Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Tarifi ne için istiyorsun ona göre cevap verelimÖzel birgün mü

Aaa olmamı var tabi ama hangisini versem ki acaba?
Ocagina dustum imgem boyle akillardan cikmayacak bi tarif istiyorum hani evvel akillqrina geldiginde o kurabiye o kurabiyeler akillarina geldiginde evvel gelsin istiyorum

O kurabiyeler akla heldiginde peripadisahinin kizi gibi yadedilmek istiyorum

Lutfen lutfen lutfen imgemmmm cok mikemmel ni tarif cikart su tariflerinin arasinfa minnettar kalir duacin olurum

Tarifi ne için istiyorsun ona göre cevap verelimÖzel birgün mü
Ozel gun ne ki kiz sevgilim olsa ailesi beni gormeye gelsem anasina yaranmaya calissam bu kadar muhim degil yani

Benimicin cook ozel kisilere (bide bu kidilerin bende onemli hatirlari oldugunu minnettar oldugum kimseler diye altini ciz) yapicam insallah

Var mi bunun icin anneannenin babaannrnin sandikta gizledikleri sirli tarifler falan o madalyalarin hakkini vrin lutfen yoksa olay cikaririm

Baskalarinin yemeklerinin fotolarini kullaniyomusdunuz diye dedikodunuzu cikaririm mazallah

Nevreste ,bu üyeyi de döveyim mi,sizin madalyalarınıza göz dikmiş,bence en kötü tarifi ver

kız saçmalama lafı olmaz bile ama bi kaç malzeme lazım ben 2 tarif vereyim sana dene hangisini beğenirsen onu sunum yaparsın,nasıl bişey istiyorsun önce sen onu yaz,

Nevreste ,bu üyeyi de döveyim mi,sizin madalyalarınıza göz dikmiş,bence en kötü tarifi ver
Çekil kız aradan döverim bak seni hem nevreste bana babaannesinin sandiginda sakladigi o gizli tarifleri verecek degil mi Nevreste bu koz ne diyo boyle

Verecen tarifi degil mi nolur nolur nolur lutfen

Bak sonra dedikodunu cikaririm yoksa uyardim onceden demedi deme gunah venden gitti

kız saçmalama lafı olmaz bile ama bi kaç malzeme lazım ben 2 tarif vereyim sana dene hangisini beğenirsen onu sunum yaparsın,nasıl bişey istiyorsun önce sen onu yaz,
Kiz hani acemi sansi cok guzel oluyo ya

Ikincisi ilki gibi olmuyo bende o yuzden goturecegim zaman yapicam sen ver tariflerin ikisinide ben o zaman karar vereyim olur mu hatta belki ikisini de yaparim

İstediğin dedikoduyu çıkarabilirsin benim için sakıncası yok
Puding Dolgulu Kek ( linke tıklayın)bu keki yapabilirsin ben evde olan malzemelerle yapmıştım renkleri çok belli değil.Ama çok şık oluyor.Renkleri yani krema ve keki farklı yaparsan çok şık oluyor..Örneğin puding kakaolu olsaydı çok iyi görünüyor.Tadıda süper oluyor şiddetle tavsiye ediyorum..

Çikolatalı Kuş Yuvası Kurabiyesi Bu kurabiye hem lezzetli hemde çok şık oluyor tavsiye ederim
İçi Yumuşak Kıtır Kurabiye farklı lezzetli bir tarif tavsiye ederim..
DONDURMA KÜLAHINDA KEK
Baykuş kurabiye bu tarifte bir arkadaşa ait çok güzel görünüyor..

Pileli börek tavsiye ederim çok güzel oluyor..
Su BöreğiZor gelmezse tavsiye ederim

Fiyonk Börek
Arnavut Böreği favori böreğim tadı muhteşem oluyor..

Bunlar nasıl bak bakalım

Ya biri tuzlu biri tatli iki tarif lazim sen senin tariflerin arasinda en populer dudak ucuklatani hangisiyse onu bana ver

Hatta tarif dirli gizli bi tarifse ozelden yaz kimselere soylemem ben

Babaannemin sandığındaki tarifleri verirsem kimse beğenmezO zamanlarda varmıydı bu kadar pastalar böreklerBabaannem yaklaşık 27-28 sene önce vefat etti
Ben tarif veririm sende yaparsın bize gösterirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…