- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
Yani, kolları ağrıyordur yaşlılıktan kaldıramaz savaş aletleriniTabi canım kaç yaşına geldi artık bana yetişemiyor
@rabia01
Bu mesajıma şu cevabı verirdiBen Nevoş'tan 5 ay küçüğüm
![]()

Bence de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani, kolları ağrıyordur yaşlılıktan kaldıramaz savaş aletleriniTabi canım kaç yaşına geldi artık bana yetişemiyor
@rabia01
Bu mesajıma şu cevabı verirdiBen Nevoş'tan 5 ay küçüğüm
![]()
Ama çenesi boş durmaz mutlaka bulur birşeylerYani, kolları ağrıyordur yaşlılıktan kaldıramaz savaş aletlerini![]()
Bence de![]()
hoşbuldummmm
Bak orada haklısınAma çenesi boş durmaz mutlaka bulur birşeyler![]()
Niye yaaa
Biz konuşuyoruz o kadar gelip bir cevap vermiyorBak orada haklısınOna laf yetiştirecem diye yoruluyordum resmen
![]()
Ya hep burdaydım aslında çorbalarda da üçüncü oldum ben üçüncülük ve ben evet ben üçüncü oldumSır mıydıBen de Dombik nerelerde diyordum
![]()
Pileli candırİstediğin dedikoduyu çıkarabilirsin benim için sakıncası yok
Puding Dolgulu Kek( linke tıklayın)bu keki yapabilirsin ben evde olan malzemelerle yapmıştım renkleri çok belli değil.Ama çok şık oluyor.Renkleri yani krema ve keki farklı yaparsan çok şık oluyor..Örneğin puding kakaolu olsaydı çok iyi görünüyor.Tadıda süper oluyor şiddetle tavsiye ediyorum..
Çikolatalı Kuş Yuvası KurabiyesiBu kurabiye hem lezzetli hemde çok şık oluyor tavsiye ederim
İçi Yumuşak Kıtır Kurabiyefarklı lezzetli bir tarif tavsiye ederim..
DONDURMA KÜLAHINDA KEK
Baykuş kurabiyebu tarifte bir arkadaşa ait çok güzel görünüyor..
Pileli börektavsiye ederim çok güzel oluyor..
Su BöreğiZor gelmezse tavsiye ederim
Fiyonk Börek
Arnavut Böreği favori böreğim tadı muhteşem oluyor..
Bunlar nasıl bak bakalım![]()
O kadar çok etiketlendi ki hangi birine cevap verecek merak ediyorumBiz konuşuyoruz o kadar gelip bir cevap vermiyor
Ben biraz kaçıyorum sonra görüşürüz
![]()
Ya hep burdaydım aslında çorbalarda da üçüncü oldum ben üçüncülük ve ben evet ben üçüncü oldum![]()
Bacım sen ne istiyon karpuzlu kurabiyemi dans eden tuzlu kurabiye falan mıKiz elmali kurabiye bilindik ki
Ya ben boyle utopik bi tarif istiyorum hani yedikleri zaman herkesin akli cikacak oyle bisey olsun ki akillarina gelince olsada yesek diye hayal etsinler tamam elmali kurabiye aklimda olsunda ama hani noyle sirli tarifler olur ya hani tarifini kimse bilmez biksedr herkes tutturamaz
Kiz iste anlasana ya mucizevi bisey istiyorum ben ya
@yegaaaimgehayal @mangolubira
Kiz yokmu oyle sihirli degnek degmis gibi akillarxa kalacak unutulmayacak guzel mucizevi kurabiye tarifiniz
nuryolu
Nevreste
Feraceli kizlar kosun bi yetisin benim yardiminoza ihtiyacim var Forunda hamaratliginiz dillere destan ocaginiza dustum
Bu kadar aldininiz kurdeleniz bilmem neyiniz var verin hakkini bakim lutfen boyle iki cesit kurabiye (biri tatli biri tuzlu)tarifine ihtiyacim varama oyle bisey olsun ki hani herkes
dedin dedirtsin yani
Simdi degil rwnazandan sonrasi icin bu tarifler bana lazim ama oyle bi tarif olmali ki dillete destan almasi lazim
Mesela tuzlu borek acmavs turude olabilir tatlida kek turude olabilir ama herkesin hayran kaldigi unutamadigiolsada ic yesek diye ic gecirdigi akillarina gelince tafi damagina dokunacak tarifler istiyorum noluurrrr lutfennnn bi el arin valla omurluk duaciniz olurum
Size guveniyorum
Hayir ikiye boldugumuzde icinde portal agaclarinin oldugu bi bahce cikan cevizli tarcibli vikolatali hmmmm herbiseyli kurabiyeBacım sen ne istiyon karpuzlu kurabiyemi dans eden tuzlu kurabiye falan mı![]()
Kiz bu kadar hamarat hatunu hirarada bulmusum kacirirmiyim firsati sonra Allah belami verir Allah muhazaramazandan sonra lazımsa tarif şimdi erken değilmi tarif istemek için :)
İlahiyat ..Hangi bölüm
Evet cimcimem . Önceden çok aktifti şimdi hiç görmüyorum ..Pinkstrap mi?
Kizöyle gibi görünüyor,baksana kız tariflere ben burdaki kızlara yetişemem tarif konusunda
Işleri yoğun olduğundan dolayı gelemiyor canim .Evet cimcimem . Önceden çok aktifti şimdi hiç görmüyorum ..
Hı anadumHayir ikiye boldugumuzde icinde portal agaclarinin oldugu bi bahce cikan cevizli tarcibli vikolatali hmmmm herbiseyli kurabiye![]()