Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Hı anadum bak bizim iki sokak ötede hastane var gel sana çuku çuku vericez
Yemin de vallaha mi hamgisinden

Ama ben orucluyum ki

O cuku cukuyu psikiyatri servisinde mi dagitiyorlar cix ben istemiyom vazcaydim kapisini falan duslemisler ama hic guzel bi yer degil

Notpsikiyatri servisini biliyom diye deli falan sanma stajdayken gorduydum

Dedikodumu falan cikarirsin hafazanallah neme lazim dunde giybet caizdir falan diyodun

Aşkolsun sen beni yanuş anladun ben kk da giybet caizdir dedim umuma açık sonoçta yardıra bilürsünüz didim
Piskiyatri he o sana egzantirik tuzlu tatlı kurabiye tarifleri vereceğmiş üle diyo limon agaçı sıkacakmış içinden bir yiyen bir daha yemek için ayaklarına kapanacakmış ben demiyom piskolog apla deyor

Olsun kiz yinede sen umuma acik mekan diye adimi deliye cikatmada nolur nolmaz
Seninnyuzundem kismetim kapanmasin

Belki beni absine kardesine almak icin siraya gitmis ablalarimiz vardir burda

O psikolog ablayada deki limon sikacaginin o kurabiyenin icinde ne isi varmis biz kurabiyenin icine gazoz acacagi kokuyoruz

Çok pırdon sen raat ol ben sana koca bulurum etraf yağuşuklu gayniyi
Aa söylerim tabi kendine mukayet olsun deyor sağa silamı va pickolok tesenin

Çok pırdon sen raat ol ben sana koca bulurum etraf yağuşuklu gayniyi
Aa söylerim tabi kendine mukayet olsun deyor sağa silamı va pickolok tesenin
Essah mi diyon evde kalmak tarih oldu diyon yani eewben cok bi mutlu oldum o vakit

Bu arada o son cumleleri anlayamadim turkce mealini almam mumkunmudur acaba

Essah mi diyon evde kalmak tarih oldu diyon yani eewben cok bi mutlu oldum o vakit

Bu arada o son cumleleri anlayamadim turkce mealini almam mumkunmudur acaba
O benim dilim öleyo rabiaca tabı kısaaam benim cebimde çirkin şansım var olmadı sana veririm birazını bölüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…