Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
nuryolu Nevreste Feraceli kizlar kosun bi yetisin benim yardiminoza ihtiyacim var Forunda hamaratliginiz dillere destan ocaginiza dustum

Bu kadar aldininiz kurdeleniz bilmem neyiniz var verin hakkini bakim lutfen boyle iki cesit kurabiye (biri tatli biri tuzlu)tarifine ihtiyacim var ama oyle bisey olsun ki hani herkes dedin dedirtsin yani

Simdi degil rwnazandan sonrasi icin bu tarifler bana lazim ama oyle bi tarif olmali ki dillete destan almasi lazim

Mesela tuzlu borek acmavs turude olabilir tatlida kek turude olabilir ama herkesin hayran kaldigi unutamadigi olsada ic yesek diye ic gecirdigi akillarina gelince tafi damagina dokunacak tarifler istiyorum noluurrrr lutfennnn bi el arin valla omurluk duaciniz olurum

Size guveniyorum

Bensiz boğazınızdan geçti mi misali,bensiz klavyenizden geçti mi,ben geldim siz gitmişsiniz,bir de ruh üçüzüydük sözde,ek olarak cimcimenin sizin 1 haftada içtiğiniz suyu ben 1 günde içerim
Neredeyse sabaha kadar buradaydık, niye gelmedin Aklımdan ama Deynep nerelerde diye ama yazıya dökmeyi unutmuşum
@pinkstrap pek girmiyor artık.

hep burdaydı aslında. Çorbalardan beridir ♡♡

Sen Dombik miydin

Elmalı kurabiye candır geçen misafirlerime yaptm kadın gene istedi gene yaptm

Neredeyse sabaha kadar buradaydık, niye gelmedin Aklımdan ama Deynep nerelerde diye ama yazıya dökmeyi unutmuşum

Sen Dombik miydin
Sahurda başka sayfalarda gezindim,burada olduğunuz aklıma gelmedi,İyi ki de etiketlememişsin,sizi bırakıp ta sahurluk hazırlayamazdım,Dombiki nickini değiştirir değiştirmez tanıdım ben,hemen profiline baktım emin oldum,evet haklısın çok zekiyim,evet çok mütavaziyimdir.

Elmalı kurabiye candır geçen misafirlerime yaptm kadın gene istedi gene yaptm
Kiz elmali kurabiye bilindik ki

Ya ben boyle utopik bi tarif istiyorum hani yedikleri zaman herkesin akli cikacak oyle bisey olsun ki akillarina gelince olsada yesek diye hayal etsinler tamam elmali kurabiye aklimda olsunda ama hani noyle sirli tarifler olur ya hani tarifini kimse bilmez biksedr herkes tutturamaz

Kiz iste anlasana ya mucizevi bisey istiyorum ben ya

@yegaaa imgehayal @mangolubira

Kiz yokmu oyle sihirli degnek degmis gibi akillarxa kalacak unutulmayacak guzel mucizevi kurabiye tarifiniz

Hem başka sayfalarda geziyorsun hem de bize atar yapıyorsun, uyanık Zehir hafiye gibisin MaşaAllah

Hem başka sayfalarda geziyorsun hem de bize atar yapıyorsun, uyanık Zehir hafiye gibisin MaşaAllah
Yok kız ,çay suyu kaynayana kadar cimcimenin konusuna gitmiştim,nuryolu benim sofram sanıp ,yorum yazmış,az baktım çıktım,sonradan Nevoş mesajımı beğenince nerede diye takip ettim de buldum sizi,ama artık çok geçti,veda mesajını yazmıştı

Aaa olmamı var tabi ama hangisini versem ki acaba?

Bensiz boğazınızdan geçti mi misali,bensiz klavyenizden geçti mi,ben geldim siz gitmişsiniz,bir de ruh üçüzüydük sözde,ek olarak cimcimenin sizin 1 haftada içtiğiniz suyu ben 1 günde içerim

Tabi canım biz kimiz bizimle ilgilenme başka topiclerde gez
Maşaallah çok zekisinBen herkes biliyor sanıyordum

Ben de sohbetin sonlarına geldim aslındaBir bakayım dedim, Nevoş'la Habibte'nin atışmasına denk geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…