- 22 Temmuz 2017
- 45.044
- 133.317
- 598
Maalesef tarifi elimizde bulunmamaktaÇok beğendi tarifini istiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef tarifi elimizde bulunmamaktaÇok beğendi tarifini istiyor![]()
Büyük kayıpMaalesef tarifi elimizde bulunmamakta![]()
E v e t . . .Anlıyorum
Maalesef tarifi elimizde bulunmamakta![]()
Bende evet diyorumE v e t . . .
Şükür sebebi
Özledin cancağzım, itiraf edebilirsin yani
Ben bir gurme olarak tarifi anlayabiliyorumMaalesef tarifi elimizde bulunmamakta![]()
E evetle let's goooBende evet diyorum![]()
Ben bir gurme olarak tarifi anlayabiliyorum![]()
Sende şak diye vuruyorsun masaya yaso. Hazırlıksız yakalanıyoruz. Önceden bir haber et, derin nefes alalımÖzledin cancağzım, itiraf edebilirsin yani![]()
Kuyuya gömüp, üstüne kireç dökülmesi lazım cancağızımÖzledin cancağzım, itiraf edebilirsin yani![]()
Bunu anlayan bordo berelidirBen bir gurme olarak tarifi anlayabiliyorum![]()
Gorduklerimi sil uygulaması istiyorumSende şak diye vuruyorsun masaya yaso. Hazırlıksız yakalanıyoruz. Önceden bir haber et, derin nefes alalım![]()
Konusu geçince o Sanat eserini görmenizi istiyorum, benim aklıma geliyor, siz neden mahrum kalasınız.Sende şak diye vuruyorsun masaya yaso. Hazırlıksız yakalanıyoruz. Önceden bir haber et, derin nefes alalım![]()
Başyapıt çünküüBen bir gurme olarak tarifi anlayabiliyorum![]()
BendeGorduklerimi sil uygulaması istiyorum![]()
Sayende mahrum kalmıyoruzKonusu geçince o Sanat eserini görmenizi istiyorum, benim aklıma geliyor, siz neden mahrum kalasınız.![]()
Zor bela unutuyoruz bir an huzur doluyoruz,hop hafıza tazeleniyorKonusu geçince o Sanat eserini görmenizi istiyorum, benim aklıma geliyor, siz neden mahrum kalasınız.![]()