Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .

Yaw gel bakalim Dogru adrestesin Canim son donemlerde yaptigim eenn hayranlik uyandiran tatli "Trilece" ... Bir yiyenin bir daha istedigi ve her yoyenin tarif istedigi yillardir sevilen kurabiyem "Nisastali kurabiye"
Tuzlu olarakta ,pamuk pamuk ,mayali bir pogacam var muhtesem bir lezzet onu da tavsiye ederim.
Canim bu tarifleri instagram sayfamdan bulabilirsin ama hesabin yoksa hangi tarifi istedigi soyle yaziyim buraya

Degisik tarifler denemeyi cok seviyorum canim ,bu sebepten bende tarif cok Not defterimde yapilcak 43 yeni tarif ,yayinlanacak 9 yeni tarif ve bir yigin deneyip memnun kalmadigim kara liste tarifleri ile dolu Benimki sirf una yumurtaya calisiyor vesselam

Bacımmm hele poğaçacı tarifi ver pambuk gibi olanında 5 tepsi yapayım 4 tepsi ben yerim sahurda haydi ver tarif sahura yapar yarın sonucu yazRım

Bacımmm hele poğaçacı tarifi ver pambuk gibi olanında 5 tepsi yapayım 4 tepsi ben yerim sahurda haydi ver tarif sahura yapar yarın sonucu yazRım

Yapisik pamuk pogaca kardeşler :)
Efenimm, bu pogacanim tarifi ,recetesi tamamen sahsima ayit oldugunu belirtip tarife geciyorum... 2 adet yumurta ( 1 sari uzerine)
2 su bardagi su
1 paketin 4/3 yas maya(42 gr olan paketlerden)
1 su bardagindan 1 parmak az siviyag
1 tatli kasigi tuz
1 bucuk yemek kasigi seker
5 su bardagi kadar un

Oncelikle 4 su bardagi unu, tuzu , sekeri kabin icine alip yumurta , siviyag ve 2 su bardagi ilik suda aktive ettigimiz mayayi ekliyoruz.Yogurmaya basliyoruz ...Kalan unu azar azar ilave edip yumusak kivamda bir hamur elde ediyoruz.40 dk mayalandirdigimiz hamuru ceviz buyuklugunde parcalara ayirip iclerini peynir doldurduktan sonra yagli kagit serili buyuk boy borcama aralarinda 1-2 cm bosluk birakarak diziyoruz.Yumurta sarisini surup 30 dk dinlendirdikten sonra 190°C lik firinda uzeri kizarana kadar pisiriyoruz (18-20 dk kadar) Cikan pogacalari sicak sicak servis ediyoruz.Afiyet olsun

Canim tarifim bu ,gorselini instagramdaki "Pembe_mutfak" sayfamdan bulabilirsin

Kuru mayam ne kadar kullanayım

Heyyyy vuslat hanummm ne kiskanmasi burusuk cirkin bir kadinin neresini kiskanacamal sanada
Hiç de bile, benim arkadaşım çıtırların en çıtırı
Hic komik degel
Bence komikti ya
Allah razı olsun

Ne vuryorsun arkadaşıma
Nevoş kafama kafama vuruyor, aptal olucam
Vururum ben gulmesin
Ben de vururum o zaman, al bakalım
Neyse vur bakalım sonra hepimiz toplanır seni döveriz
Neyse vur mu Toplanana kadar ben dayak mı yiyecem Nevoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…