- 9 Ocak 2015
- 19.722
- 81.723
- 798
Aaa kazen abi evli zatiNevreste kazen abi burdan biriylemi evleniyor valla cok merak ettik bir basin aciklamasi yapsada bizide catlatmasa
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa kazen abi evli zatiNevreste kazen abi burdan biriylemi evleniyor valla cok merak ettik bir basin aciklamasi yapsada bizide catlatmasa
![]()
Bu topiğe sık sık uğrarsan canlandırabilirizBenim icimdeki yemek yapma hevesim oldu ki kaptanim simdi evdekilere bi corba yapsam evhamlaniyorum oldu mu diye
Ama dipnot:yeminle ben boyle degildim![]()
Neredeyse 1 ay oylama süresi var NevoşYeni kategorimiz açıldı kızlar
nuryolu
-VUSLAT-
@deynepnaz
@nananais
@yamukprenses
@aeben
@cimcimegfb
@Zelifme
@Be_Ni_1012
Bende çok merak ediyorumNevreste kazen abi burdan biriylemi evleniyor valla cok merak ettik bir basin aciklamasi yapsada bizide catlatmasa
![]()
Tamam bekliyoruz canımBen tutamıyorum oruç ama bugün yarın reglin bittimi sahura kalmıyom yalandan ama iftar soframla sizlerleyin ifinimm![]()
Evet bayağı uzun olacakNeredeyse 1 ay oylama süresi var Nevoş![]()
Nuryolunu diskalifye edin onu 3 tane madalyasi var:/Neredeyse 1 ay oylama süresi var Nevoş![]()
Ya bisey sorucam kopmle masami kurcaz corbasi ana ara yemekler vs diye yoksa bitane mi yapicaz nsl olcakEvet bayağı uzun olacak![]()
O sofrasını hazırlıyor olabilir veya planlamıştır..Nuryolunu diskalifye edin onu 3 tane madalyasi var:/
Bizim gubi caylaklara yer verin![]()
Oyların en yükseği 1000 e çıkar mı dersinEvet bayağı uzun olacak![]()
Keisn o kazanir oktay usta gibi hatun:/O sofrasını hazırlıyor olabilir veya planlamıştır..![]()
Nur çoktan başlamıştır hazırlıklaraNuryolunu diskalifye edin onu 3 tane madalyasi var:/
Bizim gubi caylaklara yer verin![]()
Bencede yapsinlar aviklama bekliyoz bizdeBende çok merak ediyorumAcaba açıklar mı
![]()
Geçen yıl katılan sofralarımıza bakabilirsinYa bisey sorucam kopmle masami kurcaz corbasi ana ara yemekler vs diye yoksa bitane mi yapicaz nsl olcak
benden gayrı herkesi çağırmışsın nevroş ablamBen çağırmadan konuyu bulmuşsunuzYarışma için sofranızı bekliyorum.
![]()
Pek muhretem babam farkli tatlara acik olmadigi icin ve kuru fasulye nohut taze fasulye vs kladiklerinden sasmadigi icin su ramazanda acilamayacagim garantide tariflere goz gezdireyim belki ranazansan sonra insallahBende çok merak ediyorumAcaba açıklar mı
![]()
Yengenin katilmasini bekliyoruz ama juri kazen abi olmasin hanima torpil falan gecer
Canım aslında ben sana dil çıkaracağımbenden gayrı herkesi çağırmışsın nevroş ablamyabani güllerimin hatrı yokmuş hiç
(dilini sayma bu edepsiz iconun. ablaya dil çıkarılmaz
)
ayrıca konu etiketlerinde cahide sultab denen kadının adı geçtiği için kendi çapımda protesto ediyorum. hiçbir tarifini uygulamadım ayrıca artık okumuyorum bile tariflerini. "kadının yeri evidir" başlıklı saçmalığını okursanız anlarsınız ne demek istediğimi. çalışan kadına ne gözle baktığını eve hapsolmayanı "açılıp saçılan kadınlar" benzetmesiyle karaladığını yazılarından anlayabilirsiniz.
bu konuyla ilgili alıntı olursa cevaplamayacağım.
edit: kategoriye de katılmak isterimm:) kazen abiye mutluluklaaar