, bende toplamda 18 kilo vermiş birisi olarak birdaha almak istemiyorum ramazan ayınıda kara kara düşünüyorum ne yesek ne içsek diye bu tpic gayet güzel olmuş birde siz ne dersiniz birbirimize menü tavsiyelerinde bulunsak ramazan ayı boyunca kalorisi az fakat bizide üzmeyecek çeşitli besin gruplarından yapılmış yemek tarifleride paylaşılabilir hepinize kucak dolusu sevgiler vereliniortak

ben bir örnek verebilirim; sahur kahvaltı yerine geçiyor nasıl kahvaltımızı yapmadığımız zaman gün içerinde çok acıkıyor ve öğle yemeğinde yağlı tuzlu ne varsa götürmek istiyoruz sahurda da aynı şey geçerli tok tutmayan hafif öğünle atlattığımızda çok acıkıcaz daha çok yiyeceğiz onun için yumurta peynir içinde protein olan besin gruplarını tüketmeliyiz hafif yağlı yiyecekler insanları tok tutar herşeyin ligh olanını kullanmamalıyız diye düşünüyorum hayvansal yağ yerine bitkisel yağlar kullanarak yemeklerimiz zenginleştirebiliriz mesela sahurda az yağlı içerinde kabak peynir olan omlet yapabiliriz tok tutacağını düşünüyorum iftarda da posalı yiyeceklerle beslenmeli , ilk önce çorba içeriz 20 dk sonra sebze yemeği 5-6 yemek kaşığı teravih namazına gidecek arkadaşlar daha şanslı olurlar spor yerine teravih namazına gidin arkadaşlar çok faydası olacağından eminim

Ben şimdiye kadar hiçbir ramazanda kilo almadım hatta bir ramazanda idareli yiyerek 5 kg vermiştim.Normal ölçülerde ve dikkatli yendiği takdirde ramazanda kilo vermek çok rahat oluyor arkadaşlar..Hatta size birşey diyeyim;inanın insan ne kadar çok yerse o kadar çok acıkıyor.Az yediğiniz zaman kendinizi daha rahat hissediyorsunuz.Sahurda ki ''Ne yesem kar,yoksa gün boyu açlıktan ölürüm !'' psikolojisini aklınızdan atın.Çünkü insan dünyayı da yese maksimum 4-4.5 saat sonra acıkıyor.Yedikleriniz de size kilo olarak kalıyor.Ayrıca eğer gitme şansınız varsa ramazan ayı içinde yapılacak en güzel spor teravih namazı,sevabı da cabası.Ben gitmiyorum ama mantıken çok doğru...Olayı önce beyninizde bitirin,azimle ramazana girin.Eminim bayram dönüşü zayıflama öykülerinizi buradan okuyacağım..kaydirigubbakcemile5

spor yapmaktan nefret eden biri olarak walk at home evde yürüyüs ile evde yapiyorum eglenceli geliyor istedigim sevyede yapiyorum...ramazanda iftardan önce evde hafif hafif kendimi yormadan yürüyecegim yada disarda cünkü doktor cok yüklenmeden iftar öncesi hareket etmek gerekiyormus aksamda iftardan sonra evde yürüyüsün 1-2 mil olanini yapmayi düsünüyorum ama lütfen neler yiyecegimiz konusunda yardime etsin önceki sayflarda yazdim ama pek okuyan olmadi sanirim yazdigim uygun mu biri yazsin cok heycanla bekliyorum ramazani:)

ben de ramazanda kilo vermeyi hayal edenlerdenim, 2,5 aydır diyetteyim ama sadece 8 kilo verebildim :KK43:(
aslında o 8 kiloyu da ilk iki ay verdim, 15 gündür 1 gr bile veremiyorum ..... inşallah ramazanda devam edecem vermeye .... terleme eşofmanımı giyip twist&shape ile yürümeye devam etmeyi düşünüyorum , yediklerime de dikkat edecem inş......tabii eşim sahurda hamur işleri isteyecek ben ne kadar yemeden durabilecem bilemiyorum ama :KK43:(((((

ben de ramazanda kilo vermeyi hayal edenlerdenim, 2,5 aydır diyetteyim ama sadece 8 kilo verebildim :KK43:(
aslında o 8 kiloyu da ilk iki ay verdim, 15 gündür 1 gr bile veremiyorum ..... inşallah ramazanda devam edecem vermeye .... terleme eşofmanımı giyip twist&shape ile yürümeye devam etmeyi düşünüyorum , yediklerime de dikkat edecem inş......tabii eşim sahurda hamur işleri isteyecek ben ne kadar yemeden durabilecem bilemiyorum ama :KK43:(((((

