tamam ama benim bu aralar favori tatlım pasta da diyebiliriz zürafa desenli rulo pasta hem kolay hem de yiyen gören mutlaka tarif istiyo,onu da veririm,ne zaman yapacaksınKiz hani acemi sansi cok guzel oluyo ya
Ikincisi ilki gibi olmuyo bende o yuzden goturecegim zaman yapicam sen ver tariflerin ikisinide ben o zaman karar vereyim olur mu hatta belki ikisini deyaparim
İstediğin dedikoduyu çıkarabilirsin benim için sakıncası yok
Puding Dolgulu Kek( linke tıklayın)bu keki yapabilirsin ben evde olan malzemelerle yapmıştım renkleri çok belli değil.Ama çok şık oluyor.Renkleri yani krema ve keki farklı yaparsan çok şık oluyor..Örneğin puding kakaolu olsaydı çok iyi görünüyor.Tadıda süper oluyor şiddetle tavsiye ediyorum..
Çikolatalı Kuş Yuvası KurabiyesiBu kurabiye hem lezzetli hemde çok şık oluyor tavsiye ederim
İçi Yumuşak Kıtır Kurabiyefarklı lezzetli bir tarif tavsiye ederim..
DONDURMA KÜLAHINDA KEK
Baykuş kurabiyebu tarifte bir arkadaşa ait çok güzel görünüyor..
Pileli börektavsiye ederim çok güzel oluyor..
Su BöreğiZor gelmezse tavsiye ederim
Fiyonk Börek
Arnavut Böreği favori böreğim tadı muhteşem oluyor..
Bunlar nasıl bak bakalım
Nevoş hiç denemedim ama manolya1458 in http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ekerpare-sana-hamurisi-sponsorlugunda.917163/ 'i de hoşuma gitmişti benim,sen hiç yaptın mı,o da farklıİstediğin dedikoduyu çıkarabilirsin benim için sakıncası yok
Puding Dolgulu Kek( linke tıklayın)bu keki yapabilirsin ben evde olan malzemelerle yapmıştım renkleri çok belli değil.Ama çok şık oluyor.Renkleri yani krema ve keki farklı yaparsan çok şık oluyor..Örneğin puding kakaolu olsaydı çok iyi görünüyor.Tadıda süper oluyor şiddetle tavsiye ediyorum..
Çikolatalı Kuş Yuvası KurabiyesiBu kurabiye hem lezzetli hemde çok şık oluyor tavsiye ederim
İçi Yumuşak Kıtır Kurabiyefarklı lezzetli bir tarif tavsiye ederim..
DONDURMA KÜLAHINDA KEK
Baykuş kurabiyebu tarifte bir arkadaşa ait çok güzel görünüyor..
Pileli börektavsiye ederim çok güzel oluyor..
Su BöreğiZor gelmezse tavsiye ederim
Fiyonk Börek
Arnavut Böreği favori böreğim tadı muhteşem oluyor..
Bunlar nasıl bak bakalım
Benden korktuğu için gelemiyor
Ramazandan sonra iste kiz sana guvrnim sonsuztamam ama benim bu aralar favori tatlım pasta da diyebiliriz zürafa desenli rulo pasta hem kolay hem de yiyen gören mutlaka tarif istiyo,onu da veririm,ne zaman yapacaksın
Hos geldin butasi tam senlik mekan imgembu arada diğer arkadaşlara da merhaba,ben imge,evvel etiketleyince otomatik konunuza dalış yaptım
Sen tek tek bak istersenÇok tisikirlerrrbi suru bi duru bi duru altinin madalyan olur insallah
Bu aralarinda en populeri hangisi ola ki
Kizlarimgehayal kiz sen yinede yaz tariflerini ben hangisinin iyi olscagi belli mi olur
Merhaba:)bu arada diğer arkadaşlara da merhaba,ben imge,evvel etiketleyince otomatik konunuza dalış yaptım
Yaşlandı tabi, artık uğraşamıyorBenden korktuğu için gelemiyorGalibiyeti kabul ediyor
Kontrol edivem hepsini simdi Allah razi olsun cok cok cok tesekkur ederimSen tek tek bak istersen
Bence içlerinde işine yarayanlar çıkabilir..
İçi Dolgulu Kakaolu Şekerpare bu tarifi söylüyorsun değil miNevoş hiç denemedim ama manolya1458 in http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ici-dolgulu-kakaolu-sekerpare-sana-hamurisi-sponsorlugunda.917163/ 'i de hoşuma gitmişti benim,sen hiç yaptın mı,o da farklı
deli yaaa, deme öyle utanıyorum amaRamazandan sonra iste kiz sana guvrnim sonsuztaşin ustune puding dok gotur desen onu bile yaparim
He he sen yazmadan düzelttim bile linkiİçi Dolgulu Kakaolu Şekerpare bu tarifi söylüyorsun değil miSenin link hatalı:)
Evet bu tarifte çok güzel olur..
Donusunboylemiolacakti
İçi Dolgulu Kakaolu Şekerpare
Rica ederim canımKontrol edivem hepsini simdi Allah razi olsun cok cok cok tesekkur ederim
Tabi canım kaç yaşına geldi artık bana yetişemiyorMerhaba:)
Yaşlandı tabi, artık uğraşamıyor
öyle gibi görünüyor,baksana kız tariflere ben burdaki kızlara yetişemem tarif konusundaHos geldin butasi tam senlik mekan imgem
Bende hemen gidip konuyu aradımHe he sen yazmadan düzelttim bile linki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?