• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Ben çağırmadan konuyu bulmuşsunuz:KK45:Yarışma için sofranızı bekliyorum.:halay:
benden gayrı herkesi çağırmışsın nevroş ablam:63: yabani güllerimin hatrı yokmuş hiç:63:(dilini sayma bu edepsiz iconun. ablaya dil çıkarılmaz:sus:)

ayrıca konu etiketlerinde cahide sultab denen kadının adı geçtiği için kendi çapımda protesto ediyorum. hiçbir tarifini uygulamadım ayrıca artık okumuyorum bile tariflerini. "kadının yeri evidir" başlıklı saçmalığını okursanız anlarsınız ne demek istediğimi. çalışan kadına ne gözle baktığını eve hapsolmayanı "açılıp saçılan kadınlar" benzetmesiyle karaladığını yazılarından anlayabilirsiniz.

bu konuyla ilgili alıntı olursa cevaplamayacağım.

edit: kategoriye de katılmak isterimm:) kazen abiye mutluluklaaar

Bende çok merak ediyorum:KK45:Acaba açıklar mı:KK45:
Pek muhretem babam farkli tatlara acik olmadigi icin ve kuru fasulye nohut taze fasulye vs kladiklerinden sasmadigi icin su ramazanda acilamayacagim garantide tariflere goz gezdireyim belki ranazansan sonra insallah

benden gayrı herkesi çağırmışsın nevroş ablam:63: yabani güllerimin hatrı yokmuş hiç:63:(dilini sayma bu edepsiz iconun. ablaya dil çıkarılmaz:sus:)

ayrıca konu etiketlerinde cahide sultab denen kadının adı geçtiği için kendi çapımda protesto ediyorum. hiçbir tarifini uygulamadım ayrıca artık okumuyorum bile tariflerini. "kadının yeri evidir" başlıklı saçmalığını okursanız anlarsınız ne demek istediğimi. çalışan kadına ne gözle baktığını eve hapsolmayanı "açılıp saçılan kadınlar" benzetmesiyle karaladığını yazılarından anlayabilirsiniz.

bu konuyla ilgili alıntı olursa cevaplamayacağım.

edit: kategoriye de katılmak isterimm:) kazen abiye mutluluklaaar
Canım aslında ben sana dil çıkaracağım:63:Sen bir börek yaptın sonra bizi unuttun:KK12:
Bak arkadaşların hemen geldiler.:rolleyes:
Hoşgeldin canım :KK60:Bu kategoriye katılacak mısın:KK73:

Back
X