bak sağlıklımı verdin bilmiyorum,ama eğer sağlıklı ise durmuş kılo verme,ramazanda üzülme veremzsin,amaaaaaaa bozmazsan varya bayramdan sonra bi inmeye başlar şok olursun,

gelelim bana,21 yaşına kadar her ramazan kabus olurdu,şişerdim,ama 21 yaşında bi iftarda milleti izledim,aman allahım bu ne dedim,dehşetti,ve o ramazdan beri 9 yıldır çok az ama çok az yerim,hiç almam,3 yıl önce az yemeyi abarmışım 7 kılo verdim,amaaaaa sonraki ay 10 kılo aldım,aslında bir ardaşa espiri yaptım demiş ama doğru ben yaşadım,geçen yıl ramazanda diyetısyene gittim, gr veremedim,fakat bayramdan sonra hızlı bir şekilde düştü kılolar...diyetısyene gidin,(tabi parayla alakalı çok haklısın)

çok güldüm yaaa:roflol:[/QU

ben burada kilo vermek isteyen arkadaşlarla birlikte fikir alışverişinde bulunmak için varım gidip aynaya bakın bence daha çok güleceksiniz

sizler bu moral bu gevşeklikle yerinde saymaya mecbursunuz
dalga geçilecek hiçbirşey yazdığımı düşünmüyorum ben okuduğum yazılardan sonra burda bu konuyu açıp fikirlerinizi sormak istedim tamam mı
ama siz çok aşağılık bi şekilde dalga geçtiniz allaha havale ediyorumm başka birşey demiyorum

pardon...anlayamadım sen şaka mısın arkadaşım..
ne dalgası ne allaha havale etmesi..görende bişey yaptık sanıcak
sen fikir sormak istedinse bizde fikir söyledik...
acı çehreciler,yeşil elmacılar bile bir ayda 10 kilo vaad etmiyor:lepi:
hiç duymadın mi biranda okadar kilo vermenin hem de ramazan ayında
sağlık acısınından zararlı olduğunu...insanları yanlış yönlendirme..
fikrimizi de söyleyince böyle saçma sapan yorumlar yapma..:kızgın:
ayrıc aşağılık olanda sensin...:kızgın::eek:klava:

Arkadaşlar şu mübarek günde neden birbirinize aşşağilik vs gibi kötü ithamlarda bulunuyorsunz ki*
Hemde hiç tanimadan bilmeden.
Eleştiriye açik olmaliyiz.Eleştirilince ağir şeyler yazmamaliyiz buraya.

Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum ramazanda kilo vermek için araştırma yaparken forumunuzu gördüm ve sizinle paylaşımda olmak istedim bende ramazanda en az 4-5 kilo alanlardanım bu ramazanda iftardan sonra her gün bi saat yürüyüş yapcam sahurda ztn biz hep kahvaltı türü yiyoruz ama yukarda bi arkadaş müsli ve keten tohumu demiş sahurda ben nestle nesfiti denemiştim sütle birlikte yiyememiştim midemi bulandırdı ama sade tahıllısını yemiştim müsli ve keten tohumu birleşimi nasıl acaba? Bnde sindirim bozukluğuda var yardımcı olur mu ? Iftarda da çorba ve bol salata yemeyi düşünüorum bakalım inş. Kilo veririm sürekli takipte olcam forumuda :):) şimdiden herkese teşekkürler :)

en azından kilomu korusam yeter bana ya bende en az 4 kilo alıyorum o da sahurda çok yememden kaynaklanıyo galiba:)

Ben bu Ramazan da iftarda corba ve salata yemegi düsünüyorum.Cünkü zaten cok gec aciliyor.O saattede yaglilari yersek cok rahatsiz oluruz.Bende 2 kilo versem süper olacak.Belki bunu bu Ramazan sayesinde basaricam.

merhaba arkadaşlar ben de 68 kiloyum doğum sonrası kilo aldım 3 ayda 9 kilo zar zor verdim 2 aydır tık yok.çok moralim bozuluyo şimdi ramazanda geldi.sizi takip edim bende

yaaaaaaaa ben de varım..ben de kilo vermek istiyorum.ne yapabiliriz hadi onları konuşalım...ne demişler zor diye bi şey yoktur imkansızsa sadece zaman alır..nasıl oldu ama gaza geldim birden...neyse ben şu aralar sandaloz sakızı elma sirkesi kullanıyorum.ramazanda biraz zor olacak ama devam edicem inşallah..işe yarayan çok kişi var okuduysanız.bi de akupunkturcuma söyliycem bir de zayıflama için iğne taktırıcam kulağıma.. diyet yaparken mide kazıntısı vs gibi şikayetleri önlüyomuş...oruç açısından zararı olmaz heralde dimi arkadaşlar..yani oruçta hile yapmış gibi olurmuyum acaba?fikri olan var mı?

X