• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
İstediğin dedikoduyu çıkarabilirsin benim için sakıncası yok:sus:
Puding Dolgulu Kek :KK56:( linke tıklayın)bu keki yapabilirsin ben evde olan malzemelerle yapmıştım renkleri çok belli değil.Ama çok şık oluyor.Renkleri yani krema ve keki farklı yaparsan çok şık oluyor..Örneğin puding kakaolu olsaydı çok iyi görünüyor.Tadıda süper oluyor şiddetle tavsiye ediyorum..

Çikolatalı Kuş Yuvası Kurabiyesi :KK56: Bu kurabiye hem lezzetli hemde çok şık oluyor tavsiye ederim:KK66:
İçi Yumuşak Kıtır Kurabiye:KK56: farklı lezzetli bir tarif tavsiye ederim..
DONDURMA KÜLAHINDA KEK :KK56:
Baykuş kurabiye :KK56:bu tarifte bir arkadaşa ait çok güzel görünüyor..

Pileli börek :KK56:tavsiye ederim çok güzel oluyor..
Su Böreği:KK56:Zor gelmezse tavsiye ederim:KK66:

Fiyonk Börek:KK56:
Arnavut Böreği favori böreğim tadı muhteşem oluyor..

Bunlar nasıl bak bakalım:KK66:
Pileli candır :KK48::rapci:

Biz konuşuyoruz o kadar gelip bir cevap vermiyor:tokat:

Ben biraz kaçıyorum sonra görüşürüz:KK60::KK200:

:KK3::KK3::KK3:
O kadar çok etiketlendi ki hangi birine cevap verecek merak ediyorum:KK70:
Ben de kaçar, yemek hazırlıklarına başlayayım:KK15::KK15:

Ya hep burdaydım aslında çorbalarda da üçüncü oldum ben üçüncülük ve ben evet ben üçüncü oldum:KK70:
:KK70::KK70:

Kiz elmali kurabiye bilindik ki

Ya ben boyle utopik bi tarif istiyorum hani yedikleri zaman herkesin akli cikacak oyle bisey olsun ki akillarina gelince olsada yesek diye hayal etsinler tamam elmali kurabiye aklimda olsunda ama hani noyle sirli tarifler olur ya hani tarifini kimse bilmez biksedr herkes tutturamaz

Kiz iste anlasana ya mucizevi bisey istiyorum ben ya:mad:

@yegaaa imgehayal imgehayal @mangolubira

Kiz yokmu oyle sihirli degnek degmis gibi akillarxa kalacak unutulmayacak guzel mucizevi kurabiye tarifiniz
Bacım sen ne istiyon karpuzlu kurabiyemi dans eden tuzlu kurabiye falan mı :KK70:

nuryolu nuryolu Nevreste Nevreste Feraceli Feraceli kizlar kosun bi yetisin benim yardiminoza ihtiyacim var Forunda hamaratliginiz dillere destan ocaginiza dustum :KK36:

Bu kadar aldininiz kurdeleniz bilmem neyiniz var verin hakkini bakim lutfen boyle iki cesit kurabiye (biri tatli biri tuzlu)tarifine ihtiyacim var:hamarat: ama oyle bisey olsun ki hani herkes :oha: dedin dedirtsin yani

Simdi degil rwnazandan sonrasi icin bu tarifler bana lazim ama oyle bi tarif olmali ki dillete destan almasi lazim

Mesela tuzlu borek acmavs turude olabilir tatlida kek turude olabilir ama herkesin hayran kaldigi unutamadigi :kk77:olsada ic yesek diye ic gecirdigi akillarina gelince tafi damagina dokunacak tarifler istiyorum noluurrrr lutfennnn bi el arin valla omurluk duaciniz olurum:dua:

Size guveniyorum

ramazandan sonra lazımsa tarif şimdi erken değilmi tarif istemek için :)

öyle gibi görünüyor,baksana kız tariflere ben burdaki kızlara yetişemem tarif konusunda
Kiz Nevreste Nevreste nin bana ayirdigi tariflere mutlaka bak tam senlik bu ramazan costurursun mutfagi eniste bu ramazandan 100 kgnin 100 gram altında cikarsa kurban kessin:KK53:

Nevreste Nevreste valla senin yaptiklarini gorunce icinden nevresteden korkulur dedim

Bu arada sende bu tariflerle 2 madalya varsa nuryolu nuryolu ndan tirstim ben:KK17:

Back
X