Tarifi ne için istiyorsun ona göre cevap verelim@nuryoluNevreste @Feraceli kizlar kosun bi yetisin benim yardiminoza ihtiyacim var Forunda hamaratliginiz dillere destan ocaginiza dustum
Bu kadar aldininiz kurdeleniz bilmem neyiniz var verin hakkini bakim lutfen boyle iki cesit kurabiye (biri tatli biri tuzlu)tarifine ihtiyacim varama oyle bisey olsun ki hani herkes dedin dedirtsin yani
Simdi degil rwnazandan sonrasi icin bu tarifler bana lazim ama oyle bi tarif olmali ki dillete destan almasi lazim
Mesela tuzlu borek acmavs turude olabilir tatlida kek turude olabilir ama herkesin hayran kaldigi unutamadigiolsada ic yesek diye ic gecirdigi akillarina gelince tafi damagina dokunacak tarifler istiyorum noluurrrr lutfennnn bi el arin valla omurluk duaciniz olurum
Size guveniyorum
Ocagina dustum imgem boyle akillardan cikmayacak bi tarif istiyorum hani evvel akillqrina geldiginde o kurabiye o kurabiyeler akillarina geldiginde evvel gelsin istiyorumAaa olmamı var tabi ama hangisini versem ki acaba?
BenBen de sohbetin sonlarına geldim aslındaBir bakayım dedim, Nevoş'la Habibte'nin atışmasına denk geldim
O benim yakamı bırakmaz
Ozel gun ne ki kiz sevgilim olsa ailesi beni gormeye gelsem anasina yaranmaya calissam bu kadar muhim degil yaniTarifi ne için istiyorsun ona göre cevap verelimÖzel birgün mü
Kıskanıyor mu acabaO benim yakamı bırakmaz
Ozel gun ne ki kiz sevgilim olsa ailesi beni gormeye gelsem anasina yaranmaya calissam bu kadar muhim degil yani
Benimicin cook ozel kisilere (bide bu kidilerin bende onemli hatirlari oldugunu minnettar oldugum kimseler diye altini ciz) yapicam insallah
Var mi bunun icin anneannenin babaannrnin sandikta gizledikleri sirli tarifler falano madalyalarin hakkini vrin lutfen yoksa olay cikaririm
Baskalarinin yemeklerinin fotolarini kullaniyomusdunuz diye dedikodunuzu cikaririm mazallah
kız saçmalama lafı olmaz bile ama bi kaç malzeme lazım ben 2 tarif vereyim sana dene hangisini beğenirsen onu sunum yaparsın,nasıl bişey istiyorsun önce sen onu yaz,Ocagina dustum imgem boyle akillardan cikmayacak bi tarif istiyorum hani evvel akillqrina geldiginde o kurabiye o kurabiyeler akillarina geldiginde evvel gelsin istiyorum
O kurabiyeler akla heldiginde peripadisahinin kizi gibi yadedilmek istiyorum
Lutfen lutfen lutfen imgemmmm cok mikemmel ni tarif cikart su tariflerinin arasinfa minnettar kalir duacin olurum
Çekil kız aradan
Kiz hani acemi sansi cok guzel oluyo yakız saçmalama lafı olmaz bile ama bi kaç malzeme lazım ben 2 tarif vereyim sana dene hangisini beğenirsen onu sunum yaparsın,nasıl bişey istiyorsun önce sen onu yaz,
İstediğin dedikoduyu çıkarabilirsin benim için sakıncası yokOzel gun ne ki kiz sevgilim olsa ailesi beni gormeye gelsem anasina yaranmaya calissam bu kadar muhim degil yani
Benimicin cook ozel kisilere (bide bu kidilerin bende onemli hatirlari oldugunu minnettar oldugum kimseler diye altini ciz) yapicam insallah
Var mi bunun icin anneannenin babaannrnin sandikta gizledikleri sirli tarifler falano madalyalarin hakkini vrin lutfen yoksa olay cikaririm
Baskalarinin yemeklerinin fotolarini kullaniyomusdunuz diye dedikodunuzu cikaririm mazallah
SanmıyorumKıskanıyor mu acaba
Dur biraz alışsın sonra beraber döveriz
kız saçmalama lafı olmaz bile ama bi kaç malzeme lazım ben 2 tarif vereyim sana dene hangisini beğenirsen onu sunum yaparsın,nasıl bişey istiyorsun önce sen onu yaz,
Babaannemin sandığındaki tarifleri verirsem kimse beğenmezÇekil kız aradandöverim bak seni hem nevreste bana babaannesinin sandiginda sakladigi o gizli tarifleri verecek degil mi Nevreste bu koz ne diyo boyle
Verecen tarifi degil mi nolur nolur nolur lutfen
Bak sonra dedikodunu cikaririm yoksauyardim onceden demedi deme gunah venden gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?