• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Keisn o kazanir oktay usta gibi hatun:/
nuryolu nuryolu ya yarismadan cekil ya da onu diskalifye ettirmenin caresini bulmaliyim yoksa madalyayi ruyamda gorurum:işsiz:
Konu komsunun yemeklerinin resmini cekip yolluyo desek iftira falan ama askta ve savasta hersey mubah:deli:

Canım aslında ben sana dil çıkaracağım:63:Sen bir börek yaptın sonra bizi unuttun:KK12:
Bak arkadaşların hemen geldiler.:rolleyes:
Hoşgeldin canım :KK60:Bu kategoriye katılacak mısın
Hoşbuldum ablacım:KK73:katılasım geldi çok severim Ramazan sofrasını:) ama yiyecek kimse olmuyor ziyan olacak:(

Bu is beni asar aga:işsiz:
Millete ne marifetler var moralim bozuldu:KK14:
Lokantaya gidil foto cekip atsam yemezsiniz :KK45:napsamda alsam o madalyayi bilemedimki:KK53:

Bencr o yemekleri eve iste ev tabagina koy yaninida dometes maydanozla susledin mi tamamdir

Bak yine kurtardim seni kofte:hamarat:

Nevos cig borek yapiyorum aksama gel
Neli istiyorsan var
IMG_20160606_2.webp

Bencr o yemekleri eve iste ev tabagina koy yaninida dometes maydanozla susledin mi tamamdir

Bak yine kurtardim seni kofte:hamarat:
Kiz ustayla samimi olmaliyim yapim asamasinda foto istenior yoksa isim kolaydi:cool:
Neyse ben iyice susulerim kaparim o madalyayi planlarim var haince:-)

Bunu yag dami kizartiyosun nsl yapuosun

Yumurta yogurt elma yada uzum sirkesi tuz ve un ile yapiyorum
Istersen firina istersen tavaya at canim.
Ben tavada yapiyorum
Yag cekmemesi icin bol yagda kizartiyorum
Sonra peceteye aliyorum
Yumusacik oluyor

Mutfagi batirdim yalniz un alayim derkeb her yer un oldu temizlemekle ugrasiyorum :D

Kiz ustayla samimi olmaliyim yapim asamasinda foto istenior yoksa isim kolaydi:cool:
Neyse ben iyice susulerim kaparim o madalyayi planlarim var haince:-)

Koz ustayla samimi olayim derken usta sana kendini kaptirirmis :KK36:buyuk ask falan baslarmis ama yok olmaz olabilemez senin yengeyi catlatmak icin seni doktor kocaya verme gibi planlarim var

Huy Meselesi Huy Meselesi bananeeee yaaaaa:mad::mad:canım ablam çohh gözel yapaydı:KK61:
Gel kollarima bende yaparim sana
Kiz kalk yapmasinda bir seycik yok
Kucucuk hamurdan ne kadar sey cikti

Ama tek basima zor oluyor
Simdi bunlari yaparken biride pisireydi iyi olurdu

Zaten tepsiyi unlamamisim yapismis yaptiklarim

Suan ben boyleyim:confused:

Back
X